Kawai VPC-1

Kawai VPC-1

589 000 Ft
Áfával Érdeklődjön

Kawai VPC-1 digitális zongora fekete színben

  • Kawai nagy megelégedéssel mutatja be a VPC1 modellt
  • összehasonlíthatatlan billentyű realitás
  • kiváló hardware/software flexibilitás
  • meglepő zongora stílusú megjelenés
  • erős fejlesztői háttér

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


+ VIDEÓ

<

A Professzionális MIDI vezérlés újra fogalmazza a virtuális zongorajáték érzését.

Kawai nagy megelégedéssel mutatja be a VPC1 modellt, összehasonlíthatatlan billentyű realitással, kiváló hardware/software flexibilitás, meglepő zongora stílusú megjelenés és erős fejlesztői háttérrel. A VPC1 professzionális MIDI billentyűzet irányító, kifejezetten virtuális zongora szoftverrel való használatra fejlesztettek. Ez a nagyszerű termék a legelső a hangszer készítők piacán, Kawai márka 85 éves szakértelme és gyakorlata alkotja a világ legjobb akusztikus és digitális zongoráit, biztosítva az alapvető zongora élményt otthon, a stúdióban vagy a színpadon.


Főbb jellemzői:
Ultra realisztikus „RM3 Grand II” fa billentés technológia
Hármas pedál tartozék
USB és MIDI IN/OUT csatlakozás
Billentés erősség beállítások népszerű virtuális zongora csomag VPC Editor szoftver
Elbűvölő zongora dizájn
Magas minőségű alumínium, acél és fa konstrukció

VPC1 alapját képezi Kawai legutolsó ’RM3 Grand II’ fa billentés technológiája, amely kombinálja a realisztikus, fizikális mozgás és mechanizmust, amely megalkotja a kiváló billentést a legnagyszerűbb nagy zongorának.

Kawai VPC1 88 billentyűje hosszú fadarabokból készül, Ivory Touch (elefántcsont utánzat) felszínnel, amely beszívja a nedvességet és segít a játék irányításában. E mellett, az osztályvezető VPC1 billentés technikája számos kiegészítő akusztikus zongora szintű karakterisztikával látja el köztük olyanok, mint a természetesen lágy „seesaw” billentyűmozgás, lépcsőzetesen kiegyensúlyozott billentyű szegek, osztályozott súlyozott kalapácsok, ’bass key counter weights’ és Let-off szimuláció. Az ’RM3 Grand II’ billentést erősíti az új 3-as szenzor billentyű felismerő rendszer, fejlesztett billentyű újra nyomás ismétlés és érzékenység, lehetőséget ad a szélesebb tartományú kontrolálásra staccato stílustól legato stílusig.

Kiegészítve a VPC1-es ultra realisztikus ’RM3 Grand II’ billentés technikáját az F-30 hármas pedál kiegészítő, erősen megépített egység adja funkcionalitását a hagyományos zongorák damper, sostenuto, soft pedáljainak, lehetőséget adva a zenésznek, hogy tökéletességgel hasznosíthassa azokat, csakúgy, mint egy akusztikus nagy zongorán.

A VPC1 csatlakoztatható számítógéphez is USB kábellel, így nem szükséges konnektor, a számítógép ellátja a szükséges energiával. MIDI IN/OUT csatlakozó ugyancsak alkalmazható, lehetőséget adva, hogy a VPC1 kontroláljon MIDI készülékeket, hang modulokat, keverőket. Még az is lehetséges, hogy kombináljunk USB és MIDI kommunikációt, kontroláljunk szoftver és hardver hangszereket egyidejűleg egyetlen billentyűzetről.
Legtöbb MIDI billentyű irányítóhoz szükséges meglévő tudás a beállításhoz, hogy működjön különféle virtuális zongora csomagokkal. Ez tipikusan kézi beállítású érintés szükséges és ez számos hibához vezet.

VPC1 ki lett fejlesztve, hogy probléma nélkül kapcsolódjon a zongora billentyűzet és szoftver hang ’out of box’, Kawai partner, vezető zongora fejlesztői megalkották az ’Approved Touch Program’ (fejlesztett érintés program). E kezdeményezés alatt Kawai gyakorlott billentyű szakember csapata, saját billentés beállításokat kreált, hogy optimalizálja az ’RM3 Grand II’ billentés technikát, ezután tesztelték a fejlesztők használva saját VPC1-et mielőtt megkapták volna a végső jóváhagyást.
A VPC1 Ivory, Pianoteq, Galaxy és Alicia’s Keys fejlesztett érintés beállítás csomagokkal kerül szállításra.

Amikor a VPC1 tervezése versenytárs nélkül ajánlott ’out of box’ gyakorlatot, Kawai megértette, hogy megannyi virtuális zongorista és szoftver zenész élvezi a testre szabás minden élményét. Ezeknek a felhasználóknak a VPC1 tartalmaz egy dedikált szoftver tervezőt, amely jobb kontrolt ad az érintés beállításoknál, billentyű gyorsaság ellensúlyozást és progresszív MIDI telepítést tesz lehetővé. Különálló beállítások alkalmazhatóak és menthetőek a VPC1 5 memória beállításához és visszahívhatóak egyetlen gombnyomással.

Egészen pontosan a VPC1 egyetlen dologra lett fejlesztve, hogy megadja a legjobb virtuális zongora élményt. Ez a filozófia mutatkozik meg a VPC1 külsőjében, magában foglalva a klasszikus, ötletes és professzionális megjelenést. Nincsenek váltók, díszítések vagy kerekek, ami elvonná a virtuális zongorista figyelmét a zongorajátékról, csak egy bekapcsoló gomb van és 88 finoman fényezett fekete és fehér billentyű. A PVC1-es elegáns demonstrációja a Kawai márka gazdag akusztikus zongora örökségének, magában foglal valamit, amit más MIDI kezelők hiányolnak, ez pedig egy zenei tartó, ami lehetővé teszi az ambiciózus zongoristának, hogy régi mester szerzeményeket játszhasson, használva a legutolsó fejlesztésű szoftver és hardver zongora technológiát.

Kawai VPC1 – a várva várt zongorakezelő egy igazi zongorakészítő cégtől.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
RM3 Grand II; 88 wooden keys with IvoryTouch key surface, key action with 3-sensor system and Let-Off simulation
Csatlakozók
3 Pedals, MIDI (IN/OUT), USB to HOST, AC adapter (DC IN 12V)
Teljesítmény
Via USB bus or DC12V AC adapterPower consumption: Via USB: 1,0W ; with Ac adapter: 3,0W
Színek
Fekete szatén
Magasság
18,5 cm
Szélesség
138 cm
Mélység
42,5 cm
Súly
29,5 kg
Gyári tartozékok
F-30 pedal unit with half-damper function, music rack, AC adapter, manual
Internal Memory
5 configurations can be saved inside the instrument (Presets: 1. Normal, 2. Ivory II, 3. Pianoteq, 4. Galaxy Vintage D, 5. Alicia's Keys)
Editor Software
graphical interface, unlimited number of TouchCurves with unlimited points each, Touch Learn function, Velocity OffSet for every key, MIDI/USB Routing, MIDI Send channel, free pedal assignment
Kivitel
Hordozható
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása