Roland HP 704 B

Autentikus akusztikus hangzás
Hiánytalan zenei kifejezés a PHA-50 billentyűzettel és Progressive Damper Action pedálokkal
Acoustic Projection hangrendszer négy hangszóróval
Headphones 3D Ambience effekt a valósághű zongorahangzáshoz
A zongorahangszínek mellett számos egyéb beépített hangszín
Letisztult, luxus megjelenésű külső, elegáns frontoldali lábakkal és kifinomult ívekkel
Okostelefon vagy táblagép csatlakoztatása Bluetooth-on keresztül
Kompatibilitás a Piano Every Day alkalmazással, amely növeli a motivációt a még több gyakorláshoz


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Azonnal átvehető!

688 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségPompás megjelenés, autentikus játékérzet és négyutas audiorendszer

A HP704 stílus, működés és hangzás tekintetében minden prémium minőségű stúdiózongorától elvárható követelménynek megfelel. Ragyogó, kifinomult külső megjelenésével és kiváló hangjával ez a digitális zongora magára irányítja a figyelmet — színválasztékával pedig bármilyen környezetbe jól beilleszthető. A fejlett PHA-50 billentyűzet, a beépített oktatófunkciók és aBluetooth-on keresztül csatlakoztatható zenei alkalmazások mindig inspirálni fogják játékát, zenei felfedezéseit és fejlődését. A magas, elegáns hangszertest egy négyutas audiorendszert foglal magába, amely dinamikus hangjával megtölti a teret játék közben — kikapcsolódáshoz pedig kedvenc dalait is képes megszólaltatni.

Egyszerű, kifinomult megjelenés, amely minden pillanatban játékra invitál

Nem árt, ha egy jó hangú hangszer jól is néz ki. A HP704 magas, mégis karcsú felépítése, elegáns lábai a frontoldalon és kifinomult vonalvezetése a Roland csúcsmodell LX sorozatának dizájnkoncepcióját idézik, minden pillanatban vonzzák a tekintetet és játékra invitálnak. A gondosan megtervezett színválasztéknak és precíz kidolgozásnak köszönhetően könnyedén kiválaszthatja azt a zongorát, amely legjobban illeszkedik otthonához. A hangszertestet a lehető legoptimálisabb hangzásra tervezték, függetlenül a zongora elhelyezésétől. Fényes fekete, sötétszürke, sötét rózsafa, világos tölgy és fehér színekben kapható.

Hiánytalan zenei kifejezés a PHA-50 billentyűzettel

Amikor egy új zongora vásárlására kerül a sor, a játékérzet elsődleges szempont. Legyen szó az alapok elsajátításáról vagy bonyolult zongoradarabok technikai kihívásairól, a HP704 érzékeny PHA-50 billentyűzete tökéletesen támogatja a játékot és inspirálja a kifejező zenei előadást. A művészi tradíciók és modern technológiák ötvözésével, a fehér billentyűk fából készült oldallapjainak ismerős látványa mellett, a strapabíró belső keret biztosítja a karbantartás mentes megbízhatóságot az éveken át tartó napi gyakorlás, játék során.

Dinamikus hangzás, négy hangszórós rendszerrel

A jó hangzás, még jobb játékra ösztönöz. A HP704 SuperNATURAL technológia tökéletesen adja vissza egy akusztikus zongora valamennyi hangjának lényegét. Játék közben a zene egy fejlett, négyutas Acoustic Projection hangrendszeren keresztül kel életre, amely a ragyogó magas hangoktól kezdve a teljes hangtartományon keresztül a telt mélyekig mindent valósághűen képes megszólaltatni. A négy hangszóró két párra van felosztva a hangszeren belül. Mindkét párt a lehető legtökéletesebb hangzásra optimalizálták, figyelembe véve a zongora széles dinamikatartományát. Zongorázás vagy zenehallgatás közben minden hangot kristálytiszta megszólalással élvezhetünk.

Adatlap

Billentyűzet
PHA-50 Keyboard: Wood and Plastic Hybrid Structure, with Escapement and Ebony/Ivory Feel (88 keys)
Hangforrás
SuperNATURAL Piano Sound
Polifónia
Piano: Limitless (solo playing using ‘Piano’ category tones) Other: 384
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Csatlakozók
DC In jack Input jacks: Stereo miniature phone type Output (L/Mono, R) jacks: 1/4-inch phone type USB Computer port: USB B type USB Memory port: USB A type Phones jack x 2: Stereo miniature phone type, Stereo 1/4-inch phone type
Teljesítmény
25 W x 2 5 W x 2
Billentyűzet fedél
Kihúzható
Hangszínek
324 hangszín
Billentés Érzékenység
Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (constant), User
Kijelző
Graphic OLED 128 x 32 dots
Magasság
1,113 mm
Szélesség
1,377 mm
Mélység
468 mm
Súly
61 kg

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: