Yamaha YDP-S34 B

Yamaha YDP-S34 digitális zongora fekete színben

A modern otthonok egyre letisztultabbak, az Arius YDP-S34 egy kreatív és modern megközelítést nyújt a digitális zongorák világa felé. A stílusos és egyben diszkrét kivitel eleganciát varázsol szobájába, miközben tovább biztosítja a csodálatos hangminőséget.


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Érdeklődjön!

Yamaha YDP-S34 B
384 100 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségZene, mely könnyen az élete részévé válhat.

A modern otthonok egyre letisztultabbak, az Arius YDP-S34 egy kreatív és modern megközelítést nyújt a digitális zongorák világa felé. A stílusos és diszkrét kivitel eleganciát varázsol bármely szobában, miközben tovább biztosítja a csodálatos hangzást, időt kell szánnunk azokra a dolgokra, amiket szeretünk. A zenélés szeretetének átültetése egyszerű is lehetne. Az Arius YDP-S34 digitális zongorával, számíthat egy olyan kiváló minőségű hangszerre, mely nem csak szépen szól, de jól is néz ki.

Az élethű zongorázás élményéhez tervezve

Az YDP-S34 modern, stílusos kivitelével, nem csak egy kiváló modern hangszer, hanem hagyományos akusztikus zongora játékérzetét is képes visszaadni. A Yamaha már több mint egy évszázados akusztikus zongoragyártás tapasztalataival rendelkezik, mely szakértelmet a digitális zongorák tervezésénél is fel tudott használni Amint kinyitja a fedelet, leül és elkezd játszani, azonnal elvarázsolja a Yamaha CFX koncertzongora hangja. A 88 kalapácsmechanikás billentyűzet hűen képes visszaadni a nagyzongora billentését, abszolút hiteles akusztikus zongora játékérzetet nyújt.

Stereophonic optimazáló—eddig nem tapasztalt fejhallgató élmény

Fejhallgatóval a sztereofonikus optimalizáló hatására a közönség olyan élményben részesül, mintha egy akusztikus zongora előtt ülne. A sztereofonikus optimalizáló hatására az akusztikus zongorákból* nyert hangminták olyan érzetet keltenek, mintha a hangszer belsejéből szólalnának meg. A technológia kényelmes és természetes érzete biztosít, megszünteti a fejhallgató használattal járó kellemetlen hatásokat.

Akusztikai Optimalizáló

A hangszerre rögzített hangszórók hangereje, alap esetben, egy fizikai jelenség miatt, a hangszer testének rezonálására felerősödik. Éppen ezért a a hangszerbe épített zongora testének rezonáns frekvenciájával megegyező rezonáns akusztikai optimalizálóval a frekvencia kioltható. A fejlesztés, a Yamaha cégnek a hangszerek jellegzetes belső akusztikájára vonatkozó átfogó ismeretének köszönhető.

Intelligens Akusztika Vezérlés (IAC) - a kényelmes otthoni gyakorlásért

Alacsony hangerő esetében a mély és a magas hangokat nehezebb meghallani, azonban az YDP-S34 rendelkezik az Intelligens Akusztika Vezérléssel (IAC), mely képes a hangerőt automatikusan szabályozni, ezzel lehetővé teszi, hogy a zongoristák kiegyenlítettebben tudjanak bármilyen hangerőn is zenélni

Méretek

MéretekSzélesség 1353mm
Magasság 792mm
Mélység 309mm
SúlySúly 40kg

Jellemzők

BillentyűzetBillentyűzet száma 88
Típusa Graded hammer standard (GHS) billentyűzet, a fekete felületek matt feketék
Érzékenység Hard/medium/soft/fixed
KijelzőNyelv English

Hangok

HangmodulZongora hang Yamaha CFX
PolifóniaPolifónia 192
HangszínekHangszínek 10

Effektek

TípusReverb Igen
FunkcióDual/Layers Igen
Duo Igen

Funkciók

VezérlésMetronome Igen
Tempo Range 32 - 280
Transpose -6 to 0,0 to +6
Tuning 414.8 - 440.0 - 446.8 Hz

Csatlakozási lehetőségek

CsatlakozókDC IN DC IN 12 V
Headphones Standard
Sustain Pedal Yes (Half pedal available with optional FC3A)
Pedal Unit Igen
MIDI Nem
AUX OUT Igen
USB TO HOST Igen

Hangszórók és erősítő

Erősítő 20 W x 2
Hangszórók 12 cm x 2

Tápegység

Tápegység PA-150B or other Yamaha-preferred parts
Erősítő 13 W (using PA-150 power adapter)
Automata kikapcsolás Igen

Tartozékok

TartozékokKottatartó Igen
Pedal/Footswitch Igen
AC Adaptor PA-150B or other Yamaha-preferred parts

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: