Roland Go:Piano 88

Teljes méretű, 88-billentyűs zongora. Bárhol használható, hordozható kivitel. Zenetanulás okostelefonnal.Könnyű súlyával, utazásra kész méreteivel, opcionális elemes tápellátásával és fejhallgató-csatlakozójával ez a mobil hangszer teljes méretű, 88-billentyűs klaviatúrával és a Roland legjobb digitális zongoráitól átvett kiváló hangszínekkel készül.


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN139 800 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségTeljes méretű, 88-billentyűs zongora. Bárhol használható, hordozható kivitel. Zenetanulás okostelefonnal.

Amikor zongorázni tanul, a 88 billentyű fontos szerepet játszik. Igaz, hogy fiatalok számára a kisebb 61 vagy 76 billentyűs hangszerek mozgatása és kezelése egyszerűbb lehet, de egy 88 teljes méretű billentyűvel ellátott hangszer jobban segíti a megfelelő kifinomult technika és kifejező játékmód elsajátítását. A legtöbb hangszer esetében el kell döntenünk, hogy a hordozhatóság vagy a játszhatóság fontosabb számunkra, azonban a Roland GO:PIANO88 mindkét fronton jól teljesít. Könnyű súlyával, utazásra kész méreteivel, opcionális elemes tápellátásával és fejhallgató-csatlakozójával ez a mobil hangszer teljes méretű, 88-billentyűs klaviatúrával és a Roland legjobb digitális zongoráitól átvett kiváló hangszínekkel készül, így minden pillanatban támogatja a megfelelő zongoratechnika elsajátítását és a kifejező játékot, ami elengedhetetlen a klasszikus zenében és más bonyolultabb zenei anyagok tanulásánál. Ráadásul a GO:PIANO88 kiváló minőségű, beépített Bluetooth hangszórókkal is rendelkezik, hogy kompakt és egyszerű megoldást kínáljon a tanuláshoz egy okostelefonnal. A csatlakoztatást követően elkezdheti az ingyenes online tartalmak felfedezését a gyorsabb és élvezetesebb tanuláshoz - beleértve online zongoraleckéket, karaoke lehetőséget és oktatóvideókat kedvenc dalokhoz - vagy akár együtt is játszhat a telefonról megszólaltatott zenékkel. Találjon egy nyugodt helyet, vegye kézbe az okostelefont és kezdje el még ma a zenei utazást a GO:PIANO88 zongorával!

Élvezze a hagyományos játékérzetet 88 megszokott méretű billentyűn!

A GO:PIANO88 zongora 88 teljes méretű billentyűjét egy akusztikus koncertzongora autentikus és kifejező játékérzete inspirálta. A teljes méretű billentyűzet minden zenei igényt kiszolgálva, korlátok nélkül támogatja a jobb és bal kéz technikai fejlődését. Ráadásul azzal a kiegyenlített súlyátmenettel a basszus és diszkant között, amely egy akusztikus hangszer hagyományos mechanikájának sajátja. A GO:PIANO88 ideális, hordozható megoldást jelenthet próbákhoz vagy kisebb fellépésekhez is mindazok számára, akik egyébként egy prémium kategóriás hangszert használnak.

Csatlakoztassa vezeték nélkül egy okostelefont online zenei tartalmak eléréséhez és a gyorsabb tanuláshoz!

A GO:PIANO88 egy okostelefonnal párosítva igazán örömtelivé teszi a tanulást. A hangszert Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatja az okostelefonjához vagy tabletjéhez zenei könyvtárban elérhető dalai eléréséhez vagy ingyenes zenei leckék kipróbálásához. De együtt is játszhat a hangszer kiváló minőségű beépített hangszóróin vagy fejhallgatón keresztül megszólaltatott zenékkel. Ha az intenzív tanulás a cél, rengeteg kiváló alkalmazás vagy oktató videó áll rendelkezésére, mielőtt igénybe venné egy zongoratanár segítségét.

Tapasztalja meg a zongorázás hiánytalan élményét egy kompakt, helytakarékos hangszerrel!

Nem minden lakásban fér el egy hagyományos koncertzongora. A kompakt kialakítású GO:PIANO88 számára viszont szinte mindenhol talál helyet és közben nem kell lemondani a 88 teljes méretű billentyűről. Egyszerűen üljön a hangszer mögé, kapcsolja be és élvezze a GO:PIANO88 dinamikus hangját anélkül, hogy közben a helyhiánnyal vagy kábelekkel kellene bajlódnia! Ráadásul mostantól úgyis gyakorolhat, hogy ez másokat ne zavarjon, mivel a GO:PIANO-hoz fejhallgató is csatlakoztatható.

Tartsa mindig mozgásban a zenét elemes tápellátással és okostelefon csatlakoztatásával!

Az akusztikus zongora helyhez kötött hangszer, a hordozható elektronikus hangszerek megszokottnál kisebb billentyűzete pedig korlátozza a zenei lehetőségeket. A GO:PIANO88 és egy okostelefon viszont bárhová elkísérheti és mindig készen áll a pillanatnyi zenei ötletek kibontakoztatásához. Kompakt méretével, 7.0kg-os súlyával és elemes tápellátásával a GO:PIANO88 megszólaltatható saját hangszóróin vagy fejhallgatón keresztül is. Plusz vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egy okostelefonnal bármikor és bárhol fejlesztheti zenei tudását, miközben a 88-billentyűs, teljes méretű klaviatúrán kompromisszumok nélkül finomíthatja zongoratechnikáját.

Merítsen inspirációt a Roland kifejező zongorahangszíneiből!

A GO:PIANO88 teljes méretű billentyűzete mellett a Roland prémium kategóriás zongoráitól átvett beépített hangszínek is inspirálni fogják a játékot. Elég csak megérintenie a billentyűket és máris megszólalnak a karakterrel teli hangok, harmonikusan követve a billentés legkülönbözőbb árnyalatait, akárcsak egy akusztikus zongorán. A GO:PIANO88 zongorán a játék dinamikája is széles tartományban jut kifejezésre, lehetővé téve a gyorsabb fejlődést az adott tudásszinten. A hangszer elektromos zongora, orgona és más hangszíneket is tárol a különböző zenei stílusok felfedezéséhez.

Gyakoroljon hatékonyabban különböző beépített funkciókkal!

A GO:PIANO88 a napi gyakorlást támogató különböző beépített funkciókkal segít abban, hogy mindig a játékra fókuszálhasson. Próbálja ki a beépített metronómot a ritmusérzék fejlesztéséhez vagy fedezze fel a billentyűzet transzponálását más hangnemek megszólaltatásához! Továbbá, egy okostelefon csatlakoztatásával különböző zenei alkalmazásokat használhat és megismerkedhet az oktató videók világával. A Roland ingyenes Piano Partner 2 alkalmazása ideális kiegészítője a hangszernek, számos tanulást segítő funkcióval és a zenei fejlődés ellenőrzéséhez használható felvételkészítés lehetőségével.

Készítsen kiváló hangminőségű videókat egy okostelefonnal és a GO:MIXER PRO-val!

A 88-billentyűs klaviatúrának és tanulást segítő funkcióknak köszönhetően, hamarosan jobban fog zongorázni, mint azt korábban hitte volna - és ezt valószínűleg a nagyvilággal is meg szeretné majd megosztani. Okostelefonnal egyszerűen lehet jó minőségű videót készíteni, de a beépített mikrofon hangminősége már koránt sem olyan tökéletes. Helyette próbálja csatlakoztatni az okostelefont és GO:PIANO88 zongorát a Roland GO:MIXER PRO-hoz és rögzítsen kiváló hangminőséget a videózás közben. Más forrásokat is csatlakoztathat a GO:MIXER PRO-hoz, például mikrofont vagy egy másik billentyűs hangszert. Az okostelefon, GO:PIANO88 és GO:MIXER kombinációjával profi minőségű videókat készíthet a közösségi oldalakra.

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű
Hangforrás
SuperNATURAL Piano Sound
Polifónia
128 hang
Csatlakozók
PHONES/OUTPUT jack: Stereo miniature phone type PEDAL jack: 1/4-inch phone type USB COMPUTER port: USB Micro-B type (MIDI) DC IN jack
Teljesítmény
2x10 W
Hangszínek
4 hangszín
Visszhang
állítható
Bluetooth
Profile Support: A2DP (Audio), GATT (MIDI over Bluetooth Low Energy) Codec: SBC MIDI: Bluetooth Ver 4.0
Elemes működés
Alkaline batteries (D, LR6): Approximately 4 hours Alkaline batteries (D, R6): Approximately 2 hours *This figure will vary depending on the actual conditions of use.

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: