Yamaha P-121 B

Yamaha P-121 hordozható digitális zongora fekete színben

A 73 billentyűs Yamaha P-121 egy sokrétű kompakt digitális zongora, mely ötvözi egy hihetetlen teljesítményű zongorát és egy minimalista felhasználóbarát megközelítést.
Könnyen hordozható és rendkívül egyszerűen kezelhető olyan sokoldalú hangszer, mely a saját elképzelései szerint élvezheti a zongorázás nyújtotta örömöket.


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Yamaha P-121
215 600 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségA saját zongorád

A 73 billentyűs Yamaha P-121 egy sokrétű kompakt digitális zongora, mely ötvözi egy hihetetlen teljesítményű zongorát és egy minimalista felhasználóbarát megközelítést.
Könnyen hordozható és rendkívül egyszerűen kezelhető olyan sokoldalú hangszer, mely a saját elképzelései szerint élvezheti a zongorázás nyújtotta örömöket.

Illik életstílusához

A P-121 szerény megjelenése mögött az egyszerű használat rejlik. A felhasználóbarát megközelítésében a P-121 minden alkatrésze arra szolgál, hogy a játékosnak csak a zongorázásra kelljen figyelni.

A minimalista, kompakt design most még kellemesebb zongorázási élményt biztosít, még akkor is ha kis szobában játszik rajta.

Ezt a zongora minőség csak a Yamahától

A Yamaha A Pure CF Sound Engine sok év zongoragyártásának, szakértelemnek eredménye ötvözve a csúcsminőséget képviselő mintavételezési technikának.
A Yamaha vezető cég a digitális zongorák technológiájában, ez hallható olyan digitális zongorák esetében, melyek alkalmazzák a Pure CF-hanggenerátort. A híres Yamaha CFIIIS 9' koncertzongora valósághű hangja, hihetetlen dinamikával és kifejezőerővel szólal meg a P-121 modellben, a Pure CF-hanggenerátorral felszerelt digitális zongorák méltóak a Yamaha nevére.
A súlyozott kalapácsmechanikás (GHS) 73-billentyűs zongorán, az akusztikus zongorákhoz hasonlóan a mélyebb hangokat nehezebben, a magasabb hangoknál könnyebben lehet megszólaltatni.

Valóságos zongora hangzás

Az új, továbbfejlesztett 2-utas hangszóró rendszer mind felfelé és lefelé csodálatos hangzást biztosít.
Ez a technika lehetővé teszi, hogy olyan hangzásban legyen része, mintha egy akusztikus zongora előtt ülne.

Stereophonic optimazáló—eddig nem tapasztalt fejhallgató élmény

Fejhallgatóval a sztereofonikus optimalizáló hatására a közönség olyan élményben részesül, mintha egy akusztikus zongora előtt ülne. A sztereofonikus optimalizáló hatására az akusztikus zongorákból* nyert hangminták olyan érzetet keltenek, mintha a hangszer belsejéből szólalnának meg.

A technológia kényelmes és természetes érzete biztosít, megszünteti a fejhallgató használattal járó kellemetlen hatásokat.

Optimális dal

Az új „table EQ” lehetővé teszi, hogy a játékos még akkor is optimális és a lehető legjobb akusztikai élményben legyen része, ha kemény és lapos felületen játszik.


Bass and Drum mindig pontos

P-121 egy beépített Bass and Drum sávval is rendelkezik, mely segít a pontos játék kialakításában. Sokféle ritmus pattern közül választhat attól függően, hogy éppen milyen hangulatot szeretne. A rock-tól a balladákig alkalmazhatja ezeket a ritmusokat, érdekes gyakorlást és egyszerű használatot biztosít a virtuális dobos.

Könnyen kezelhető Smart Pianist alkalmazás!

A „Smart Pianist” alkalmazás lehetővé teszi, hogy okos eszközével a Yamaha digitális zongoráján funkciókat állítson be. Hangszínek, ritmusok és más beállítások választhatók ki a képernyőről, így könnyű és egyszerű az új funkciók használata.
Kedvenc beállításait elmentheti és bármikor visszaállíthatja.
Az audió sávokban akkordokat fedezhet fel iPhone vagy iPad eszközével. Fedezze fel a P-121 okos funkcióit, melyeket csak egy ilyen modern digitális hangszer képes nyújtani.

Kifinomult design

A P-121 szerény megjelenése mögött az egyszerű használat rejlik. A felhasználóbarát megközelítésében a P-121 minden alkatrésze arra szolgál, hogy a játékosnak csak a zongorázásra kelljen figyelni.
A folyamatos felület minimális fény visszatükröződése és a csodálatos hangzás összeségében hozzájárul a szép és elegáns megjelenéshez.


Smart Pianist kompatibilis a P-121 hangszerrel.

Előfordult már, hogy szerette volna megtudni kedvenc dalainak az akkordjait?
A Smart Pianist alkalmazás iPhone/iPod touch/iPad eszközén segít a gyakorlásban és a dalok előadásában, elemzi az iOS eszközére mentett audió dalokat, majd elkészíti a dalok kottaképét.
A Smart Pianist lehetővé teszi a zongorába épített funkciók könnyebb vezérlését az iOS eszközről.

Könnyű hangszín kiválasztás és beállítások

A zongora hangszínek kiválasztása mellett, hangszíneket szólaltathat meg egymáson (layer) vagy a billentyűzeten két hangszínen is játszhat bal és jobb kezével (split) és hozhat létre kellemes performance beállításokat.
Olyan funkciók mint a transzponálás, hangolás, pedál és akusztikus beállítások konfigurálhatók könnyen az érintőképernyővel.
A hangszín kiválasztás és a konfigurálható funkciók az adott model alapján változhatnak.

Játssza kedvenc dalait azonnal akkordfűzéssel

A Smart Pianist alkalmazás képes az audió fájlból kivonni az akkordokat és az okoseszközére képes akkordmenetet készíteni, így azonnal játszhatja kedvenc dalait.

A módszer amivel csatlakoztathat egy hangszert az iOS eszközével, melyre telepítve van a Smart Pianist V2.0 alkalmazás.

Egy Apple Lightning - USB Camera Adapter és USB kábel (külön vásárolható) szükséges.
Csatlakoztassa az USB kábelt a hangszere USB TO HOST portjához.


Méretek

MéretekSzélesség 1114mm
Magasság 166mm
Mélység 215mm
SúlySúly 10kg

Jellemzők

BillentyűzetBillentyűzet száma 73
Típusa Graded hammer standard (GHS) billentyűzet, a fekete felületek matt feketék
Érzékenység Hard/medium/soft/fixed
KijelzőNyelv English

Hangok

HangmodulZongora hang AMW Stereo Sampling
PolifóniaPolifónia 192
HangszínekHangszínek 24

Effektek

TípusReverb Igen
FunkcióDual/Layers Igen
Duo Igen

Funkciók

VezérlésMetronome Igen
Tempo Range 32 - 280
Transpose -6 to 0,0 to +6
Tuning 414.8 - 440.0 - 446.8 Hz

Csatlakozási lehetőségek

CsatlakozókDC IN DC IN 12 V
Headphones Standard
Sustain Pedal Yes (Half pedal available with optional FC3A)
Pedal Unit Igen
MIDI Nem
AUX OUT Igen
USB TO HOST Igen

Hangszórók és erősítő

Erősítő 7 W x 2
Hangszórók 12 cm x 2, 4 cm x 2

Tápegység

Tápegység PA-150B or other Yamaha-preferred parts
Erősítő 7 W (using PA-150 power adapter)
Automata kikapcsolás Igen

Tartozékok

TartozékokKottatartó Igen
Pedal/Footswitch Igen
AC Adaptor PA-150B or other Yamaha-preferred parts

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: