Roland HP-504 RW

Roland HP-504 digitális zongora rózsafa színben

  • SuperNATURAL Piano hangzás.
  • PHA-4 mechanika, amely a Roland legújabb érzékelő technológiájával készült.
  • Új Dynamic Harmonic funkció, amely különleges hangkaraktert és erőteljes hangzást biztosít a fortissimo játékhoz.
  • Új Individual Note Voicing funkció a hangzás testreszabásához az egyes hangok hangmagasságának, hangerejének és hangkarakterének független beállításával.
  • A Headphones 3D Ambience effekt páratlanul gazdag hangzást biztosít a fejhallgatóval történő gyakorlás során
  • Ingyenes Piano Partner alkalmazás iPad-hez, mely intuitív interfészként is használható a HP504 dalaink, hangszíneinek kiválasztásához.

Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Roland HP-504 RW
556 900 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségCsúcstechnológia kompromisszumok nélküli teljesítménnyel

A Roland csúcstechnológiáival rendelkező, megújult HP504 otthoni használatra készült, kivételes hangzást és játékérzetet nyújt, számos kifinomult tulajdonsággal ötvözve. A SuperNATURAL Piano hanggenerátor új fejlesztésű Dynamic Harmonic funkciója lehetővé teszi a még dinamikusabb zenei kifejezést a darabok fortissimo részeinél. Az új PHA-4 mechanika a billentés legapróbb árnyalatait is tökéletesen érzékeli, miközben a különleges Headphones 3D Ambience effekt egy akusztikus hangszer természetes hangképét szólaltatja meg a fejhallgatóban, hiánytalan zongorahangzást biztosítva ezzel. Mindezek mellett a beépített felvevő funkciókkal és az Apple iOS eszközökre készült Roland Piano alkalmazásokkal történő kompatibilitással kiegészülve a HP504  tökéletesen társítja a hagyományos és modern igényeket kielégítő megoldásokat, inspirálva ezzel minden zongora rajongót a fiatal tanulótól vagy hobbi zenésztől kezdve a profi zongoristákig.

Kifinomult akusztikus koncertzongora hangzás - SuperNATURAL Piano hanggenerátor

A Roland SuperNatural Piano technológiájának köszönhetően zongorázás közben minden alkalommal belefeledkezhetünk a HP504 minden eddigit felülmúló, gyönyörű hangzásába. Akárcsak egy kiváló akusztikus hangszernél, minden egyes hang saját karaktert hordoz, a hang színezete tökéletesen igazodik a billentés minden apró részletéhez, így a zenei elképzelések hiánytalan pontossággal közvetíthetők a hangokon és zenén keresztül. A hangok természetes és organikus lecsengése nem csak a hangerő csökkenésében nyilvánul meg, hanem ezzel együtt a hang színezete is fokozatosan megváltozik. Az autentikus koncertzongora hangszínek mellett, pianínó hangszíneket is tartalmaz, amelyek egyedi, rövid hanglecsengéssel és a hagyományos pianínók valósághű hangzásával szólalnak meg.


Kibővített dinamika tartomány

A tanulás során a technika fejlesztésével egyre erőteljesebben szólaltatható meg a zongora, ami különleges felhang karakterisztikákat csal elő a hangszerből a darabok fortissimo részeinél, gazdagítva ezzel a zenei kifejezéshez használható hangszín palettát. Az új fejlesztésű Dynamic Harmonic funkció lehetővé teszi ezeknek a hangkarakterisztikáknak a saját ízlés alapján történő beállítását, ami a tapasztaltabb zongoristák számára még több lehetőségeket nyújt a zenei kifejezés terén.


A testreszabható zongorahang a játékstílusnak és a környezetnek megfelelően

A HP504 hangzása egyszerűen beállítható a saját játékstílusnak vagy zenei műfajnak megfelelően. A beépített Piano Designer lehetővé teszi olyan hang alkotóelemek gyors módosítását, mint a húrrezonancia, rezonáns viselkedés és sok más paraméter. Az új fejlesztésű Individual Note Voicing funkció még  ennél is részletesebb beállításokat tesz lehetővé a hangmagasság, hangerő és hangkarakter módosításán keresztül, függetlenül a 88 hangra. A személyes hangzás kialakítása mellett, ezzel az új funkcióval tökéletesen kiegyenlíthető a teljes zongora hangzás az előadótér akusztikájának vagy az adott fejhallgatónak megfelelően.


Elefántcsont hatású prémium billentyűzet

A HP504 digitális zongora képességei a legárnyaltabb zongorajátékot is kiszolgálják. Az új kiváltópontos, elefántcsont tapintású PHA-4 prémium billentyűzet a Roland legfejlettebb érzékelő technológiájával készül, ami segít kiaknázni a SuperNATURAL Piano hanggenerátor nyújtotta kifejező zongorahangok tonális gazdagságát.  A gyors repetíciónak és precíz érzékelésnek köszönhetően, a PHA-4 tökéletes alakítja hangokká a billentés legapróbb változásait a különböző játékstílusok, technikák és dinamika függvényében. A billentyűk borítása speciális anyagokból készül, amely természetes szerkezetű, elnyeli az ujjak nedvességét és visszaadja a hagyományos akusztikus zongoráknál használt elefántcsont és ébenfa tapintásérzetét. Mindezek mellett a PHA-4 kalapácsmechanika kevesebb hallható zajt produkál, mint a korábbi mechanikák, így a fejhallgatón keresztül történő gyakorlás kevésbé zavaró a környezet számára.


Autentikus zengető pedál viselkedés

A HP504 Progressive Damper Action pedálja hűen adja vissza az akusztikus zongoráknál megszokott zengető pedál viselkedést. A pedál folytonos pedálút érzékeléssel működik, ami rendkívül fontos egy tapasztalt zongorista számára, továbbá a természetes pedálérzet érdekében a pedál ellenállása is különböző a pedál felső és alsó pozíciójában, hasonlóan az akusztikus hangszerekhez. Ez precízebb pedál kontrollt tesz lehetővé és támogatja a félpedál technikát is, a zenei elképzelésnek megfelelő hangkitartáshoz és rezonanciák kezeléséhez
Még élvezhetőbb gyakorlás fejhallgatóval a 3D hangzásnak köszönhetően

Az éjszakai gyakorlás legtöbb esetben csak fejhallgató használatával oldható meg anélkül, hogy zavarná a környezetet. Az új fejlesztésű Headphones 3D Ambience effekt jóvoltából az akusztikus zongorákra jellemző különleges hangkép most fejhallgató használatával is megtapasztalható. Ez az innovatív technológia még élvezetesebbé teszi a fejhallgatóval történő gyakorlást, mivel olyan érzetet kelt, mintha a hang ténylegesen a hangszerből érkezne.


Zenei képességek gyors fejlesztése az előadások felvételével és kiértékelésével

A napi gyakorlás még hatékonyabbá válik a játék felvételével, az ezt követő kiértékeléssel és a hibák azonnali javításával. A HP504 beépített felvevője mindig készen áll az előadások MIDI adatként történő rögzítésére a zongora belső memóriájába vagy audio adatként egy külön beszerezhető USB flash memóriára. A felvételeket tároló USB flash memória számítógéphez történő csatlakoztatását és a fájlok átmásolását követően az előadások egyszerűen megoszthatók családtagokkal, barátokkal vagy a  zenetanárral a kedvenc fájlmegosztó vagy közösségi oldalakon keresztül. Az azonnali felvételkészítés lehetősége nem csak tanulók számára érdekes tulajdonság, tapasztalt zenészek is hatékonyan használhatják


A Piano Partner és Air Performer alkalmazások segítik a zenei készségek fejlesztését és élvezetessé teszik a gyakorlást

Az Apple iOS eszközökre készült szabad felhasználású Roland alkalmazások motiválják, illetve még élvezetesebbé teszik a zongorajátékot és gyakorlást. Az Air Performer lehetővé teszi kedvenc dalok megszólaltatását a gyakorláshoz vagy előadáshoz egy iPhone, iPad vagy iPod Touch készülékről a HP504 hangrendszerén keresztül, vezeték nélküli* kapcsolattal. Az iPad-ra készült Piano Partner alkalmazás interaktív Flash Card zenei programja kisgyermekek számára készült, továbbá a program lehetővé teszi a HP504 által tárolt dalok és hangszínek felfedezését egy intuitív grafikus felületen keresztül. A Piano Partner-hez tartozó DigiScore Lite segítségével a zongora által tárolt belső dalok kotta formájában jeleníthetők meg az iPad képernyőjén. Ezek a praktikus zenei alkalmazások az Apple App Store-on keresztül érhetők el és a mai modern mobil technológián keresztül segítik a zongorajáték hatékony fejlesztését.

* A vezeték nélküli kommunikációhoz szükséges a Roland WNA1100-RL vagy ONKYO UWF-1 Wireless USB adapter (külön megvásárolható) és egy vezeték nélküli LAN elérési pont, Internet kapcsolattal.


Praktikus extra tulajdonságok a napi gyakorláshoz

A HP504 számos praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek támogatják a hangszer napi használatát. A Volume Limit funkcióval beállítható a hangszer maximum hangerőszintje, így elkerülhető, hogy kisgyermekek túl magas hangerővel használják a zongorát. A fejhallgató hangerő a hangszórók hangerejétől függetlenül állítható be. Ezzel elkerülhető, hogy csatlakoztatáskor a fejhallgató túl nagy hangerővel szólaljon meg. A 6.3-mm es és 3.5-mm-es sztereó fejhallgató csatlakozóknak köszönhetően hagyományos fejhallgatók és a mobil eszközök és zene-lejátszók használatához elterjedt, kisméretű fülhallgatók közvetlen csatlakoztatása is lehetséges. A hangszerhez tartozó kottatartó dőlésszöge egyszerűen beállítható egy felnőtt vagy kisgyermek igényeknek megfelelően.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: