Kawai MP-7 SE

Kawai MP-7 SE színpadi digitális zongora

Minden az egyben színpadi zongora a legkiválóbb előadó művészeknek. Osztályvezető mechanika, több száz nagyszerű hangszín és kiváló, valós idejű vezérlés. Kiemelkedő élő teljesítmény,amely garantálja a sikert.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: kérjük érdeklődjön!


Kawai MP-7 SE
569 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségKawai MP7 a legkiválóbb színpadi zongora előadó művészeknek. Ugyanazzal a hangzás generátorral, DSP, D/A konverterrel és 32 kiváló hangzással rendelkezik, ami az MP11-es modelltől vettek át. MP7 tökéletes hangzás minőségét nagy testvérétől kapta, kompaktabb, hordozható köntösben. Az osztályvezető Responsive Hammer II billentés, lehetővé teszi az akusztikus nagy zongora billentés érzését, a 3-as szenzor technológia, a Let-Off szimuláció és az Ivory Touch felszín biztosítja a hihetetlen realitású játék élményt. Az MP11 modellből származó új fejlesztésű analóg stílusú effektek és AMP sims, az újra fejlesztett virtuális tonewheel orgona mód, ideálisak retro hangzások előállításához. A 4 belső szekció és 4 zónás MIDI master keyboard funkció emeli az MP7-t az egyik leghatékonyabb és legsokoldalúbb színpadi zongorává, ami napjainkban a piacon kapható.

Responsive Hammer II, Ivory Touch billentyű felület és Let-Off szimulációAz MP7-es Responsive Hammer II (RH2) billentés mechanikája adja egyedülálló érzését egy akusztikus nagy zongorának, realisztikus mozgással és a tökéletes 3-as szenzor technológiával lehetőséget ad a finom, természetes és realisztikus zongorajáték élményhez. A súlyozott billentyűk gondos lemérése tükrözi a nehezebb mély és a könnyebb magas kalapácsokat az akusztikus zongoránál. A strukturális felépítés biztosít jobb stabilitást fortissimo és staccato részek között.
Az RH2 billentés mechanika reprodukálni képes a finom Let-Off érzést is, amikor lágyan játszunk a nagy zongorán kiemelve a pianissimo részeket, kielégítve a gyakorlottabb zongoristák elvárásait is. Az MP7-es rendelkezik Kawai Ivory Touch (elefántcsont utánzat) billentyű felület technológiájával. Ez a finoman textúrázott anyag, lágyan szívja magába a nedvességet, hogy segítsen a zongorajáték kontrolálásában és rendelkezik egy matt fényezéssel, ami finom, de nem csúszós.


A legkiválóbb zongorák Klasszikus, Pop és Jazz koncertekre

Az MP7 megkapta a világon is elismert, Kawai EX koncert nagy zongora gyönyörű hangzását. Mind a 88 billentyűje ennek az egyedülálló hangszernek, pontosan lemért, analizált és aprólékos gonddal reprodukált használva a Harmonic Imaging™ XL technológiát. Ez a kiváló technika alkotja meg teljes hang skáláját az eredeti nagy zongorának, lehetővé téve a zongoristának a magas szintű zongorajátékot a legfinomabb pianissimo-tól egészen a legerősebb fortissimo-ig.
Az elkülöníthető Koncert, Pop és Jazz stílussal az MP7 a legkiválóbb akusztikus zongorahangzást kínálja, amivel digitális hangszer valaha is rendelkezett.
Ezen kívül Kawai Virtual Technician tulajdonsága lehetőséget ad különböző karakterisztikák megjelenítésének egyetlen gomb vagy kapcsoló érintésével.
Állítási lehetőségeket biztosít: a hangzás, húr rezonancia, kalapács és billentyű felengedés kapcsán.

Retro stílusú elektromos zongora, effektek és erősítő szimuláció

Kawai MP7 rendelkezik retro stílusú elektronikus zongora hangokkal, mindegyik jól elkülöníthető karakterisztikával. Érzékeltetve az organikus hangzást és természetességet vagy a széles skálájú effekteket használva szólaltatjuk meg a hangokat az 5 amplifier egyikével és a hangszórókkal.

Klasszikus Tonewheel orgona, drawbar kontrol és autentikus ütős hangszerek

Az MP7-es új Tonewheel orgona szimulációja átalakítja a színpadi zongorát retro stílusú elektromechanikus orgonává, kiegészítve 9 real-time állítható drawbars és autentikus ütős hangszer kontrollal. Az orgonának elkötelezettek könnyen és egyszerűen előre beállíthatják játékukat.

Magas minőségű vonósok, padek, fúvósok, basszus és más

Kiegészítésként a realisztikus akusztikus zongorán át, retro elektronikus zongorán és a mélyhangú tonewheel orgonán át az MP7 bemutat többek között a magas szintű húrokat, különböző pad-okat, réz és fa fúvós hangszereket, basszus, gitár és más hasznos hangzást melyek ideálisak billentyű zónák kialakításához, rétegelve akusztikus vagy digitális zongorát vagy lehetővé teszi különálló módok lejátszását. Ha az alaphangzás nem megfelelő, könnyen testre szabható ADSR paraméterekkel és rezonancia/cut-off kontrollal beállíthatóak az irányító panelről.

Négy zónás master keyboard kontrol

Kawai MP7 felvonultatja az MP sorozat 4 zónás hozzáférését, minden egyes zóna képes lejátszani belső memóriás hangokat, Külső MIDI eszközöket vagy mindkettőt összehangoltan. Zónákat lehet használni külön-külön vagy szabadon elosztva, rétegelve és a váltás gyorsaságát beállítva a minőségi előadáshoz.
Az MP7-es sokoldalú paramétereinek és beállításainak variálhatóságára lehetőség van minden egyes zóna beállításánál és kontrolálásánál, megalkotva ezzel egy elképesztően sokoldalú all-in-one, minden az egyben hangszert.

Intuitív működés, nagyobb LCD, programozható kontrol gombok

Az MP7 kontrol panele letisztult, könnyen használható, az egymáshoz kapcsolódó gombok csoportba rendezve kerültek és ott találhatóak ahol a zongorista elvárná.
A nagyméretű LCD kijelző és a 4 programozható kontrol gomb, lehetővé teszik, hogy számos paraméter könnyedén beállítható legyen anélkül, hogy elvesznénk a menükben, figyelmünk elterelése nélkül koncentrálhatunk a zongorajátékon.

256 beállítható memória: kielégíti a legelfoglaltabb színpadi muzsikust is

A Kawai MP7 lehetőséget ad, hogy minden egyes hangot, gomb pozíciót, hangzást és beállítható paramétert előre elmenthessünk a memóriába és előhívhassunk egyetlen gombnyomással. Több mint 250 beállítható SETUP memória kielégíti a legelfoglaltabb művészt is, aki szereti előre megtervezni előadását még az indulás előtt.

USB to Device funkcionalitás, MP3/WAV/SMF fájl felvétel és lejátszás

Az MP7 fel van szerelve USB csatlakozókkal, melyekkel nemcsak a számítógéphez tudunk csatlakozni MIDI használatra, de lehetőséget biztosít USB memória eszközök adatainak le és feltöltéséhez. Ez az USB to Device tulajdonság lehetőséget ad a beállított hangok, hangzások, SETUP memóriák és felvett dalok külső memória eszközre való mentésére. USB memória eszközök alkalmazhatóak MP3/WAV/SMF MIDI fájlok lejátszására is, lehetőséget adva a zenésznek, hogy zenei aláfestéssel játszhasson vagy egyszerűen tanulhassa az akkordokat és melódiákat egy új dal megalkotásához.
Az is lehetséges, hogy a zongorajátékot meghallgathassuk bármely audio készüléken, elküldhessük e-mailben MP3/WAV/SMF fájlként vagy további szerkesztésre használva audio keverőpultot.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
Responsive Hammer Action II with 3 sensors per key, Let-Off simulation and IvoryTouch surface
Hangforrás
Harmonic Imaging XL ™ (HI-XL) , 88-key zongora minta
Polifónia
256 hang
Felvétel
MIDI:10 Songs internal, 90.000 Noten, MIDI-to-Audio convertAUDIO:direct to USB memory; Recording: MP3/WAV with Overdub, Line IN is also recorded; Playback: MP3/WAV with A-B Loop
Billentyűzet mód
Teljes billentyűzet,zónák
Csatlakozók
Line Out 6,3mm (L/Mono,R or 2xMono), Line In 6,3mm (L/Mono,R), Headphone, Damper (F10H), Damper/Sostenuto (F-30), Soft Pedal (F-30, FSW), Expression (assignable), MIDI In / Out / Thru, USB-to-host, USB-to-device, Power Switch
Színek
csak fekete
Hangszínek
256
Kijelző
128 x 64 pixel LCD
Visszhang
6 types with Time, PreDelay and Depth each
Metronóm
10 types plus 100 Drum Pattern, Tempo, Level
Magasság
17,1 cm
Szélesség
135,2 cm
Mélység
33,9 cm
Súly
21 kg
Virtual Technician
PIANO: Voicing, Stereo Width, String Resonance, Damper Resonance, Key-off Effect, Damper Noise, Hammer Delay, Fall-back Noise, Topboard, Brilliance, Tune per key, Level per key; E.PIANO: Key-off Noise, Key-off Delay
Effektek
129 types with up to 10 parameters each
Amp Simulator
5 amplifier types (S.Case, M.Stack, J.Combo, F.Bass, L.Cabi) with Drive, Level, 3-Band EQ, Mic Type, Mic Position, Ambience each (MAIN Sektion only)
Gyári tartozékok
F-10H Pedal with Half-Damper function, music rack, power chord and owner's manual
Setup Memory
256
Sections
4 (MAIN, SUB1, SUB2, SUB3) plus 4 MIDI zones
MIDI Master
4 Zonen MIDI Out, Channel, Local On/Off, Volume, MMC Transport, Split, 2x4 Controller, PRG, Bank, etc...
Virtual Tone Wheel
9 virtual drawbars, Percussion with Normal/Soft, Slow/Fast, 2nd/3rd - all adjustable with faders and buttons
EQ
4-Band (Lo, Mid1, Mid1-Freq, Mid2, Mid2-Freq, Hi) plus Master EQ

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: