Roland RG-3F PE

Roland RG-3F PE digitális koncertzongora fekete magas fényű kivitelbe

  •     Fejlett SuperNATURAL hanggenerátor.
  •     Piano Designer funkció a saját hangzás kialakításához.
  •     Kiváltópontos PHA-III Ivory Feel kalapácsmechanika a koncertzongora játékérzet érdekében.
  •     Progressive Damper Action pedálok a koncertzongoráknál megszokott precíz működéssel és ellenállással
  •     Helytakarékos kialakítás (95 cm mély)
  •     Beépített, sztereó (60 W x 2) erősítőrendszer, négy hangszóróval
  •     Áttekinthető kezelőfelület az egyszerű használathoz
  •     Könnyű, biztonságosan kitámasztható tető zármechanizmussal, valamint két pozíciós magasság beállítással.


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Roland RG-3F PE
2 899 900 Ft

(ÁFA-val)

Mennyiség
Impozáns, modern hangszer egy klasszikus zongora "lelkével".

Az RG-3F digitális zongora a kiváló hangzáson túl, szemet gyönyörködtető látványt is nyújt. Ami viszont ennél sokkal fontosabb egy zongorista számára: ez a hangszer szívvel-lélekkel szól. Az RG-3F egy digitális mini-koncertzongora, amelynek megjelenése, hangzása és billentése az akusztikus zongora hagyományokat követi, a hangszeripar legfejlettebb SuperNATURAL Piano technológiájával kiegészülve. Ez a hangszer egyszerűen tökéletes. A csúcskategóriás, kiváltópontos PHA-III Ivory Feel kalapácsmechanika igazi koncertzongora játékérzetet biztosít, miközben a beépített hangrendszer négy hangszórója gazdag és erőteljes zongorahangokkal tölti be a teret. A hangszer jól illeszkedik otthoni környezetbe, továbbá tökéletes választás hotelek, éttermek számára is, ahol a kiváló hangzás mellett az exkluzív megjelenés is fontos.


    SuperNATURAL zongora

    Az RG-3F digitális zongora a Roland áttörést jelentő SuperNATURAL Piano technológiáját alkalmazza. A három kulcsfontosságú hang alkotóelemet (dinamika érzékenység, hanglecsengés és billentyűzet tartomány viselkedés) jelentősen továbbfejlesztették ennél a hangszernél. A korábbi mintavételezésen alapuló technológia használatánál lépcsőzetesen változott a dinamika és billentyűzet tartományok viselkedése, továbbá a hanglecsengés sem volt elég természetes. A SuperNATURAL technológia áthidalja ezt lépcsőzetességet, tökéletesen kiegyenlített, háromdimenziós hangzást és természetes játékérzetet eredményezve.


    Kiváltópontos PHA III elefántcsont hatású billentyűk

    A kiváltópontos PHA III kalapácsmechanika tökéletes repeticiót és tonális változásokat is eredményező dinamika kezelést tesz lehetővé, ami komfortossá teszi a játékot.  Hasonlóan az akusztikus zongorákhoz, a kiváltópont autentikus játékérzetet nyújt és segíti a pianissimo zenei részek kifejező megszólaltatását. A Roland méltán elismert elefántcsont hatású billentyűinek természetes, nedvesség elnyelő képessége meggátolja játék közben az ujjak csúszkálását, ami nagyban hozzájárul a kényelmes játékérzethez. A fehér billentyűk oldalán is megjelenik a koncertzongora billentyűk természetes színe.


    Exkluzív külső megjelenés

    A minden részletében tökéletes RG-3F digitális zongora eleganciájával bármilyen környezetbe jól illeszkedik. A pompás fényes fekete felület és a megújult sötétbarna rezonáns kombinációja tovább hangsúlyozza a hangszer exkluzív megjelenését. Az akusztikus zongorákhoz hasonlóan, az RG-3F billentyűzet tető visszatükrözi játék közben a zongorista kezeit. A hangszer eleganciájához a kezelőfelület is hozzájárul, amely hívogató, letisztult és egyszerűen működtethető.


    Beépített hangszóró rendszer

    Az RG-3F gazdag, valósághű koncertzongora hangzását a beépített négyutas hangszóró rendszer garantálja. Minden hangerővel kapcsolatban felmerülő  kérdés már a múlté. A belső hangrendszer hangereje tökéletesen beállítható az adott környezetnek megfelelően. A csendes gyakorláshoz az RG-3F fejhallgató csatlakozóval is rendelkezik.


    Progresszív Damper-Action pedál

    Az RG-3F új Progressive Damper Action pedálja az akusztikus zongoráknál megszokott kifinomultsággal reagál.  Koncertzongorák esetében a pedál ellenállása megnövekszik, amikor a tompítók elkezdenek elemelkedni a húrokról. Az RG-3F zengető pedálja tökéletesen visszaadja ezt az érzetet.  Továbbá a Progressive Damper Action valósághűen reprodukálja azt a jellegzetes hanglecsengést is, amely félig lenyomott zengető pedállal érhető el. Ez a pedál valóban támogatja az igényes zongoristák számára nélkülözhetetlen, kifinomult pedáltechnikákat.

Dalok betöltése és megszólaltatása

    Az RG-3F memóriájába bármilyen Standard MIDI File vagy audio (.wav) fájl betölthető és kedvenc dalként automatikusan megszólaltatható. Az RG-3F digitális zongora USB csatlakozója .wav és Standard MIDI File-ok fogadását teszi lehetővé egy csatlakoztatott USB flash memórián keresztül. Mindezek mellett egy külső CD-ROM drive csatlakoztatása is lehetséges, CD-n tárolt dalok megszólaltatásához.
Biztonságos zongoratető

    Az RG-3F könnyített zongoratetővel készül, ami egyszerűen felnyitható és lezárható. A zongora tető magassága két pozícióban állítható be, és beépített zárak megakadályozzák a tető véletlenszerű lezuhanását.

  

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Magasság
1,540 mm nyitott fedéllel
Szélesség
1,490 mm
Mélység
950 mm
Súly
110.0 kg

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: