Yamaha YDP-144 WH

Yamaha YDP-144 digitális zongora fehér szín

Nagyszerű élmény egy kompakt otthoni zongorából.Merüljön el a létrehozott hangokba, pusztán szórakozásból vagy a tökéletességre törekedve. Ez az ARIUS digitális zongora egy finoman kidolgozott eszköz, melyet a több mint egy évszázados Yamaha technológiák és tapasztalatok csúcspontja tett lehetővé. Az ARIUS YDP-144 egy megfizethető digitális zongora, tökéletes hallgatók vagy hobbisták számára, akik otthoni vonzó hangszert keresnek.


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


  • Alacsonyabb ár
369 700 Ft
264 600 Ft Megtakarítás 105 100 Ft

(ÁFA-val)

Mennyiség

Nagyszerű élmény egy kompakt otthoni zongorából

Merüljön el az általad létrehozott hangokba, pusztán szórakozásból vagy törekedve a tökéletesség érdekében. Ez az ARIUS digitális zongora egy finoman kidolgozott eszköz, melyet a több mint egy évszázados Yamaha technológiák és tapasztalatok csúcspontja tett lehetővé. Az ARIUS YDP-144 megfizethető digitális zongora, tökéletes hallgatók vagy hobbisták számára, akik vonzó hangszert keresnek otthona számára.
Az elismert CFX koncert zongora erőteljes hangzása

Az újonnan mintázott Az YDP-144, a Yamaha zászlóshajója, a 9 'CFX koncert zongora, csillogó magasságokat és erős rezonáns basszust kínál, kombinálva egy hangban, amely bármely koncertterület legtávolabbi pontjára terjed ki. A CFX-t a rangos Nemzetközi Chopin Verseny győztese járta 2010-ben, és azóta elismerést nyert a modern idők egyik legnagyobb koncertdívumának.
Hiteles akusztikus zongorajáték

Egy A 88 gombos zongoraműsor, a Graded Hammer Standard (GHS) reprodukálja az akusztikus zongora érintését, az alsó regiszterben lévő nehéz érzéstől a felső oktávok világosabb érintéséig.
A személyes élvezete érdekében tervezték.
Az YDP-144 kényelmes funkciókat kínál akkor, amikor nem mindig lehet nagyszerű hangerővel zongorázni. Az Intelligens Akusztikus Vezérlés (IAC) automatikusan beállítja a hangot, hogy a lejátszók bármilyen hangerőn élvezhessék a kiegyensúlyozott hangot.

A Stereophonic Optimizer lehetővé teszi, hogy a játékosok élvezhessék a természetes, tágas hangot, amelyet egy akusztikus zongora előtt ülve élveznek, még fejhallgató viselésekor is. Ennek a funkciónak a használatakor az akusztikus zongorákból vett hangoknak a hangszer testéből származnak, nem pedig a fejhallgatóból, és ez kényelmes, természetes élményt nyújt.
Hozz többet az intelligens zongorista alkalmazásból.

Élvezze jobban a zongora használatát a Smart Pianist segítségével, amely egy dedikált alkalmazás, amely gyönyörű grafikus felületet és számos hihetetlen funkciót ad hozzá a kompatibilis Yamaha digitális zongorához.
Intuitív működés
< br /> A hangok hangjának megválasztásától vagy a beállítások beállításától a metronóm gyakorlásáig vagy a remekművek felvételéig a Smart Pianist gyorsabb zenélést tesz lehetővé, és lehetővé teszi, hogy a szórakozásra összpontosítson.
Játssza le kedvenc dalait.

Az Intelligens Pianista beolvassa a Zene könyvtárba töltött audiodalokat, elemzi az akkord előrehaladását, majd megjeleníti az Ön számára az okos eszköz képernyőjén. Játsszon az akkordok görgetésével, miközben hallja, hogy a dal lejátszódik a hangszóró rendszerén keresztül. A MIDI-dalok betöltése az alkalmazásba lehetővé teszi, hogy a digitális kottákkal együtt lejátszás közben is kövesse őket.


Klasszikus és elegáns

Az ARIUS az akusztikus zongora lényegét adja.
Az otthoni dekorációhoz elegánsan illeszkedő YDP-144 az akusztikus zongora hagyományos kialakítása, miközben biztosítja a legkorszerűbb digitális zongora technológiáját és kényelmét. Válasszon a három befejezési lehetőség közül, hogy a lehető legjobban megfeleljen a zenei alkotásnak.

Méretek

MéretekSzélesség 1357mm
Magasság 815mm
Mélység 422mm
SúlySúly 38kg

Jellemzők

BillentyűzetBillentyűzet száma 88
Típusa Graded hammer standard (GHS) billentyűzet, a fekete felületek matt feketék
Érzékenység Hard/medium/soft/fixed
KijelzőNyelv English

Hangok

HangmodulZongora hang Yamaha CFX
PolifóniaPolifónia 192
HangszínekHangszínek 10

Effektek

TípusReverb Igen
FunkcióDual/Layers Igen
Duo Igen

Funkciók

VezérlésMetronome Igen
Tempo Range 32 - 280
Transpose -6 to 0,0 to +6
Tuning 414.8 - 440.0 - 446.8 Hz

Csatlakozási lehetőségek

CsatlakozókDC IN DC IN 12 V
Headphones Standard
Sustain Pedal Yes (Half pedal available with optional FC3A)
Pedal Unit Igen
MIDI Nem
AUX OUT Igen
USB TO HOST Igen

Hangszórók és erősítő

Erősítő 8 W x 2
Hangszórók 12 cm x 2

Tápegység

Tápegység PA-150B or other Yamaha-preferred parts
Erősítő 8 W (using PA-150 power adapter)
Automata kikapcsolás Igen

Tartozékok

TartozékokKottatartó Igen
Pedal/Footswitch Igen
AC Adaptor PA-150B or other Yamaha-preferred parts

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: