Roland LX 705 Light Oak

Roland LX 705 digitális zongora világos tölgyfa színben

Kiváló zongorahang, négyutas hangrendszer az LX700 sorozat legelérhetőbb árfekvésű modelljével.Nincs szükség óriási kiadásra, ha egy akusztikus koncertzongora hangját szeretné otthonába varázsolni.Az LX700 sorozat legkompaktabb hangszerében ragyogó zongorahangszíneket, téreffekteket és oktató funkciókat találunk, Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható mobilkészülékekhez, az érzékeny PHA-50 billentyűzeten pedig szárnyalnak az ujjak. A négy hangszórós rendszeren keresztül megszülető zene minősége messze elfeledteti velünk, hogy az LX700 sorozat belépőszintű hangszerével van dolgunk.


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Érdeklődjön!

Roland LX 705
922 900 Ft

(ÁFA-val)

Mennyiség
Stílusos külső, kompakt méretek

A sorozat legkompaktabb tagjaként, ez a hangszer egyszerűen elhelyezhető egy kisebb lakásban is. Letisztult vonalvezetésével és természetes felületével kifinomultságot sugároz a többi bútor között. Tradicionális és időtálló – de kicsit több is ennél – az LX705 egy olyan hangszer, amely jól illeszkedik az otthoni környezetbe, de nem dominálja azt. Fényes fekete, sötét rózsafa, sötétszürke és világos tölgyfa színekben kapható.


Kifejező játék a PHA-50 billentyűzettel és Progressive Damper Action pedálokkal

Ha elérkezett az idő egy új zongora vásárlására, a játékérzet elsődleges fontosságú szempont. A játéktechnika fejlesztésétől az árnyalt zenei kifejezésig, az LX705 kiváló PHA-50 billentyűzete minden pillanatban inspirálja a zongorázást. Ez a billentyűzet tökéletesen reagál a billentés különbségeire és sokféle játéktechnikára, Mindemellett fontos hangsúlyt fektet a művészi tradíció és csúcstechnológiák harmonikus kombinálására. Ezt jól tükrözi a fehér billentyűk fából készült oldallapjainak és masszív, műanyag belső vázának kombinálása, amely tökéletes egyensúlyban tartja a megjelenés és karbantartás nélküli megbízhatóság szempontjait. És végül, de nem utolsó sorban az LX705 modell Progressive Damper Action pedáljai a legkiválóbb akusztuikus zongorákkal rivalizálnak.


Négy hangszórós rendszer a határozott hangzáshoz

Igaz, hogy kevesebb hangszóróval rendelkezik, mint LX708 és LX706 testvérei, de ennek ellenére a hangszerbe épített Acoustic Projection rendszer elegendő hangerőt és határozottságot ad a legtöbb zenei szituációban. A kétutas rendszer minden hangszórója független szerepet tölt be a kiváló hangzás létrehozásában. A négy hangszóró két párt alkot, melyek a zongora különböző hangtartományaira vannak optimalizálva. Ez a hangszer a kristálytiszta hangzásra hivatott, legyen szó zongorajátékról vagy streamelésről.

Csúcstechnológia a sorozat minden modelljében

Az LX700 sorozat minden modellje különbözik a külső megjelenés, billentyűzet, pedál és beépített hangszórók terén. De ennek ellenére, minden LX700 modell rendelkezik kiváló közös tulajdonságokkal is. Például a Roland PureAcoustic Piano modellezése és Pure Acoustic Ambience technológiája mindhárom hangszerben megtalálható, ugyanúgy az európai és amerikai modellek is, valamint olyan hangszínek, mint az elektromos zongora, orgona, vonósok stb. Továbbá a praktikus Bluetooth Audio funkció, Twin Piano mód és fejhallgató használat a csendes gyakorláshoz, valamint a frontpanel C-alakú nyílásai a természetes hangsugárzáshoz.


Méretek

MéretekSzélesség 1383mm
Magasság 81038mm
Mélység 468mm
SúlySúly 76kg

Jellemzők

BillentyűzetBillentyűzet száma 88
Típusa PHA-50 Keyboard: Wood and Plastic Hybrid Structure
Érzékenység Hard/medium/soft/fixed
KijelzőNyelv English

Hangok

HangmodulZongora hang PureAcoustic Piano Modeling
PolifóniaPolifónia 256
HangszínekHangszínek 324

Effektek

TípusReverb Igen
FunkcióDual/Layers Igen
Duo Igen

Funkciók

VezérlésMetronome Igen
Tempo Range 32 - 280
Transpose -6 to 0,0 to +6
Tuning 414.8 - 440.0 - 446.8 Hz

Csatlakozási lehetőségek

CsatlakozókDC IN DC IN 12 V
Headphones Standard
Sustain Pedal Igen Progressive Damper Action Pedal
Pedal Unit Igen
MIDI Nem
AUX OUT Igen
USB TO HOST Igen

Hangszórók és erősítő

Erősítő 25 W x 2
5 W x 2
Hangszórók Cabinet + Near-field Speakers: 12 + 2.5 cm (5 + 1 inches) x 2 (Coaxial Speaker with Speaker Box)
Spatial Speakers: 2.5 cm (1 inches) x 2 (Dome type)

Tápegység

Tápegység beépített
Erősítő 25 W x 2
5 W x 2
Automata kikapcsolás Igen

Tartozékok

TartozékokKottatartó Igen
Pedal/Footswitch Igen
AC Adaptor beépített

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: