Roland FP-60 B

Roland FP-60 digitális zongora fekete színben

KIFUTÓ MODELL!

  • SuperNATURAL hanggenerátor, 288-hang polifónia
  • Kiváltó pontos PHA-4 billentyűzet elefántcsont tapintású billentyűkkel
  • Okostelefon vagy tablet csatlakoztatása Bluetooth-on keresztül
  • Fejlett hangszórórendszer a gazdag, erőteljes hangzáshoz otthoni környezetben vagy kisebb előadóterek bezenéléséhez
  • A Roland csúcskategórás hangszereből átvett hangszínek, úgymint elektromos zongorák, vonósok, orgonák és szintetizátorok
  • Gyakorlás támogatása a Roland Piano Partner 2 alkalmazással, zenekészítés az iOS-re készült Apple
  • Tartozék DP-10 zengetőpedál és kompatibilitás a külön megvásárolható RPU-3 hármas pedállal

Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Nem rendelhető!

Roland FP-60 B
481 900 Ft

(ÁFA-val)

Mennyiség
Kompromisszumoktól mentes zongorázás otthon, színpadon és stúdióban

Ha egy minőségi zongorára van szüksége az otthoni gyakorláshoz, tanításhoz vagy koncertekre, az FP-60 tökéletes választás. Ez a hordozható digitális zongora kivételes hangzást és billentést nyújt, karcsú, stílusos felépítése pedig impozáns megjelenést kölcsönöz a hangszernek és megkönnyíti a szállítást. A speciális, beépített erősítőrendszer gazdag hangzással és elegendő hangerővel tölti be a kisebb előadótereket, a beépített hangszínválaszték pedig a legkülönbözőbb zenei stílusokhoz használható. A modern, vezeték nélküli Bluetooth® kapcsolaton keresztül okostelefont vagy tabletet csatlakoztathatunk a hangszerhez, ami változatosabbá teszi a gyakorlást a Roland Piano Partner 2 és más zenei alkalmazásokkal. Az FP-60 kiemelkedő értéket képvisel, prémium zongoratulajdonságokkal egy modern vonalvezetésű hangszerben, amely mindenhová elkísérheti.

    Prémium hangzás és billentés hordozható kivitelben

Digitális zongoráknál a hordozható kialakítás gyakran a hangminőség és billentés rovására megy, de nem FP-60 esetében. A Roland Roland fejlett zongora tehnológiáinak köszönhetően hangzás és billentés terén ez a hangszer a legtapasztaltabb zongoristák igényeit is kielégíti. A SuperNATURAL Piano hanggenerátor egy akusztikus zongora dinamikus és kifejező hangját kelti életre, gazdag, összetett felharmonikus változásokkal a játék függvényében. A 288-hang polifónia mellett szabadon használható a zengetőpedál csakúgy, mint az akusztikus hangszereken. A kiváltó pontos PHA-4 mechanika elefántcsont billentyűi és a hozzá kapcsolódó legfejlettebb érzékelőtechnológia a játék minden apró változását tökéletesen adja vissza


    Beépített hangrendszer az előadáshoz

Méreteiből adódóan a legtöbb hordozható digitális zongora csak az otthoni gyakorláshoz nyújt elegendő hangerőt. Az FP-60 viszont a csúcsminőségű FP-90 digitális zongora kifinomult hangrendszerét vette át, ami külső erősítés nélkül is elegendő hangot ad kisebb koncerthelyszínek bezenéléséhez. A tökéletesen összehangolt erősítő és hangszórók részletgazdag hangzása és a hangszertestbe épített speciális hangfalak lenyűgöző hangzást hoznak létre, óriási dinamikatartományban. Az előlapon található 3-sávos Equalize-rel egyszerűen állítható be az előadótérnek megfelelő hang.

Hangszínek sokasága minden zenei műfajhoz

A klasszikus akusztikus zongora hangszínek mellett, más hangszínekre is szükség lehet a különböző zenei stílusokhoz. A beépített elektromos zongora, vonós, orgona és szintetizátor hangszíneinek széles választékával az FP-60 szinte minden zenei műfajban megállja a helyét. Mi több, kedvenc hangszínek, Layer és Split beállítások tárolására, majd későbbi gyors behívására is lehetőség nyílik a 30 User regisztráció használatával. A dedikált Upper és Lower hangerőszabályzókkal gyorsan és egyszerűen állítható be a megfelelő hangerőarány.
Okostelefon vagy tablet csatlatoztatása Bluetooth-on keresztül a kreatív lehetőségek kiszélesítéséhez

Az FP-60 praktikus Bluetooth technológiáján keresztül okostelefont vagy tabletet csatlakoztathatunk a hangszerhez az előadás és gyakorlás támogatásához. Egyszerűen szólaltathatunk meg zenéket a hangszer hangrendszerén keresztül kíséretként a koncertekhez vagy otthoni gyakorláshoz. A mobilkészülékre telepített, ingyenes Roland Piano Partner 2 alkalmazással pedig ritmuskíséreteket is megszólaltathatunk a legkülönbözőbb zenei stílusokban, például pop, jazz és blues. A Bluetooth MIDI-t is támogatja a hangszer, így együtt használható a GarageBand (iOS) és más zenekészítő szoftverekkel is.

   


    Minden tekintetben elegáns és mutatós

Miközben az FP-60 a legfejlettebb technológiákat foglalja magába, külső megjelenése egyszerű és letisztult. A FP-90 díjnyertese dizájnja alapján a hangszer stílusos megjelenése letisztult eleganciát hordoz. Otthoni használathoz kiegészíthető a KSC-72 állvánnyal és KPD-90 pedállal, melyek egy pianínó kifinomul megjelenését adják hozzá a hangszerhez. Egyszerű és modern megjelenés ellenére a KSC-72 állvány stabil alátámasztást nyújt a hangszernek, miközben a KPD-90 hármas pedállal (Progressive Damper Action támogatással) minden hagyományos pedáltechnika megvalósítható.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Magasság
125 mm
Szélesség
1,291 mm
Mélység
344 mm
Súly
19.0 kg

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: