Fekete

Korg C1 Air B

298 900 Ft
Áfával érdeklődjön

Korg C1 Air digitális zongora fekete színben

  •     Kompakt kivitel, lecsukható fedéllel
  •     KORG RH3 kalapácsmechanikás billentyűzet
  •     Prémium minőségű zongora, elektromos zongora, orgona hangok
  •     Prémium hangrendszer, nagy teljesítményű hangszórókkal
  •     Beépített key-off szimuláció
  •     A szabványos LINE OUT, MIDI IN / OUT csatlakozók is rendelkezésre állnak.

Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Digitális zongora, Concert széria, amelynek alapja a Korg hangszerek egyedi története, design-ja és audiotechnikája. Magas szintű játékélmény és sokoldalúság, amely megfelel még a legigényesebb zongoristák elvárásainak is.

88 billentyű, precízen tervezett billentyűzet, amely segít a diákoknak javítani a játéktechnológiát, miközben szintén megfelel a tapasztaltabb zenészek igényeinek. A kiegyensúlyozott RH3 kalapácsos mechanika (Real Weighted Hammer Action 3) pontosan szimulálja a nagyzongora játékélményét, a nehezebb reakciót a basszus részben, amely áthalad a könnyebbhez a billentyűzeten felfelé.

Nagyon érzékeny gyorsan ismétlődő hangjelek esebében is, pontos dinamika. Billentyűzet válasz öt érzékenységi szinttel (light, normal, heavy, stable, fixed), ezen túlmenően szimulálja a német, vagy japán zongora a játékélményénét, puha és intenzív klasszikus zenétől világos és feltűnő jazz és pop zeneig.

Szintén reálisan utánozza a damper rezonancia effektet, amelyet az akusztikus zongora húrjai hoznak létre, ha lenyomva tartja a damper pedált. Key-off szimuláció: a hang akkor keletkezik, ha a zenész felemelte az ujjait a billentyűzetről.

Bluetooth támogatás, speciálisan tervezett hangrendszer, 30 gazdag kifejező hang, beleértve: elektromos zongorák, orgonák, klarinét, vibrafon, akusztikus gitár, vonóshangszerek és még sokan más.

Három kiváló minőségű effekt: Brilliance, Reerb és Chorus. Mind a három a nagy zongorán található pedál: damper, soft a sostenuto, számos elrendezési lehetőségek, 10 demo és 40 zongora dal. Kétlépcsős digitális felvétel és sztereó hangoptimalizáló is rendelkezésre áll fejhallgatók használata esetén.

Tartozék állvány és AC tápegység. Méretek: 1346 x 347 x 770 mm. Súly: 35 kg (állvánnyal együtt).

Adatlap

Színek
Fehér szatén
Kivitel
Otthoni
Garancia
36 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Nem

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása