Roland LX 708

Kifejező játék a hibrid koncertzongora-billentyűzettel és érzékeny Progressive Damper Action pedál*
Autentikus akusztikus hangzás a Roland PureAcoustic Piano Modeling technológiájával
Két kiválasztható világklasszis zongoramodell
’My Stage’ funkció, amely lehetővé teszi a zongorahang és téreffekt legjobb kombinációjának kiválasztását
Acoustic Projection hangrendszer több hangszóróval
Acoustic Projection hangzás fejhallgatóval is az otthoni gyakorláshoz
Sokoldalú hangszíngyűjtemény - elektromos zongora, orgona, vonós stb. - az akusztikus zongora hangszínek mellett.
Okostelefon vagy tablet csatlakoztatása Bluetooth®-on keresztül a gyakorláshoz


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Érdeklődjön!

1 448 000 Ft

(ÁFA-val)

Kivitel
Mennyiség
Luxus kivitelű, nyolc hangszórós hangszer, koncertzongora hangzással és téreffektekkel

A Roland LX700 sorozat csúcsmodelljeként az LX708 tökéletesen adja vissza egy hagyományos koncertzongora megszólaltatásának minden élményét, beleértve a koncertterem akusztikáját is. Magas építésével, lenyűgöző megjelenésével és az optimális hangsugárzás érdekében felnyitható tetejével ez a luxus kivitelű hangszer kimagaslik az LX modellek sorából és igazi gyöngyszeme lehet otthonának. A nagy hatásfokú, nyolc hangszórós rendszer ragyogó zenével tölti be teret, kielégítve a legkifinomultabb igényeket is.

Szemet gyönyörködtető, elegáns kivitel

Az LX708 digitális zongorát nem lehet összetéveszteni. Magasabb építésével, egy anyagból készült oldallapjaival és a hang árnyalásához felnyitható tetejével ez a luxus kivitelű, csúcsmodell hangszer kiemelkedik LX sorozatból és arra hivatott, hogy gyönyörködtesse a szemet és otthonába varázsolja a felhőtlen zongorázás élményét. Klasszikus és időtálló - ez a hangszer bármilyen környezetben felhívja magára a figyelmet. Fényes fekete, fehér és sötétszürke színekben kapható.


Tökéletes zenei kifejezés a Hybrid Grand billentyűzettel és érzékeny Damper Action pedálokkal

A LX708 Grand Hybrid billentyűzetének minden billentyűje hosszabb az általános digitális zongoráknál megszokottnál. Ez annyit jelent, hogy a billentyűk forgáspontja hátrébb tolódott, így kisebb erőkifejtés szükséges a billentyűk leütéséhez, ami kíméli a kezet a hosszú gyakorlás közben. A fehér billentyűk fa oldallapjai és masszív belső váza megbízható és nem igényel karbantartást. Ezek a billentyűk játék közben optimális egyensúlyt teremtenek az ellenállás, nyomaték és visszatérő mozgás között, a stabilizálótüskék pedig a billentyűk sima vertikális mozgásáért felelnek. Játék közben a prémium minőségű LX708 a zongoratest rezonanciáit is képes közvetíteti az ujjak felé a billentyűkön keresztül, a kifinomul pedálokkal pedig minden technika megvalósítható a érzékeny zenei kifejezéshez.


Nyolc hangszórós rendszer a telt és meleg hangzáshoz

Óriási zenei élményt nyújt, ahogy egy koncertzongora hangja betölti a koncerttermet, ugyanakkor rendkívül lehangoló, amikor az otthoni hangszer élettelen hangjával kell szembesülni. A csúcsmodell LX708 a lefejlettebb négyutas Acoustic Projection hangrendszerrel készül, melynek 8 hangszóróját egy nagy hatásfokú erősítő hajtja meg. A nyolc hangszóró négy párra van felosztva, melyek mindegyike a tökéletes hangzásra van optimalizálva a saját hangtartományában - ráadásul képesek megszólaltatni az akusztikus hangszerek által keltett természetes zajokat és a hangszertest jellemző rezonanciáit. Ha gazdag zongorahanggal szeretné megtölteni otthonát, az LX708 tökéletes választás.


Csúcstechnológia a sorozat minden modelljében

Az LX700 sorozat minden modellje különbözik a külső megjelenés, billentyűzet, pedál és beépített hangszórók terén. De ennek ellenére, minden LX700 modell kiváló közös tulajdonságokat is hordoz. Például a Roland PureAcoustic Piano modellezése és Pure Acoustic Ambience technológiája mindhárom hangszerben megtalálható, ugyanúgy az európai és amerikai modellek is, valamint olyan hangszínek, mint az elektromos zongora, orgona, vonósok stb. Továbbá a praktikus Bluetooth Audio funkció, Twin Piano mód és fejhallgató használat a csendes gyakorláshoz, valamint a frontpanel C-alakú nyílásai a természetes hangsugárzáshoz.


   

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: