Roland Kiyola KF-10

Roland Kiyola KF-10 digitális zongora

Az új KIYOLA KF-10 digitális zongora a kézműves hagyományokat ötvözi a modern digitális technológiával. A Roland cég és a Karimoku bútorgyár együttműködésének eredménye ez a letisztult digitális zongora, amely forma és funkciók tekintetének tökéletes harmóniát alkot. A hangszer szemet gyönyörködtető látványt és kifinomultságot sugároz környezetében, ami a Rolandtól megszokott lenyűgöző hangzással párosul. ‘Elegancia és szépség’ - így értelmezhető a KIYOLA fantázianév, amely a hangszer egyedülálló megjelenésére utal.


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Roland Kiyola KF-10
1 699 900 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségA kézzel megmunkált hangszertest és a SuperNATURAL modellezés technológia ötvözete

Az új KIYOLA KF-10 digitális zongora a kézműves hagyományokat ötvözi a modern digitális technológiával. A Roland cég és a Karimoku bútorgyár együttműködésének eredménye ez a letisztult digitális zongora, amely forma és funkciók tekintetének tökéletes harmóniát alkot. A hangszer szemet gyönyörködtető látványt és kifinomultságot sugároz környezetében, ami a Rolandtól megszokott lenyűgöző hangzással párosul. ‘Elegancia és szépség’ - így értelmezhető a KIYOLA fantázianév, amely a hangszer egyedülálló megjelenésére utal. A természetes fa alapanyagból, kézimunkával gyártott hangszertest jól illeszkedik a modern életterekhez és életstílushoz. A különleges külső megjelenés mögött a Roland innovatív digitális zongora technológiái biztosítják a hiánytalan hangzást és játékérzetet. A SuperNATURAL Piano hangmodellezésnek, az új PHA-50 billentyűzet precíz dinamika érzékelésének és a vezeték nélküli Bluetooth® kapcsolaton keresztül csatlakoztatható kedvenc zenei alkalmazásoknak és további hangszóróknak köszönhetően garantált a zenei élmény. A KIYOLA KF-10 természetes diófa és tölgyfa kivitelben kapható, tartozék pedállal és egy ergonomikus kialakítású zongorapaddal együtt.
    
A kézzel készített Karimoku hangszertest azonnal kitűnik a sorból

Minden egyes KIYOLA KF-10 digitális zongorához a Karimoku bútorgyár - 1940 óta Japán legnagyobb fabútor gyártója - tervezte és készíti a hangszertestet, kizárólag ellenőrzött forrásból származó, tömörfa alapanyagból. Ennek köszönhetően a hangszer karcsú, stílusos és egyedi megjelenése tökéletes harmóniát alkot a felhasznált diófa (KF-10-KW) vagy tölgyfa (KF-10-KO) változatos mintázatával. Miden egyes modell egyedi, kézzel készített, ami megkülönböztethető karaktert és egyéniséget kölcsönöz ennek a különleges hangszernek.


A természetes fa időtálló szépsége

A hangszerről készült képek már sokat elárulnak, de a KIYOLA KF-10 igazi szépsége testközelből válik nyilvánvalóvá. A hangszertest sima, lekerekített oldallapjai a high-end Karimoku kanapék formavilágát tükrözik, a hozzá kapcsolódó karcsú lábak pedig eleganciát sugároznak. A KIYOLA KF-10 organikus megjelenésének egyik titka a gombok és szabályzók sokaságának hiánya. Csak néhány, alig észrevehető szabályzóval találkozunk a billentyűzet folytatásaként, a hangszer két végén. A billentyűzet fedél egyben a kottatartó szerepét is betölti a felnyitást követően, ami egyszerre praktikus és esztétikus. A természetes fából készült hangszerekhez és bútorokhoz hasonlóan a KF-10 színe is érik az idő múlásával, ami szintén hozzájárul a hangszer egyedi megjelenéséhez.

    
A kézzel készített japán fabútorok hagyománya

A hangszertest precíz kidolgozottsága a Karimoku bútorgyár tapasztalt mestereinek köszönhető. Minden egyes KIYOLA KF-10 hangszer a cég japán gyárában készül, a Roland főhadiszállásának és gyárainak közelében. A hangszertest legyártását követően az összeszerelést - beleértve a belső elektronika, billentyűzet és hangszórók telepítését - a Roland végzi. A gyártás minden fázisa ellenőrzött, környezetbarát anyagok és technológiák felhasználásával zajlik, ami garantálja a hangszer állandó, kiváló minőségét.

    
Ergonomikus zongorapad, amely megóvja a gerincet

Ha huzamosabb ideig gyakorlunk egy rossz kialakítású széken, az ebből adódó helytelen testtartás hátfájáshoz vagy akár akut gerincbántalmakhoz is vezethet. A Karimoku gyár óriási tapasztalatokkal rendelkezik a bútortervezés és gyártás terén, ami garantálja a KIYOLA KF-10 hangszerhez készült Karimoku zongorapad megfelelő kialakítását. Hosszas kutatás és tesztelés eredménye a zongorapad puha, mégis nagy tömörségű párnázata, amely speciális kialakításának köszönhetően segíti a helyes testtartást, miközben a szélesebb ülőfelület jobb súlyeloszlást biztosít. Ez nagyban hozzájárul a kényelmes gyakorláshoz és közben óvja a gerincet is.

Tökéletes komfortérzet játék közben a SuperNATURAL modellezésnek és a PHA-50 billentyűzetnek köszönhetően

A KIYOLA KF-10 digitális zongora igazi mestermunka, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni. A csúcskategóriás Roland LX/HP digitális zongoráihoz hasonlóan a KF-10 is a SuperNATURAL Piano modellezés technológiát alkalmazza a hangkeltéshez. A legtöbb digitális zongorával szemben, ez a technológia az egyszerű mintavételezés helyett újraalkotja az akusztikus zongorák összetett hangját. Ennek eredménye az a gazdag, életteli és karakteres hangzás, amely minden pillanatban képes tökéletesen közvetíti a zongorajáték legfinomabb árnyalatait is. A legújabb PHA-50 billentyűzet tartós műanyag szerkezete és fa oldallap borítása hagyományos megjelenést kölcsönöz a hangszernek és garantált élményt nyújt játék közben. A négy beépített hangszórónak köszönhető meleg és karakteres hangzás mellett a tartozék pedál támogatja a félpedál technikát is, a hang tökéletes megformálása érdekében.


Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth-on keresztül, különböző zenei alkalmazásokhoz

Ne tévessze meg a KIYOLA KF-10 minimalista megközelítése. A zongora funkcióit vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül érheti el különböző zenei alkalmazásokkal, egy okostelefon vagy tablet csatlakoztatása után. Próbáljuk ki először a KF-10 dedikált alkalmazásait egy Android vagy iOS rendszeren keresztül különböző hangszínek kiválasztásához, beépített dalok megszólaltatásához vagy a beépített metronóm beállításához. Ezután a Roland Piano Designer alkalmazással, akár mind a 88 zongorahangot külön-külön is beállíthatjuk a saját elképzelésünk szerint. A piaScore és Sheet Music Direct alkalmazás pedig segíti a kedvenc zongoradarabok vagy más dalok egyszerű megtanulását, a kottaoldalakat pedig a hangszer pedáljával is lapozhatjuk. Ráadásul a KIYOLA KF-10 hangrendszer meg is duplázható négy vezeték nélküli hangszóróval, amelyeken keresztül az iOS vagy Android készülékről érkező audió szólaltatható meg.

A Good Design Award nyertese 2015-ben

A Japan Institute for Design Promotion több mint ötven éves fennállása óta, évről-évre egy olyan terméknek ítéli oda Good Design Award rangos G Mark jelvényét, amely kiemelkedő módon ötvözi az esztétikumot és funkcionalitást. A Roland csúcstechnológiák és a Karimoku kézműves tradíciók találkozásából létrejött KIYOLA KF-10 digitális zongorát a JPD mindkét kritérium tekintetében kimagaslónak találta, így 2015 szeptemberében – közvetlenül a hangszer hivatalos bejelentése előtt - elnyerte ezt a nemzetközileg elismert díjat.

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: