Roland RP-102

Roland RP-102 digitális zongora fekete színben

  •     Minőségi zongorázás, beépített gyakorlófunkciók, megfizethető ár és helytakarékos kivitel.
  •     Ideális első, otthoni zongorának, de stúdiókban, gyakorlóhelyiségben és oktatáshoz is kiváló megoldást kínál.
  •     Legfejlettebb Bluetooth kapcsolat.
  •     SuperNATURAL Piano technológia.
  •     PHA-4 Standard billentyűzet.
  •     Három, fémből készült pedál az akusztikus koncertzongorákra jellemző működéssel.
  •     Több mint 200 beépített dal, beleértve klasszikus darabokat és fontos etűdöket a gyakorláshoz.
  •     Modern digitális konstrukció, amely nem igényel rendszeres hangolást és költséges karbantartást.

Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Roland RP-102
317 900 Ft

(ÁFA-val)

Mennyiség
Autentikus zongoraelőadás, modern képességek

Amikor zongorát választ, fontos, hogy olyan hangszert találjon, amely megfelel életstílusának, pénztárcájának és nem utolsó sorban otthona adottságainak. A Roland RP102-vel mindez egyszerre teljesül: autentikus zongoraelőadás, beépített gyakorló funkciók, kompakt méret és megfizethető ár. A hangszer a prémiumkategóriás zongoráktól átvett tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a luxus kivitelű, súlyozott mechanika kiváló billentését és azt a lenyűgöző hangzást, ami minden pillanatban inspirálja és támogatja a zongoratanulást. A karcsú hangszertest és három beépített pedál a hagyományos pianínók formavilágát idézi, méreteiből adódóan viszont rendkívül helytakarékos.

Fejlett képességeivel az RP102 tökéletesen illeszkedik majd modern életstílusához. A hangszer nem igényel hangolást és rendszeres karbantartást, a beépített Bluetooth® technológiának köszönhetően képes kommunikálni okostelefonnal vagy tablettel a tanuláshoz vagy örömteli zenéléshez. A zongora vezeték nélkül csatlakoztatható a Roland ingyenes Piano Partner 2 alkalmazásához, amely lehetővé teszi digitális kották megjelenítését, zenei kíséretek megszólaltatását és más hasznos funkciók használatát a mobilkészülék érintőképernyőjén keresztül. Az RP102 egy kivételes hangszer, ami hosszú évekre garantálja a zongorázás örömét.


    Gyakorlás és szórakozás minden pillanatban

    Az RP102 azzal a céllal készült, hogy az első pillanattól kezdve inspirálja a zongorázást. A több mint 200 beépített dal között klasszikus Mozart és Beethoven darabokat és híres Hanon és Czerny etűdöket találunk. Egy beépített metronóm is megtalálható a hangszerben, beállítható ütemmutatóval a tempóérzék fejlesztéséhez. Ha éjszaka jön az ihlet, fejhallgatón keresztül is évezheti a gazdag és inspiráló hangzást anélkül, hogy játéka zavarná a környezetet. Ha valakivel együtt szeretne zongorázni, megtalálható egy Twin Piano mód is a hangszerben, amely két 44-billentyűs zongorára osztja fel a hangszert, saját egyvonalas C hanggal.


    Gyorsabb tanulás a Piano Partner 2-vel

    A Roland ingyenes, iOS és Android mobiltelefonokra készült Piano Partner 2 alkalmazása tökéletes kiegészítő az RP102 hangszerhez. A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül, mobilkészüléke kijelzőjén megjelenítheti a hangszer beépített dalainak digitális kottáit, a kotta automatikus lapozásával. Külön kézzel is gyakorolhatunk darabokat a jobb és bal kéz szólam elnémításával és a tempót is szabadon beállíthatjuk. Az alkalmazással zenei kíséreteket is megszólaltathat, a Flash Card zenei játékkal pedig fejlesztheti hallását és más zenei képességeit.


    Egyszerű használat

    Az RP102 jól áttekinthető kezelőfelületével gyerekjáték a zongora kezelése - elég bekapcsolni a hangszert, beállítani a hangerőt és máris kezdődhet a játék. A részletesebb zongorabeállítások elvégzéséhez pedig, egyszerűen csak indítsa el a Piano Partner 2 alkalmazást kedvenc mobilkészülékén. Így kiválaszthat zongora- és más hangszíneket, de akár két hangszínt is megszólaltathat egyetlen billentyű leütésével. Továbbá böngészhet a zongora beépített dalkönyvtárában, kiválaszthat dalokat és számok megadásával is beállíthatja a tempót.


    Autentikus hangzás és billentés

    A Roland prémium zongoráitól átvett hangzásával és billentésével az RP102 hosszú ideig támogatja a zongoratanulást. A SuperNATURAL technológia jóvoltából az akusztikus koncertzongorák hangzását élvezhetjük a hangszerrel. A PHA-4 Standard billentyűzet a csúcskategóriás zongorák progresszív kalapácsmechanikáját és elefántcsont-tapintású billentyűit kombinálja, beleértve azt a fejlett érzékelőtechnológiát, amely segít teljesen kihasználni a SuperNATURAL Piano hanggenerátor óriási hangtartományát. Ez a rendkívül érzékeny billentyűzet tökéletesen reagál a billentés legapróbb változásaira, így maximálisan támogatja a zenei kifejezést a zongoratechnika fejlődésével. A zongora három, fémből készült pedálja a koncertzongoráknál megszokott érzettel működik és támogatja a félpedál (lebegtetés) technikát is. Ez a pedáltechnika haladó zongoradarabokhoz szükséges, ezért a legtöbb kezdőknek szánt digitális zongora kevésbé kifinomult kapcsolópedállal készül.


    Nincs költséges karbantartás és kis helyen elfér

    Az akusztikus zongorák nehezek, költséges a karbantartásuk és rengeteg helyet foglalnak. Az RP102 modern, digitális megközelítése megoldást nyújt mindezekre a problémákra. Mindössze 37.8 kg, két ember könnyen mozgatja és nem foglal sok helyet. Ráadásul a fejlett digitális hanggenerátor soha nem igényel karbantartást, amivel időt és pénzt spórolhat meg. Ha már van akusztikus zongorája, az RP102 tökéletes választás második hangszerként az éjszakai gyakorláshoz. De kiváló megoldás az oktatáshoz, gyakorlóhelyiségekbe, stúdióba stb.


Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billenytű
Mechanika
PHA-4 Standard Keyboard: with Escapement and Ivory Feel
Hangforrás
SuperNATURAL Piano Sound
Polifónia
128 hang
Demo dalok
10 dal
Billentyűzet mód
Dual Mode (szabályozható hangerő egyensúly), Four Hands Mode (szabályozható középpont)
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Csatlakozók
MIDI (IN/OUT),USB to host,Fejhallgatók x 2
Hangszínek
Piano: 4 tonesOther: 11 tones
Visszhang
Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8
Magasság
977 mm felnyitott kottatartóval
Szélesség
1,379 mm
Mélység
413 mm
Súly
37.8 kg
Egyéb funkciók
Ambience (Off, 10 levels)Brilliance (21 levels)Only for Piano Tones:Damper Resonance (Always On)String Resonance (Always On)Key Off Resonance (Always On)
Concert Magic
Listening: 9 songsPiano Masterpieces: 40 songsEasy Piano: 8 songsCzerny: 100 songsHanon: 20 songsScale: 36 songs
Tempó
10-300bpm
MIDI funkciók
IN, OUT, THRUE

Letöltés

ROLAND RP-102 (LETÖLTÉS)

Magyar nyelvű felhasználói kézikönyv

Letöltés (3.64M)

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: