Roland V-PIANO GRAND

Roland V-Piano digitális koncertzongora

  •     A Roland forradalmian új V-Piano modellezési technológiája koncertzongora testben
  •     A beépített többcsatornás hangrendszeren igazi akusztikus zongora hangszínek szólalnak meg
  •     Kifinomult PHA III kiváltópontos mechanika, elefántcsont-érzetű billentyűzet
  •     A legújabb zengető pedál mechanika, mely rendkívül érzékenyen reagál használatakor
  •     Elegáns, hagyományos koncertzongora megjelenés
  •     Kifejezetten a V-Piano Grand-hoz kifejlesztett új zongora-hangszínek


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Roland V-PIANO GRAND
6 099 900 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségEgy tökéletes zongora élmény...

A zongoramodellezés teljesen újszerű megközelítése, valósághű hangzás és billentésérzet; ezek alapján a Roland V-Piano számos nemzetközi elismerést kapott a 2009-es bemutatkozása óta, és sokan a legigényesebb zongoristák közül is ezt a hangszert választják. Merre fejlődött azóta a V-Piano? Megjelent a V-Piano Grand! A gyönyörű és elegáns koncertzongora testben egyedülálló többcsatornás hangrendszer található, ami természetesen adja vissza a zongorista játékát, elmosva a határvonalat a digitális és az akusztikus világ között. Az előző generáción túllépve a V-Piano Grand hanggenerátorát tökéletesítették, hangszínkészletét kiegészítették újabb zongora típusokkal. Üdvözlünk mindenkit a zongorahangzás, kifinomultság, és zenei innováció új világában!
Életteli zongorahangzás

A V-Piano Grand megszünteti az előző technológiák korlátait: ez teszi lehetővé, hogy minden egyes hang saját jellegzetes karakterével tökéletesen szólal meg. A V-Piano Grand zongorahang nem késik a megszólaltatáshoz képest, nem torzul az időben, ezáltal szinte eddig elképzelhetetlen hangzást eredményez. Természetes és szép hangzás – álom egy ilyen zongorán játszani.
Csodálatos térbeli hangzás

Minden eddigi hangszerrel ellentétben a V-Piano Grand beépített hangrendszere egy intelligens többcsatornás audio technológia, amely betölti a teret csodálatos térbeli hangzással úgy, hogy a zongorista, és a hallgatóság tudomást sem vesz a hangszórók létezéséről. A zongorahang minden egyes apró összetevője közvetlenül a legoptimálisabb helyről szól, folyamatosan és természetesen követve az előadást. A zongorista elhelyezkedésének megfelelően a kalapácszörej közelebbről hallható, míg pl. a zengő húrok már távolabbról. Minden összetevő intelligens módon térben valós helyen található, így széles és többdimenziós hangzás születik. Ez a megszólalás hiteles mind a zongorista, mind a közönség számára is. Említésre méltó, hogy a hang térhatása egyedileg tervezett minden egyes zongora hangszínre. Ez a rendkívüli tulajdonság kizárólag a V-Piano Grand-ban található meg.
Zongorahang tervezés

A V-Piano Grand–ban választhatunk az erőteljes Vintage zongora modell beállításaitól kezdve a futurisztikus Vanguard válogatásig, létrehozva saját zongorahangszín gyűjteményünket. Alakíthatjuk a virtuális kalapács nemezének keménységét, kísérletezgethetünk egzotikus húrbeállításokkal, hangolásokkal és anyagokkal; pl. hogy minden kalapács három ezüsthúrt üssön meg. Világhírű hangszereket varázsolhatunk ujjaink alá, vagy még sosem hallott jövőbeli zongorán játszhatunk.
Megújult kivitelezés

A Roland zongorák közül először a V-Piano Grand-nál található tükörfényes billentyűzet fedél. Ez idáig a Roland zongoráknál ez vagy billenő, vagy csúsztatható volt, a V-Piano Grand mindkettőt lehetővé teszi. Így alatta elrejthetjük a teljes kezelő felületet, hagyományosabb megjelenést kölcsönözve a hangszernek. A fedél teljes felnyitásakor ez látható, majd ezt a részt takarhatjuk el vízszintesen előrecsúsztatva a fedelet annak nyitott (álló) helyzetében. A kottatartó is lecsukható, ilyenkor a zongora teteje teljesen egyenes.Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Magasság
1,544 mm nyitott fedéllel
Szélesség
1,485 mm
Mélység
1,505 mm
Súly
170.0 kg

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: