MP-11 SE

Kawai MP-11 SE

845 000 Ft
Áfával érdeklődjön

Kawai MP-11 SE színpadi digitális zongora

  • 88 fa billentyű, Ivory Touch felület
  • Grand Feel action és hármas szenzor
  • 256 hang polifónia
  • Felvétel:10 dal,90.000 leütés
  • Kijelző:128 x 64 pixel LCD
  • Catlakozók:XLR Outs with Ground Lift, Line Out 6,3mm , Line In 6,3mm , Headphones, Damper/Sostenuto, Soft Pedal, Expression , MIDI In / Out / Thru, USB-to-host, USB-to-device,

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


+ VIDEÓ

Kawai MP11 használja a legújabb Grand Feel fa billentyűzetet, amely több mint 85 éve készül a Japán Kawai zongora gyárban, létrehozva ezzel egy egyedülállóan realisztikus játék élményt. Csak úgy, mint a nagy zongoráknál, mind a 88 fekete-fehér billentyű hosszú fadarabokból faragott. Minden egyes fabillentyű végpontja egy kiegyensúlyozott tűn helyezkedik el – a végek emelkedve és süllyedve alkotják meg az akusztikus zongora jól ismert ’seesaw’ érzését. A Grand Feel billentyűk a leghosszabbak minden eddigi digitális zongora billentyűk közül. A billentyűk végpontjai meglettek növelve, hogy hasonlóak legyenek az akusztikus nagy zongorák billentyűzetéhez. Amikor a billentyű elülső része lenyomásra kerül, a hátsó rész felemelkedik megütve a kalapácsot ami hangot játsza. Ezek a kalapácsok osztályozva vannak méret és súly szerint, utánozva a nehezebb mély és a könnyebb magas hangokat egy akusztikus nagy zongoránál.
Ellentétes súlyok vannak beágyazva az alsó billentyűknél, hogy könnyítse a billentést pianissimo játék alatt. A Grand Feel billentyűzet rendelkezik a 3-as szenzor rendszerrel és Let-Off szimulációval is, amely kielégíti bármely zongoraművész elvárásait.
A Grand Feel billentyűzet sajátossága Kawai Ivory Touch billentyűzet felület is, mely finoman magába szívja az ujjakon megjelenő nedvességet lehetővé téve a tökéletes játék kontrolt.

Zongora szekció: A legkiválóbb zongorák Klasszikus, Pop és Jazz koncertekre

Az MP11 megkapta a világon is elismert, Kawai EX koncert nagy zongora gyönyörű hangzását. Mind a 88 billentyűje ennek az egyedülálló hangszernek, pontosan lemért, analizált és aprólékos gonddal reprodukált használva a Harmonic Imaging™ XL technológiát. Ez a kiváló technika alkotja meg teljes hang skáláját az eredeti nagy zongorának, lehetővé téve a zongoristának a magas szintű zongorajátékot a legfinomabb pianissimo-tól egészen a legerősebb fortissimo-ig.
Az elkülöníthető Koncert, Pop és Jazz stílussal az MP11 a legkiválóbb akusztikus zongorahangzást kínálja, amivel digitális hangszer valaha is rendelkezett.
Ezen kívül Kawai Virtual Technician tulajdonsága lehetőséget ad különböző karakterisztikák megjelenítésének egyetlen gomb vagy kapcsoló érintésével.
Állítási lehetőségeket biztosít: a hangzás, húr rezonancia, kalapács és billentyű felengedés kapcsán.

Elektromos Zongora szekció: Retro stílus elektromos zongora, effektek és erősítő szimuláció

Kawai MP11 rendelkezik retro stílusú elektronikus zongora hangokkal, mindegyikük jól elkülöníthető karakterisztikával rendelkezik. Érzékeltetve az organikus hangzást és természetességet, széles skálájú effekteket használva szólaltathatjuk meg a hangokat az 5 amplifier egyikével és a hangszórókkal.

SUB szekció: Magas minőségű vonósok, padek, basszus és más

Az MP11 SUB szekció bemutatja többek között a magas szintű húrokat, különböző pad-okat basszus és más hasznos hangzást melyek ideálisak billentyű zónák kialakításához, rétegelve akusztikus vagy digitális zongorát vagy lejátszani különálló módokon. További Bell, Air és Voice rétegek jobb mélységet és hangzást tesznek lehetővé, testre szabható ADSR paraméterekkel és rezonancia/cut-off kontrol együttesen beállíthatóak az irányító panelről.

MIDI Out szekció: 4 zónás master keyboard kontrol

Az MP11 bemutatja az új, tovább fejlesztett MIDI Out szekció, 4 egyedülálló zónával melyek kontrolálják a külső eszközöket vagy integrálva a stúdióba, mint master keyboard. Használva a panel gombokat CC# küldés a hardware-hez vagy a felvevő transport gombok kontrolálják a DAW-t egyetlen egérkattintás nélkül.
Az MP11 LINE IN csatlakozókat is tartalmaz és egy beépített hangerőszabályzót, hogy könnyedén összehangolható legyen a zongora a hozzá csatlakoztatott külső eszközzel. Úgy, mint régi expanziós modulok, szintetizátorok vagy laptopon futó hangszer szoftverek.

Intuitív működés, nagyobb LCD, programozható kontrol gombok

Az MP11 kontrol panele letisztult, könnyen használható, az egymáshoz kapcsolódó gombok csoportba rendezve kerültek és ott találhatóak ahol a zongorista elvárná.
A nagyméretű LCD kijelző és a 4 programozható kontrol gomb, lehetővé teszik, hogy számos paraméter könnyedén beállítható legyen anélkül, hogy elvesznénk a menükben, figyelmünk elterelése nélkül koncentrálhatunk a zongorajátékon.

208 beállítható memória: kielégíti a legelfoglaltabb színpadi művészt is

A Kawai MP11 lehetőséget ad, hogy minden egyes hangot, gomb pozíciót, hangzást és beállítható paramétert előre elmenthessünk a memóriába és előhívhassunk egyetlen gombnyomással. Több mint 200 beállítható SETUP memória kielégíti a legelfoglaltabb művészt is, aki szereti előre megtervezni előadását még az indulás előtt.

USB to Device funkcionalitás, MP3/WAV/SMF fájl felvétel és lejátszás

Az MP11 fel van szerelve USB csatlakozókkal, melyekkel nemcsak a számítógéphez tudunk csatlakozni MIDI használatra, de lehetőséget biztosít USB memória eszközök adatainak le és feltöltéséhez. Ez az USB to Device tulajdonság lehetőséget ad a beállított hangok, hangzások, SETUP memóriák és felvett dalok külső memória eszközre való mentésére. USB memória eszközök alkalmazhatóak MP3/WAV/SMF MIDI fájlok lejátszására is, lehetőséget adva a zenésznek, hogy zenei aláfestéssel játszhasson vagy egyszerűen tanulhassa az akkordokat és melódiákat egy új dal megalkotásához.
Az is lehetséges, hogy a zongorajátékot meghallgathassuk bármely audio készüléken, elküldhessük e-mailben MP3/WAV/SMF fájlként vagy további szerkesztésre, használva audio keverőpultot.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 fa billentyű, Ivory Touch felület
Mechanika
Grand Feel action és hármas szenzor
Hangforrás
Harmonic Imaging® XL
Polifónia
256 hang
Felvétel
10 Songs internal, 90.000 Notes, MIDI-to-Audio convertion
Billentyűzet mód
Teljes billentyűzet, alsó-felső megosztott, zónák
Csatlakozók
XLR Outs with Ground Lift, Line Out 6,3mm (L/Mono,R oder 2xMono), Line In 6,3mm (L/Mono,R), Headphones, Damper/Sostenuto, Soft Pedal, Expression , MIDI In / Out / Thru, USB-to-host, USB-to-device, power socket, power switch On/Off
Színek
Fekete szatén
Kijelző
128 x 64 pixel LCD
Visszhang
6 Types with Time, PreDelay and Depth each
Metronóm
10 Types, 100 Drum Pattern, Tempo, Level
Magasság
45,3 cm
Szélesség
138 cm
Mélység
18,8 cm
Súly
32,5 kg
Virtual Technician
PIANO: Voicing, Stereo Width, String Resonance, Damper Resonance, Key-off Effect, Damper Noise, Hammer Delay, Fall-back Noise, Topboard, Brilliance, Tune per key, Level per key E.PIANO/SUB: Key-off Noise, Key-off Delay
Effektek
129 Types with up to 10 parameters each
Amp Simulator
5 Amplifier types (S.Case, M.Stack, J.Combo, F.Bass, L.Cabi) each with Drive, Level, 3-Band EQ, Mic Type, Mic Position, Ambience (for E.Piano Section only)
Gyári tartozékok
F-30 3-pedal unit with Half-Damper function, Music Rack, Power chord and owners manual included
Setup Memory
208 (A-Z x 8)
EQ
4-Band (Lo, Mid1, Mid1-Freq, Mid2, Mid2-Freq, Hi) plus Master EQ
PIANO Section
Concert Grand, Studio Grand, Mellow Grand, Pop Piano, Bright Pop Piano, Mellow Pop Piano, Jazz Grand 1, Jazz Grand 2, Standard Grand, Upright Piano, Mono Pop Piano, Mono Concert
E.PIANO Section
Tine EP 1, Tine EP 2, Tine EP 3, Reed EP 1, Reed EP 2, Reed EP 3, Modern EP 1, Modern EP 2, Modern EP 3, Clavi 1, Clavi 2, Electric Grand
SUB Section
String Ensemble, Beautiful Strings, String Pad, Warm Strings, Pad 1, Pad 2, Pad 3, Pad 4, Harpsichord, Vibraphone, Celesta, Marimba, Wood Bass, Finger Bass, Fretless Bass, Fretless+Ride
MIDI Section
4 Zones MIDI Out, Channel, Local On/Off, Volume, MMC Transport, Split, 2x4 Controller, PRG, Bank, etc...
Audio felvétel
direct to USB memory; Recording: MP3/WAV with Overdub, Line IN is also recorded; Playback: MP3/WAV with A-B Loop
Kivitel
Hordozható
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Nem

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása