Kawai CA-98 B

Kawai Ca-98 digitális zongora fekete színben

KIFUTÓ MODELL!

  •  Osztályelső Grand Feel Compact fa mechanika
  • Ivory Touch billentyű felszín, 3-szenzoros érzékelő, kioldás mechanizmus, extra basszus súlyok
  • Shigeru Kawai SK-EX és Kawai EX koncert zongorák hangjai
  • Premium audio feldolgozás, erősítő és hangszóró rendszer az Onkyo által,TwinDrive rezonáns
  • Beépített Bluetooth MIDI kapcsolódási lehetőség okos eszközökhöz
  • MP3/WAV/SMF playback, record
  • Spatial Headphone Sound (SHS) fejhallgató élményfokozás a mélységért és valódiságért
  • Megkapó, modern formatervezés, vezérlő panellel a káván

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

1 079 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségKoncertzongora élmény otthonában

A Kawai Japan büszkén mutatja be a CA78-as és CA98-as digitális pianínóját magas színvonalat képviselő kiegészítőkkel a Concert Artist szérián belül, az igen sikeres CA67 és CA97 méltó utódjaként. Ezek a továbbfejlesztett modellek fel vannak vértezve a legújabb SK-EX Rendering több csatornás hanggenerátorral, a piacvezető Grand Feel II fa mechanikával, az audio specialista Onkyo által fejlesztett prémium erősítőkkel és hangszórókkal, valamint beépített Bluetooth MIDI és Audio csatlakozással és egy 5 inch-es LCD érintőképernyővel beágyazva a hangszer bal kávájába. Modern technológiák sokszínű ötvözésével a lenyűgöző CA98 és CA78 egyesít egy rendkívül autentikus billentést egy prémium hangminőséggel, otthonába varázsolva koncertzongora élményét.

Főbb jellemők:

* Vadonatúj SK-EX Rendering több csatornás hanggenerátorPiacvezető Grand Feel II fa mechanika

* Prémium audio feldolgozás, erősítő és hangszóró technológiák az Onkyo jóvoltából

* 3. generációs TwinDrive rezonáns hangszóró rendszer Onkyo transzduktorokkal

* Modern 5 inch-es érintőképernyő intuitív menürendszerrel

* Beépített Bluetooth MIDI kapcsolódási lehetőség okos eszközökhöz

* Könnyen kezelhető Virtual Technician kezelő felület 19 állítható paraméterrel

* Előre eltárolt Burgmüller, Czerny, Beyer etűdök, valamint Alfred zongoraiskola

* Megkapó, modern formatervezés három különböző szín kivitelben

Shigeru Kawai SK-EX koncertzongorák hangja az új SK-EX Rendering technológiával

A Kawai SK-EX koncertzongora káprázatos hangja a CA-98 és CA-78 digitális pianínók lelke. Széles körben Japán premier zongoráiként ismert Shigeru Kawai hangszerek szerte a világban megannyi koncerttermek és zenei intézmények színpadait ékesítik ill. már több zenei díjat elnyertek tonális tisztaságukért és kivételes dinamikai képességükért.

Annak érdekében hogy a Shigeru zongora kiemelkedő hangját hűen reprodukálják, a Kawai kifejlesztette SK-EX Rendering technológiáját, egy több csatornás hanggenerátort a legújabb rezonancia modellezéssel mind a 88 billentyűn. A több csatornás rendszer a Shigeru Kawai koncertzongora hangját több részletben is meg tudja ragadni, így pontosabban tudja visszaadni annak tonális jellemzőit, biztosítva ezzel egy élőbb és autentikusabb választ a dinamikai váltásoknál. Ez a természetes hangzás tovább lett gazdagítva egy újonnan fejlesztett rezonáns algoritmussal, mely fizikailag modellezi a teljes húrok, pedál és más akusztikus részek keltette tonális interakciókat, megadva az érzetét egy élő, lélegző hangszernek.

Grand Feel II fa mechanika Ebony & Ivory Touch felszínnel, ellensúlyokkal és kioldásponttal

A gyönyörű SK-EX hangjai a Grand Feel II fa mechanika által csendülnek fel, mely magában hordozza a Kawai 90 éves tapasztalatát a zongora készítés terén és biztosít egy kivételesen élethű billentést. Csak úgy, mint a nagy zongora esetében, a Grand Feel II billentyűzet összes 88 fekete és fehér billentyűje teljes egészében fából készülnek és az egyensúlyozó tengely által a közepén érezhető a jellegzetes ’seesaw’ mozgás. Ez a természetes mozdulat továbbítja az energiát az ellensúlyokkal ellátott fémkalapácsoknak mindegyik egyedüli sebességével, melyet a 3-szenzoros technológia pontosan mér a nagyobb érzékenység és valósághű érzés érdekében. A Grand Feel II mechanika egyedülien extra hosszú tengellyel bővelkedik, melynek hossza megegyezik a Kawai akusztikus zongoráinál használtakkal. Ez biztosít egy egyenletes billentést a billentyűk egészén, mialatt a kapcsolódó ellensúlyok támogatják egyensúlyban maradni pianissimo játéknál is. Végül, a Grand Feel II billentyűi Ebony & Ivory Touch borítást kaptak, melyek lágyan magába szívják a nedvességet segítve a biztos játékot, egy természetesen matt záró réteggel, mely sima, de nem csúszik.

Premium audio feldolgozás, erősítő és hangszóró rendszer az Onkyo által

Az Onkyo, Japán vezető prémium minőségű audio eszközeit gyártó manufaktúrával közös fejlesztésben, a CA98 és CA78 digitális pianínók az első olyan hangszerek, melyek először hasznosítanak speciális összetevőket a legkiválóbb hangzás érdekében. Élvonalbeli technológiákkal, mint az „1-bit DSD” feldolgozás vagy kettős DAC jel-konverzió, vagy az Onkyo exkluzív DIRDC áramkörei, a Concert Artist optimalizált erősítői kiemelkedő gazdagsággal és tisztasággal reprodukálják a Shigeru Kawai koncertzongora hangját.Kategóriája élén, a CA98 jelentősen fejlesztett hangszóró rendszerrel büszkélkedhet, mely összeköti az Onkyo prémium erősítőit a Kawai újonnan alkalmazott TwinDrive rezonánsával. Ez az egyedülálló akusztikai megoldás egy teltebb, természetesebb zongorahangot kölcsönöz, mely magával ragadja az előadót.Mindkét Concert Artist szintén rendelkezik nagy teljesítményű Discrete Spectra Module fejhallgató erősítővel, mely egyesülve a Kawai már meglévő Spatial Headphone Sound technológiájával garantálja a legjobb minőséget és legelragadóbb hangzás élményt privát játéknál.

Beépített Bluetooth MIDI és Audio csatlakozások

Hozzáadásként, a sztenderd USB és MIDI Jack számítógépekhez vagy más hangszerekhez való kapcsolódások mellett, a CA98 és CA78 digitális pianínók beépített Bluetooth MIDI és Audio technológiákkal is bírnak, mely lehetővé teszi hogy a hangszerek támogatott okos eszközökkel kommunikáljanak vezeték nélkül. Mihelyst csatlakozásra kerül a telefon, táblagép vagy laptop, a Concert Artist tulajdonosok széles választékát élvezhetik izgalmas zenei alkalmazásoknak, melyek jól kiegészíthetik tanulmányaikat vagy előadói élményüket, ill. lehetővé teszi különböző audio zenék vagy videók lejátszását közvetlenül a hangszer prémium erősítőin és hangszóró rendszerén keresztül, bárminemű vezeték nélkül.

Színes érintőképernyő egy intuitív, nyomógombok nélküli működtetéshez.A CA98 és CA78 digitális pianínók az első olyan hangszerek, melyek színes 5 inch-es érintőképernyővel büszkélkedhetnek. Diszkréten beágyazva a bal oldali kávába, a nagyfelbontású érintőképernyőn megjelenő megkapó menürendszerben könnyedén, egy-egy érintéssel kiválaszthatók a kívánt hangszínek, beállítások. Maga a kijelző is beállítható úgy, hogy játék alatt automatikusan kikapcsoljon, ezzel megőrizve a hangszer akusztikus megjelenését, minimalizálva bárminemű vizuális zavarótényezőt a zongorista számára.

Modern formatervezés 6 ponton állítható kottatartóval

A CA98 és CA78 felépítése prémium minőségű fából készül, finom ívekkel és emelt hangszertesttel, megadva ezzel a klasszikus, pianínó jelleget. A Concert Artist széles kottatartója a legimpozánsabb darabokat is hivatott megtartani, finoman kerekített sarkokkal és faux hasított bőrrel az alján. Ahogy a nagy zongora esetében, a kottatartó szöge szintén állítható az előadó elhelyezkedésének függvényében, mi több, speciálisan zeneszerzői asztalnak is pozícionálható, ideálisan lefektetve kottaírásnál, zenei ötletek lejegyzésénél. A CA98 és CA78 három kivitelben elérhető, prémium rózsafa, prémium fekete szatén, ill. prémium fehér szatén színekben, lehetővé téve a zenészeknek beilleszteni zongorájukat hagyományosabb vagy modernebb otthoni környezetükbe.


Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: