• -41 000 Ft

Roland FP-10

Szallítási idő: 1-3 munkanap

255 900 Ft
214 900 Ft 41 000 Ft megtakarítás
Áfával Azonnal szállítható

Roland FP-10 digitális zongora

 •     88-billentyűs progresszív kalapácsmechanika
 •     PHA-4 Standard billentyűzet az autentikus játékérzetet érdekében
 •     Fejhallgató kimenet és a csendes billentyűzet-mechanika
 •     Kifejező hangzás a minőségi beépített hangszórókon keresztül
 •     Beépített Bluetooth MIDI/USB MIDI interfész
 •     Roland Piano Partner 2 alkalmazás okostelefonról történő vezérléshez. 

Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


FP-10
Verhetetlen képességek, hihetetlen ár

Ha jön az inspiráció, üljön le a Roland FP sorozatának legújabb hangszere, a belépő szintű FP-10 elé! Meggyőzően autentikus, 88-billentyűs PHA-4 Standard zongoramechanikájával és a beépített hangszórókon vagy fejhallgatón keresztül megszólaló, elbűvölő Roland SuperNATURAL zongorahangszíneivel ez a kedvező árú digitális zongora mindig készen áll a zenélésre. Hordozható és helytakarékos, ezért ideális választás otthoni használatra a zongoratechnika fejlesztéséhez vagy házi koncertekhez a nappaliban. A Bluetooth®-nak és a hasonló árfekvésű digitális modellekben nem megtalálható más hatékony tulajdonságoknak köszönhetően az FP-10 tapasztalt zongoristák számára is remek választás második hangszerként.

*A Bluetooth funkció csak meghatározott országokban értékesített hangszerekben érhető el.

Kapcsolat a zenéhez a kifejező PHA-4 billentyűzettel

A zongorajáték a zenei mondanivaló kifejezéséről szól. Az FP-10-es PHA-4 Standard billentyűzete egy kiváló akusztikus zongora játékérzetét adja vissza, a fejlett érzékelőrendszer pedig az erőteljes vagy finom játék minden árnyalatát képes visszaadni. Nagy felbontású érzékelők és a gyors repetícióért felelős, kiváltó pontos PHA-4 billentyűzetével tökéletesen közvetíti a dinamika és a játékmód legfinomabb változásait is. A fejlesztők minden részletre kiterjedő figyelemének része az is, hogy a mély hangtartomány billentyűinek billentési súlya nagyobb, a magas hangtartomány billentyűinek pedig kisebb. A fehér billentyűk forradalmian új anyagból készülnek, amely tökéletesen adja vissza a valódi elefántcsont nedvességelnyelő képességét és textúráját, egy DP-10 pedál csatlakoztatásával pedig a kifinomult félpedáltechnika is megvalósítható.

Kezdőt és profit egyaránt inspiráló, autentikus hangzás

Más hangszereket is fog találni ebben az árfekvésében - de ilyen zongorahangzással egyet sem. A Roland SuperNATURAL hangforrásának rendkívül autentikus és életteli zongorahangjai segítik a kezdők számára alapvető technikák elsajátítását, a tapasztalt zongoristáknak pedig az árnyalt, kifejező hangzás megvalósítását. A kiváló minőségű, beépített hangszórók dinamikus zongorahanggal töltik meg a teret – de csatlakoztathat fejhallgatót is, ha késő este nyugodtan szeretne gyakorolni.
A zenei kreativitást kibontakoztató beépített hangszínek, gyakorlást segítő funkciók és alkalmazások

Az FP-10 számos modern, digitális funkcióval rendelkezik, melyek garantálják az örömteli és hatékony gyakorlást. A beépített orgona, elektromos zongora és vonós hangszínekkel minden műfajban kibontakoztatható a kreativitás. A metronóm segíti a ritmusérzék fejlesztését, Twin Piano módban pedig tanár és diák azonos hangtartományban játszhat együtt a hangszeren, elősegítve ezzel a gyorsabb tanulást. Mindezek mellett a Bluetooth és MIDI kapcsolattal egy DAW (Digital Audio Workstations) szoftverhez vagy olyan alkalmazásokhoz csatlakoztathatjuk a hangszert, mint az Apple GarageBand vagy Roland Piano Partner 2*.

*A Rhythm funkció nem elérhető a Piano Partner 2 alkalmazáson.

Kategóriájának legkompaktabb, 88-billentyűs digitális zongorája

Szeretne egy teljes méretű, 88-billentyűs zongorát, de otthonában nincs erre elegendő hely? A válasz a Roland FP-10 digitális zongora. Kategóriájának legtöbb 88-billentyűs digitális zongorájához hasonlóan az FP-10 kompakt méretei (1284 (H) x 258mm (SZ)) lehetővé teszik, hogy a hangszer bárhol elhelyezhető legyen, könnyű súlyából adódóan pedig bármikor áthelyezhető. Ha utazás közben még több rugalmasságra vágyik, használja a hordozható KS-12 állványt – ha viszont ragaszkodik az autentikus megjelenéshez és sziklaszilárd stabilitáshoz, válassza az KSCP-10 állványt.

 •    Gazdag, kifejező zongorahang a Roland elismert SuperNATURAL Piano hangforrásának köszönhetően
 •     Kompakt hangszertest és 88-billentyűs progresszív kalapácsmechanika
 •     88-billentyűs PHA-4 Standard billentyűzet az autentikus játékérzetet és zenei kifejezés érdekében
 •     A fejhallgató kimenet és a csendes billentyűzet-mechanika lehetővé teszi, hogy bármikor mások zavarása nélkül játszhasson a hangszeren.
 •     Kifejező hangzás a minőségi beépített hangszórókon keresztül
 •     Beépített Bluetooth MIDI/USB MIDI interfész a Garageband, számítógépek és DAW szoftverek csatlakoztatásához
 •     Roland Piano Partner 2 alkalmazás hangszerek kényelmes kiválasztásához, a metronóm beállításához és egyéb funkciók okostelefonról történő vezérléséhez.
 •     A Twin Piano mód ideális oktatáshoz, mivel lehetővé teszi, hogy a hallgató és a tanár egymás mellett játsszanak ugyanabban az oktáv-tartományban.
 •     Külön megvásárolható KSCFP10 állvány a hagyományos hangszereknél megszokott megjelenéshez

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű (PHA-4 Standard Keyboard: with Escapement and Ivory Feel)
Hangforrás
SuperNATURAL Piano Sound
Polifónia
96 hang
Felvétel
3 dal – max. 10,000 hang
Pedálok
DP10 opcionális
Színek
Fekete szatén
Billentés Érzékenység
Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (constant), User
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8
Kivitel
Hordozható
Garancia
24 hónap
Azonnal átvehető
Azonnal átvehető
Hybrid
Nem
Szett
Nem

Letöltés

Angol nyelvű használati útmutató

Angol nyelvű használati útmutató LETÖLTÉS!

Letöltés (2.31M)

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

Akár ez is tetszhet

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása