Roland GP-607 WHP

Roland GP-607 WHP digitális zongora fehér maga fényű kivitelben

Egy hagyományos mini koncertzongora kinézete és játékérzete, nagy ráfordítás és folyamatos karbantartás nélkül! A Roland GP607 tökéletesen visszaadja egy akusztikus mini koncertzongora látványát és játékérzetét, ráadásul a billentyűzet tető felnyitása után, egyetlen gombnyomás nélkül kezdhetünk zongorázni. Mivel egy digitális hangszerről van szó, nem igényel rendszeres hangolást, és könnyített súlyának köszönhetően egyszerűen mozgatható a lakáson belül.


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Roland GP-607 B
2 099 900 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségPrémium minőségű hangrendszer a zenéléshez és zenehallgatáshoz

Néha a zenélés fontos, máskor a zenehallgatás. Bármelyikről is legyen szó, a Roland GP607 kiváló minőségű hangrendszere kivételes hangzással tölti be a teret. Zongorázás közben a telt hangzást egy 4.1 csatornás hangszóró rendszeren keresztül szólal meg, beállítható hangerővel. A beépített Bluetooth audió jóvoltából pedig a hangszer hi-fi berendezésként is működhet a barátok szórakoztatásához egy vezeték nélkül csatlakoztatott táblagépről vagy okostelefonról megszólaltatott zenékkel. Amikor viszont a pihenésé a főszerep, a dedikált Apple Watch alkalmazással a karosszékből válogathatunk a GP607 belső dalkönyvtárában.
Egy zongora a mindennapi zenéléshez és a kreativitás kibontakoztatásához

Az inspiráció bármikor jöhet, ha a Roland GP607 ott áll a nappaliban. Elég csak felnyitni a billentyűzet tetőt és elkapni a pillanatot. A hangminta alapú digitális zongorákkal szemben a Roland’s SuperNATURAL Piano technológiája az akusztikus hangszerek hangkeltési mechanizmusának teljes folyamatát modellezi - beleértve a hangok összecsengését, a különböző rezonanciákat és az alkatrészek keltette jellegzetes zajokat. Ennek köszönhető a GP607 gazdag és összetett hangzása is. A hanggenerátorhoz tökéletesen illesztett, új PHA-50 billentyűzet egy hibrid konstrukció, amely fa és elefántcsont tapintású műanyagok kombinációjából épül fel, ráadásul minden billentyűhöz tartozik egy vezetőtüske is a stabilitás érdekében. Ennek köszönhető az akusztikus zongorákra jellemző kiegyenlített billentés, amelyet nem befolyásol a levegő hőmérséklete és páratartalma, így karbantartást sem igényel.
Gyakorlást segítő beépített funkciók és külső alkalmazások

A zongoratanulás időt, koncentrálást és kitartást igényel, de a zenélés öröméhez semmi sem fogható. A Roland GP607 a hagyományos tanulási módszerekhez képest, számos olyan funkciót tartogat, amelyek felgyorsítják és élvezetesebbé teszik a tanulást. A hangszer beépített dalaira zongorázva, jól fejleszthető a zenekari játék, a Twin Piano funkcióval pedig feloszthatjuk a billentyűzetet és ugyan abban a tartományban játszhatunk egy duett partnerrel vagy a tanárunkkal. A beépített metronómmal gyorsan fejleszthető a ritmusérzék, a felvevő egységgel pedig minden pillanatban ellenőrizhető a fejlődés. Az USB memóriáról történő audió és MIDI lejátszás mellett, a Bluetooth MIDI funkciónak köszönhetően vezeték nélkül csatlakozhatunk olyan népszerű zenei alkalmazásokhoz, mint például a Roland Piano Partner 2, valamint elérhetünk digitális kottákat, dalkönyvtárakat és sok mást. A Roland GP607 hangszerrel öröm a gyakorlás. 

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Magasság
Felnyitva:1,521 mm
Szélesség
1,407 mm
Mélység
949 mm
Súly
86 kg

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: