Roland RD-2000

Roland RD-2000 színpadi digitális zongora fekete színben

  • Két független hanggenerátorral és modern vezérlési képességekkel.
  • Nyolc forgó potméter LED indikátorokkal és kilenc toló potméter a hangszínek és effektek valósidejű vezérléséhez.
  • Nyolc kijelölhető zóna a beépített hangszínek és külső források kombinálásához.
  • PHA-50 hibrid billentyűzet.
  • A zongora hangszínek mellett, több mint 1100 egyéb hangszín,köztük orgonák, vonósok, fúvósok, szintetizátorok.
  • Két bővítő memória hely további hangszínek hozzáadásához a Roland Axial weboldalról, beleértve korábbi RD zongorák hangszíneit is.
  • 100 Scene memória a zongora beállítások mentéséhez és behívásához egyetlen érintéssel.

Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Roland RD-200
862 900 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségSzínpadi forradalom

A kettős hanggenerátornak, kivételes játékérzetnek és fejlett vezérlés lehetőségeknek köszönhetően az RD-2000 a modern zongoristák minden igényét kielégíti a színpadon és stúdióban egyaránt. A zongora csúcstechnológiák és modern vezérelhetőség ötvözésével ez az új generációs zongora inspiráció és kreativitás tekintetében új magaslatokba emeli a színpadi zongorát.

Koncertekre felvértezve

Az RD-2000 színpadi zongora valóra váltja minden koncertező billentyűs álmát. A hangszer kettős hanggenerátora a Roland legkiválóbb zongora és elektromos zongora hangszíneit szólaltatja meg a színpadi zongoráinkhoz valaha gyártott legfejlettebb billentyűzeten keresztül. A belső memóriában rengeteg zenekari hangszín található a legkülönbözőbb zenei műfajokhoz, továbbá két bővítőkártya hely is rendelkezésre áll további hangszínek hozzáadásához. Az innovatív kezelőfelületnek köszönhetően az RD-2000 master billentyűzetként is tökéletesen megállja helyét a szoftver alapú hangszerek színpadi használatához.Lenyűgöző akusztikus zongora hangszínek a
V-Piano technológia jóvoltából

Az RD-2000 akusztikus zongora hangszínei varázslatosak. A legújabb Roland zongora technológiák és a hosszú ideje tartó V-Piano kutatások eredményeként hihetetlenül természetes, érzékeny és részlet gazdag akusztikus hangzásokat élvezhetünk a dedikált akusztikus hanggenerátornak köszönhetően, amely teljes billentyűzet polifóniát garantál a kompromisszumoktól mentes zongorázáshoz.

Vintage elektromos zongora hangszínek

A hangszer második, SuperNATURAL alapú hanggenerátora a ’60-as, ’70-es és ’80-as évek klasszikus elektromos zongora hangszíneit szólaltatja meg, beleértve az RD-1000 (a legelső RD színpadi zongora) és MKS-20 hangmodul magújult hangszíneit is a ’80-as évekből. A Roland mérföldkőnek tekinthető SA technológiájának köszönhetően a korai felvételek ikonikus hangszínei azonnal visszaköszönnek. Az elektromos zongora hangszínek processzálásához olyan vintage effektek is rendelkezésre állnak, mint a híres BOSS CE-1 Chorus és Roland SDD-320 Dimension D. Továbbá látogassa meg különleges oldalunkat az RD színpadi zongora, effektek és más klasszikus hangszerek történetével kapcsolatban, ahol hangszín demókon keresztül is ismerkedhet az RD-2000 hangzásokkal.Tökéletes játékérzet

A kiváltópontos PHA-50 Progressive kalapácsmechanika tökéleteses kiszolgálja az RD-2000 érzékeny akusztikus és elektromos zongora hangszíneit. Ez az innovatív billentyűzet fa és speciális műanyagok kombinációjából épül fel a klasszikus játékérzet és tartósság érdekében. A billentyűzethez kapcsolódó fejlett érzékelő rendszer és kifinomult kalapácsmechanika mindenhol és minden pillanatban hiánytalan koncertzongora játékérzetet garantál.

Színpadra teremtve

Az RD-2000 jól áttekinthető kezelőfelületével koncerteken is gyerekjáték a hangszer működtetése. Nyolc forgó- és kilenc tolópotméter áll rendelkezésre a hangszínek és effektek gyors kezeléséhez. A potméterekhez LED indikátorok kapcsolódnak, melyek azonnali vizuális visszajelzést adnak a beállítások precíz elvégzéséhez.Zónák és Scene memóriák

A RD-2000 nyolc zónával rendelkezik, melyek lehetővé teszik a hangszínek kijelölését különböző billentyűzet tartományokra, illetve kombinált hangszínek létrehozását, akár nyolc különböző hangszínnel. Az új Scene funkciónak köszönhetően összesen 100 komplett beállítás tárolható a hangszeren, és ezek bármelyike egyetlen gomb megérintésével hívható be az előadás közben.

Bender és modulációs kerék

A klasszikus Pitch/Mod kar mellett, két modulációs kerék is helyet kapott a hangszeren, így még több lehetőség áll rendelkezésre a kifinomult zenei kifejezéshez, bármilyen zenei műfajban. A két függetlenül kijelölhető kerék használható részletes hangszín beállításokhoz is egy külső szintetizátoron.Hatékony enkóder potméterek

Az RD-2000 dinamikus enkóder potméterei új magaslatokba emelik a hangszer vezérlését a színpadon. A LED indikátoroknak köszönhetően koromsötétben is egy szempillantás alatt ellenőrizhető az adott potméter beállítása. Mivel forgás-érzékeny potméterekről van szó, lassú mozgatással precíz szerkesztésekre nyílik lehetőség, gyors mozgatással pedig hangszíneket és paramétereket lehet hatékonyan megkeresni.

Zenekari hangszínek minden műfajhoz

A világklasszis zongora hangszínek mellett a sokoldalú RD-2000 több mint 1100 további hangszínt tárol, így egyetlen hangszerrel bármilyen zenei stílusban otthonosan mozoghatunk. A Roland SuperNATURAL technológiája képes nagyon kifejező Virtual Tone Wheel orgona, modern és vintage szintetizátor, Clavinet, zenekari vonós és sok más hangszín típus megszólaltatására. A Roland Axial weboldalán keresztül még több hangszín érhető el és tölthető le az RD-2000 két bővítő memória helyére, beleértve a korábbi RD hangszerek hangszíneit is. Ráadásul az RD-800 modellben tárolt összes Live Set teljesen kompatibilis az RD-2000 hangszerrel.Vezérlés

Az összes RD zongora közül az RD-2000 rendelkezik a legátfogóbb vezérlés képességekkel, így központi hangszerként is tökéletesen megállja a helyét egy nagyobb hangszer összeállítás esetén. A belső hangszíneket zökkenőmentesen lehet integrálni szoftver alapú hangszínekkel, hangmodulokkal és más készülékekkel, ezáltal a hangszer a legnagyobb színpadi igényeket is képes kiszolgálni.

DAW és más szoftverek csatlakoztatása

Az RD-2000 USB audió/MIDI interfészén keresztül egyszerűen integrálhatunk szoftveres hangszereket egy DAW alkalmazással vagy egy laptopra telepített kedvenc szoftverrel a színpadi használathoz. A szoftver szintetizátorok vezérlése zónákon keresztül történik a beépített hangszínekkel együtt, ami hatékony hibrid hangszer összeállítások megszólaltatását eredményezi az RD-2000 zongorán keresztül. Az interfész 192 kHz-ig támogatja a 24-bites audiót a legmagasabb szintű hangminőség eléréséhez.


Rugalmas audió kimenetek

Sokoldalú kimeneteivel az RD-2000 azonnal készen áll bármilyen színpadi vagy stúdió összeállítás kiszolgálására. A fő sztereó kimenetekhez XLR és 6,3mm-es jack aljzatok kapcsolódnak, de egy Sub kimenet is megtalálható a hangszeren beépített hangszínek és USB audió független kiküldéséhez.

Profi előadóknak tervezve

A RD-sorozat hagyományos megjelenésének és a V-Piano alkotóelemeinek kombinálásával az RD-2000 a tradíció és innováció megtestesülése. A hangszer tervezésekor a profi igények kiszolgálása volt az elsődleges cél, beleértve az áttekinthető kezelhetőséget, hangszínek rendszerezését, valamint a csatlakozók, kapcsolók és potméterek logikus elrendezését.Könnyű súly és strapabíró konstrukció

Miközben az RD-2000 számos új tulajdonsággal bővült, a súlya mit sem változott a korábbi modellekhez képest. Továbbra is egyszerűen szállítható koncertről koncertre, az alumínium hangszertest pedig nem csak impozáns, hanem rendkívül ellenálló is.

Széleskörű lábvezérlés lehetőségek

Az RD-2000 négy konfigurálható pedál bemenetére zengető, Expression és más pedálokat csatlakoztathatunk. Egy DP-10 zengető pedál tartozéka a hangszernek, de a valódi koncertzongorák pedál funkcióinak eléréséhez egy külön megvásárolható RPU-3 pedálra van szükség, amely a három pedált egy kompakt egységbe foglalja.

Hozzáillő állvány

A külön megvásárolható KS-G8 állvány tökéletes választás az RD-2000 színpadi zongorához, legyen szó koncertezésről vagy stúdió munkáról. Az állvány nyitott kialakítása karcsú megjelenést kölcsönöz, miközben erős acél csövek garantálják a maximális stabilitást. A KS-G8 összecsukható a szállításhoz a magassága pedig tetszőlegesen beállítható az ülő vagy álló játékhoz.
Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Magasság
140 mm
Szélesség
1,412 mm
Mélység
367 mm
Súly
21.7 kg

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: