Roland FP-10

Roland FP-10 digitális zongora

 •     Kompakt hangszertest és 88-billentyűs progresszív kalapácsmechanika
 •     88-billentyűs PHA-4 Standard billentyűzet az autentikus játékérzetet és zenei kifejezés érdekében
 •     fejhallgató kimenet és a csendes billentyűzet-mechanika
 •     Kifejező hangzás a minőségi beépített hangszórókon keresztül
 •     Beépített Bluetooth MIDI/USB MIDI interfész
 •     Roland Piano Partner 2 alkalmazás okostelefonról történő vezérléshez. 

Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Azonnal átvehető!


189 900 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségFP-10
Verhetetlen képességek, hihetetlen ár

Ha jön az inspiráció, üljön le a Roland FP sorozatának legújabb hangszere, a belépő szintű FP-10 elé! Meggyőzően autentikus, 88-billentyűs PHA-4 Standard zongoramechanikájával és a beépített hangszórókon vagy fejhallgatón keresztül megszólaló, elbűvölő Roland SuperNATURAL zongorahangszíneivel ez a kedvező árú digitális zongora mindig készen áll a zenélésre. Hordozható és helytakarékos, ezért ideális választás otthoni használatra a zongoratechnika fejlesztéséhez vagy házi koncertekhez a nappaliban. A Bluetooth®-nak és a hasonló árfekvésű digitális modellekben nem megtalálható más hatékony tulajdonságoknak köszönhetően az FP-10 tapasztalt zongoristák számára is remek választás második hangszerként.

*A Bluetooth funkció csak meghatározott országokban értékesített hangszerekben érhető el.

Kapcsolat a zenéhez a kifejező PHA-4 billentyűzettel

A zongorajáték a zenei mondanivaló kifejezéséről szól. Az FP-10-es PHA-4 Standard billentyűzete egy kiváló akusztikus zongora játékérzetét adja vissza, a fejlett érzékelőrendszer pedig az erőteljes vagy finom játék minden árnyalatát képes visszaadni. Nagy felbontású érzékelők és a gyors repetícióért felelős, kiváltó pontos PHA-4 billentyűzetével tökéletesen közvetíti a dinamika és a játékmód legfinomabb változásait is. A fejlesztők minden részletre kiterjedő figyelemének része az is, hogy a mély hangtartomány billentyűinek billentési súlya nagyobb, a magas hangtartomány billentyűinek pedig kisebb. A fehér billentyűk forradalmian új anyagból készülnek, amely tökéletesen adja vissza a valódi elefántcsont nedvességelnyelő képességét és textúráját, egy DP-10 pedál csatlakoztatásával pedig a kifinomult félpedáltechnika is megvalósítható.

Kezdőt és profit egyaránt inspiráló, autentikus hangzás

Más hangszereket is fog találni ebben az árfekvésében - de ilyen zongorahangzással egyet sem. A Roland SuperNATURAL hangforrásának rendkívül autentikus és életteli zongorahangjai segítik a kezdők számára alapvető technikák elsajátítását, a tapasztalt zongoristáknak pedig az árnyalt, kifejező hangzás megvalósítását. A kiváló minőségű, beépített hangszórók dinamikus zongorahanggal töltik meg a teret – de csatlakoztathat fejhallgatót is, ha késő este nyugodtan szeretne gyakorolni.
A zenei kreativitást kibontakoztató beépített hangszínek, gyakorlást segítő funkciók és alkalmazások

Az FP-10 számos modern, digitális funkcióval rendelkezik, melyek garantálják az örömteli és hatékony gyakorlást. A beépített orgona, elektromos zongora és vonós hangszínekkel minden műfajban kibontakoztatható a kreativitás. A metronóm segíti a ritmusérzék fejlesztését, Twin Piano módban pedig tanár és diák azonos hangtartományban játszhat együtt a hangszeren, elősegítve ezzel a gyorsabb tanulást. Mindezek mellett a Bluetooth és MIDI kapcsolattal egy DAW (Digital Audio Workstations) szoftverhez vagy olyan alkalmazásokhoz csatlakoztathatjuk a hangszert, mint az Apple GarageBand vagy Roland Piano Partner 2*.

*A Rhythm funkció nem elérhető a Piano Partner 2 alkalmazáson.

Kategóriájának legkompaktabb, 88-billentyűs digitális zongorája

Szeretne egy teljes méretű, 88-billentyűs zongorát, de otthonában nincs erre elegendő hely? A válasz a Roland FP-10 digitális zongora. Kategóriájának legtöbb 88-billentyűs digitális zongorájához hasonlóan az FP-10 kompakt méretei (1284 (H) x 258mm (SZ)) lehetővé teszik, hogy a hangszer bárhol elhelyezhető legyen, könnyű súlyából adódóan pedig bármikor áthelyezhető. Ha utazás közben még több rugalmasságra vágyik, használja a hordozható KS-12 állványt – ha viszont ragaszkodik az autentikus megjelenéshez és sziklaszilárd stabilitáshoz, válassza az KSCP-10 állványt.

 •    Gazdag, kifejező zongorahang a Roland elismert SuperNATURAL Piano hangforrásának köszönhetően
 •     Kompakt hangszertest és 88-billentyűs progresszív kalapácsmechanika
 •     88-billentyűs PHA-4 Standard billentyűzet az autentikus játékérzetet és zenei kifejezés érdekében
 •     A fejhallgató kimenet és a csendes billentyűzet-mechanika lehetővé teszi, hogy bármikor mások zavarása nélkül játszhasson a hangszeren.
 •     Kifejező hangzás a minőségi beépített hangszórókon keresztül
 •     Beépített Bluetooth MIDI/USB MIDI interfész a Garageband, számítógépek és DAW szoftverek csatlakoztatásához
 •     Roland Piano Partner 2 alkalmazás hangszerek kényelmes kiválasztásához, a metronóm beállításához és egyéb funkciók okostelefonról történő vezérléséhez.
 •     A Twin Piano mód ideális oktatáshoz, mivel lehetővé teszi, hogy a hallgató és a tanár egymás mellett játsszanak ugyanabban az oktáv-tartományban.
 •     Külön megvásárolható KSCFP10 állvány a hagyományos hangszereknél megszokott megjelenéshez

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű (PHA-4 Standard Keyboard: with Escapement and Ivory Feel)
Hangforrás
SuperNATURAL Piano Sound
Polifónia
96 hang
Felvétel
3 dal – max. 10,000 hang
Pedálok
DP10 opcionális
Színek
csak fekete
Billentés Érzékenység
Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (constant), User
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8

Letöltés

Angol nyelvű használati útmutató

Angol nyelvű használati útmutató LETÖLTÉS!

Letöltés (2.31M)

Ez még talán érdekelhet

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: