Roland RP-501R WH

Roland RP-501R digitális zongora fehér színben

  •     SuperNATURAL Piano hanggenerátor az akusztikus koncertzongora hangzáshoz.
  •     PHA-4 Standard billentyűzet, nagy dinamika érzékenyéggel a kifejező játékhoz.
  •     Progressive Damper Action pedál, mely támogatja a félpedál (lebegtetés) technikát és az akusztikus zongorákra jellemző más pedáltechnikákat is.
  •     Headphones 3D Ambience effekt a többdimenziós, gazdag fejhallgató hangzáshoz.
  •     Óriási belső dalkönyvtár, beleértve a skála tanuláshoz használható dalokat, valamint beépített metronóm és felvétel funkciók.
  •     Kifinomult Rhythm funkció intelligens zenei kíséretek megszólaltatásához, 72 különböző stílussal.

Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Érdeklődjön!

Roland RP-501R
389 900 Ft

(ÁFA-val)

Mennyiség
Kompakt, mérsékelt árfekvésű, családbarát zongora, számos gyakorlást támogató funkcióval

Egy jó zongora kiemelt helyet foglal el a családi bútordarabok között, ezért érdemes az életstílusnak, pénztárcának és vágyaknak megfelelő modellt választani. Az új Roland RP501R tökéletes választás első zongorának, de a haladó igényeket is kiszolgálja. Ez a zongora számos gyakorlást segítő funkcióval rendelkezik, beleértve a beépített ritmus kíséreteket és a Bluetooth® csatlakoztathatóságot iPad/Android zongora alkalmazásokhoz. Szorgalmas gyakorlással más kezdő kategóriás hangszereket könnyű kinőni. Az RP501R azonban hosszabb távon is kiszolgálja a növekvő igényeket, dinamikus billentyűzetének és autentikus, érzékeny hangjának köszönhetően. Számos prémium tulajdonságával, versenyképes árával, kompakt, de mégis masszív felépítésével a Roland RP501R tökéletes választás első zongoraként.

Inspiráló hangzás és játékérzet

    A csúcsmodell digitális zongoráktól átvett technológiáknak köszönhetően a Roland RP501R minden pillanatban inspiráló hangzást és játékérzetet nyújt kezdőknek és haladóknak egyaránt. A Roland SuperNATURAL technológiájával felvértezett hanggenerátor a hangszer kompakt mérete ellenére az akusztikus koncertzongorákra jellemző, kifejező hangzást nyújt. Az Ivory Feel PHA-4 billentyűzet a billentés legapróbb részleteire is reagál, miközben a Progressive Damper Action pedál lehetővé teszi az akusztikus zongorákra jellemző összes pedáltechnika alkalmazását. Egy jó hangú zongora magához láncolja a zongoristát!
Változatos hangzás, gyorsabb tanulás, 305 beépített hangszín, 72 stílus kíséret és más tanulást segítő funkciók

    A hagyományos akusztikus zongorák csak zongorahangot adnak, ami egy idő után unalmassá válhat. A RP501R lenyűgöző akusztikus zongora hangjai mellett azonban 300 további hangszínt is képes megszólaltatni a kreativitás támogatásához. A gyakorlást segítő Rhythm funkcióval 72 különböző zenei stílusokban (pl. pop, jazz, latin stb.) szólaltathatunk meg kíséreteket, amelyek ráadásul követik a zongorán lejátszott harmóniákat. A hangszer Bluetooth MIDI és USB kapcsolattal csatlakoztatható tabletekhez és okostelefonokhoz, olyan népszerű zongora alkalmazások eléréséhez, mint például a Roland Piano Partner 2, amely a tablet vagy okostelefon kijelzőjén jeleníti meg a beépített dalok kottáját és ezáltal fejleszti a kottaolvasást.
Könnyen mozgatható, pénztárcakímélő és bármikor használható

    Az akusztikus zongorák nagyon súlyosak és rendszeres, költséges karbantartás igényelnek, ráadásul az esti gyakorlás zavarhatja a szomszédokat vagy családtagokat is. A Roland RP501R megoldást nyújt mindezekre a problémákra. A hangszer mindössze 41 kg, így két felnőtt könnyen mozgathatja, a szélessége pedig csupán 432 mm, így az elhelyezése kisebb lakásokban sem okoz gondot. A digitális hanggenerátor soha nem szorul hangolásra, ezért évek alatt sok időt és pénzt takarít meg. Az éjszakai gyakorlásnak sincs akadálya, mivel a hangszer hangereje beállítható vagy fejhallgatóval is használható. Ráadásul a Headphones 3D Ambience effektnek köszönhetően a fejhallgatóból is ugyan azt a gazdag, tiszta hangzást kapjuk, amint a beépített hangszórókon keresztül.

   
    Hatékony tanulás, gyakorlást támogató funkciókkal

    A kitartó gyakorlás nem könnyű feladat, de a Roland RP501R zongora rendelkezik olyan beépített funkciókkal, amelyek nagyban megkönnyítik azt. A metronómmal hatékonyan fejleszthető a ritmusérzék, a beépített felvevővel pedig folyamatosan nyomon követhető a fejlődés a játék rendszeres visszahallgatásán keresztül. Az audió és MIDI lejátszás (USB memóriáról) lehetővé teszi, hogy a hangszer beépített hangszóróin keresztül megszólaló, kedvenc dalainkra zongorázzunk, a Twin Piano funkcióval pedig feloszthatjuk a billentyűzetet és ugyan abban a tartományban játszhatunk egy duett partnerrel vagy a tanárunkkal. A Sheet Music Direct-ből további dalokat tölthetünk le a tanuláshoz vagy a piaScore alkalmazáson keresztül ingyen érhetünk el több mint 70,000 klasszikus kottát. A tableten megjelenő kottaoldalakat a zongorapedállal is lapozhatjuk.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Magasság
992 mm kottatartóval
Szélesség
1,378 mm
Mélység
423 mm
Súly
40.8 kg

Letöltés

ROLAND RP-501R (LETÖLTÉS)

Magyar nyelvű használati útmutató

Letöltés (6.18M)

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: