Roland HP 702

Autentikus, akusztikus hangzás
A PHA-4 billentyűzetnek és a Progressive Damper Action pedáloknak köszönhető hiánytalan zenei kifejezőerő
Headphones 3D Ambience effekt a valósághű zongorahangzáshoz fejhallgatón keresztül is
A zongorahangszínek mellett számos egyéb beépített hangszín
Letisztult, luxus megjelenésű külső, elegáns frontoldali lábakkal és kifinomult ívekkel
Okostelefon vagy táblagép csatlakoztatása Bluetooth-on keresztül
Kompatibilis a Piano Every Day alkalmazással, amely növeli a motivációt a még több gyakorláshoz


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

  • Új
556 900 Ft

(ÁFA-val)

Kivitel
Mennyiség
Kompromisszumoktól mentes játék és stílus

A kedvező árfekvésű HP702 stílust és minőségi zongorázást varázsol otthonába. Éjszaka is nyugodtan gyakorolhat a Headphones 3D Ambience funkcióval, amely tökéletes hangzást nyújt fejhallgatón keresztül. Vezeték nélküli zenehallgatás és zenei alkalmazások használata Bluetooth-on keresztül vagy beépített zenei gyakorlatok a zongorajáték fejlesztéséhez. Zenei érdeklődéstől függetlenül, a HP702 kiváló élményt nyújt a zongorázáshoz — ráadásul kevesebbért, mint gondolná.

Stílusos hangszertest, kompakt méretekkel

A kompakt HP702 bármely nappaliban vagy lakásban megállja a helyét. Letisztult vonalvezetésével, természetes felületével és kifinomult íveivel egészíti ki otthonát. A tradíciót követő, időtálló, de ugyanakkor modern hangulatú formavilággal is megfűszerezett HP702 hivalkodás nélkül is stílusteremtő. Fényes fekete, sötétszürke, sötét rózsafa, világos tölgy és fehér színekben kapható.

Kifejező zongorázás a PHA-4 Standard billentyűzettel

A kezdők, de ugyanakkor a tapasztalt előadók is a legtöbbet hozhatják ki játékukból, a HP702 PHA-4 Standard billentyűzetének köszönhetően. Gyors repetíciójával és nagy felbontású érzékelőivel ez a kifinomult billentyűzet még a legigényesebb zongoristákban sem kelt hiányérzetet — ezért hosszú távon is biztosítja játéktechnikája fejlődését. Kinézetre és tapintásra a billentyűk az igazi elefántcsont és ébenfa hatását keltik, nedvességelnyelő képességük pedig megakadályozza az ujjak csúszkálását.

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: