Roland Go:Piano 88

196 900 Ft
Áfával Érdeklődjön

ROLAND GO Piano hordozható digitális zongora

  •     ROLAND Super Natural zongorahang
  •     88-billentyűs ROLAND billentyűzet
  •     Elemről is működtethető
  •     Fejhallgató kimenet és csendes billentyűzet mechanika
  •     Kompakt méretek és könnyű súly az egyszerű mozgatáshoz
  •     Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat a népszerű zenei alkalmazások

Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Teljes méretű, 88-billentyűs zongora. Bárhol használható, hordozható kivitel. Zenetanulás okostelefonnal.

Amikor zongorázni tanul, a 88 billentyű fontos szerepet játszik. Igaz, hogy fiatalok számára a kisebb 61 vagy 76 billentyűs hangszerek mozgatása és kezelése egyszerűbb lehet, de egy 88 teljes méretű billentyűvel ellátott hangszer jobban segíti a megfelelő kifinomult technika és kifejező játékmód elsajátítását. A legtöbb hangszer esetében el kell döntenünk, hogy a hordozhatóság vagy a játszhatóság fontosabb számunkra, azonban a Roland GO:PIANO88 mindkét fronton jól teljesít. Könnyű súlyával, utazásra kész méreteivel, opcionális elemes tápellátásával és fejhallgató-csatlakozójával ez a mobil hangszer teljes méretű, 88-billentyűs klaviatúrával és a Roland legjobb digitális zongoráitól átvett kiváló hangszínekkel készül, így minden pillanatban támogatja a megfelelő zongoratechnika elsajátítását és a kifejező játékot, ami elengedhetetlen a klasszikus zenében és más bonyolultabb zenei anyagok tanulásánál. Ráadásul a GO:PIANO88 kiváló minőségű, beépített Bluetooth hangszórókkal is rendelkezik, hogy kompakt és egyszerű megoldást kínáljon a tanuláshoz egy okostelefonnal. A csatlakoztatást követően elkezdheti az ingyenes online tartalmak felfedezését a gyorsabb és élvezetesebb tanuláshoz - beleértve online zongoraleckéket, karaoke lehetőséget és oktatóvideókat kedvenc dalokhoz - vagy akár együtt is játszhat a telefonról megszólaltatott zenékkel. Találjon egy nyugodt helyet, vegye kézbe az okostelefont és kezdje el még ma a zenei utazást a GO:PIANO88 zongorával!

Élvezze a hagyományos játékérzetet 88 megszokott méretű billentyűn!

A GO:PIANO88 zongora 88 teljes méretű billentyűjét egy akusztikus koncertzongora autentikus és kifejező játékérzete inspirálta. A teljes méretű billentyűzet minden zenei igényt kiszolgálva, korlátok nélkül támogatja a jobb és bal kéz technikai fejlődését. Ráadásul azzal a kiegyenlített súlyátmenettel a basszus és diszkant között, amely egy akusztikus hangszer hagyományos mechanikájának sajátja. A GO:PIANO88 ideális, hordozható megoldást jelenthet próbákhoz vagy kisebb fellépésekhez is mindazok számára, akik egyébként egy prémium kategóriás hangszert használnak.

Csatlakoztassa vezeték nélkül egy okostelefont online zenei tartalmak eléréséhez és a gyorsabb tanuláshoz!

A GO:PIANO88 egy okostelefonnal párosítva igazán örömtelivé teszi a tanulást. A hangszert Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatja az okostelefonjához vagy tabletjéhez zenei könyvtárban elérhető dalai eléréséhez vagy ingyenes zenei leckék kipróbálásához. De együtt is játszhat a hangszer kiváló minőségű beépített hangszóróin vagy fejhallgatón keresztül megszólaltatott zenékkel. Ha az intenzív tanulás a cél, rengeteg kiváló alkalmazás vagy oktató videó áll rendelkezésére, mielőtt igénybe venné egy zongoratanár segítségét.

Tapasztalja meg a zongorázás hiánytalan élményét egy kompakt, helytakarékos hangszerrel!

Nem minden lakásban fér el egy hagyományos koncertzongora. A kompakt kialakítású GO:PIANO88 számára viszont szinte mindenhol talál helyet és közben nem kell lemondani a 88 teljes méretű billentyűről. Egyszerűen üljön a hangszer mögé, kapcsolja be és élvezze a GO:PIANO88 dinamikus hangját anélkül, hogy közben a helyhiánnyal vagy kábelekkel kellene bajlódnia! Ráadásul mostantól úgyis gyakorolhat, hogy ez másokat ne zavarjon, mivel a GO:PIANO-hoz fejhallgató is csatlakoztatható.

Tartsa mindig mozgásban a zenét elemes tápellátással és okostelefon csatlakoztatásával!

Az akusztikus zongora helyhez kötött hangszer, a hordozható elektronikus hangszerek megszokottnál kisebb billentyűzete pedig korlátozza a zenei lehetőségeket. A GO:PIANO88 és egy okostelefon viszont bárhová elkísérheti és mindig készen áll a pillanatnyi zenei ötletek kibontakoztatásához. Kompakt méretével, 7.0kg-os súlyával és elemes tápellátásával a GO:PIANO88 megszólaltatható saját hangszóróin vagy fejhallgatón keresztül is. Plusz vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egy okostelefonnal bármikor és bárhol fejlesztheti zenei tudását, miközben a 88-billentyűs, teljes méretű klaviatúrán kompromisszumok nélkül finomíthatja zongoratechnikáját.

Merítsen inspirációt a Roland kifejező zongorahangszíneiből!

A GO:PIANO88 teljes méretű billentyűzete mellett a Roland prémium kategóriás zongoráitól átvett beépített hangszínek is inspirálni fogják a játékot. Elég csak megérintenie a billentyűket és máris megszólalnak a karakterrel teli hangok, harmonikusan követve a billentés legkülönbözőbb árnyalatait, akárcsak egy akusztikus zongorán. A GO:PIANO88 zongorán a játék dinamikája is széles tartományban jut kifejezésre, lehetővé téve a gyorsabb fejlődést az adott tudásszinten. A hangszer elektromos zongora, orgona és más hangszíneket is tárol a különböző zenei stílusok felfedezéséhez.

Gyakoroljon hatékonyabban különböző beépített funkciókkal!

A GO:PIANO88 a napi gyakorlást támogató különböző beépített funkciókkal segít abban, hogy mindig a játékra fókuszálhasson. Próbálja ki a beépített metronómot a ritmusérzék fejlesztéséhez vagy fedezze fel a billentyűzet transzponálását más hangnemek megszólaltatásához! Továbbá, egy okostelefon csatlakoztatásával különböző zenei alkalmazásokat használhat és megismerkedhet az oktató videók világával. A Roland ingyenes Piano Partner 2 alkalmazása ideális kiegészítője a hangszernek, számos tanulást segítő funkcióval és a zenei fejlődés ellenőrzéséhez használható felvételkészítés lehetőségével.

Készítsen kiváló hangminőségű videókat egy okostelefonnal és a GO:MIXER PRO-val!

A 88-billentyűs klaviatúrának és tanulást segítő funkcióknak köszönhetően, hamarosan jobban fog zongorázni, mint azt korábban hitte volna - és ezt valószínűleg a nagyvilággal is meg szeretné majd megosztani. Okostelefonnal egyszerűen lehet jó minőségű videót készíteni, de a beépített mikrofon hangminősége már koránt sem olyan tökéletes. Helyette próbálja csatlakoztatni az okostelefont és GO:PIANO88 zongorát a Roland GO:MIXER PRO-hoz és rögzítsen kiváló hangminőséget a videózás közben. Más forrásokat is csatlakoztathat a GO:MIXER PRO-hoz, például mikrofont vagy egy másik billentyűs hangszert. Az okostelefon, GO:PIANO88 és GO:MIXER kombinációjával profi minőségű videókat készíthet a közösségi oldalakra.

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű
Hangforrás
SuperNATURAL Piano Sound
Polifónia
128 hang
Csatlakozók
PHONES/OUTPUT jack: Stereo miniature phone type PEDAL jack: 1/4-inch phone type USB COMPUTER port: USB Micro-B type (MIDI) DC IN jack
Teljesítmény
2x10 W
Színek
Fekete szatén
Hangszínek
4 hangszín
Visszhang
állítható
Bluetooth
Profile Support: A2DP (Audio), GATT (MIDI over Bluetooth Low Energy) Codec: SBC MIDI: Bluetooth Ver 4.0
Elemes működés
Alkaline batteries (D, LR6): Approximately 4 hours Alkaline batteries (D, R6): Approximately 2 hours *This figure will vary depending on the actual conditions of use.
Kivitel
Hordozható
Garancia
24 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Nem

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása