CN-29

Kawai CN-29

519 900 Ft
Áfával Kifutó modell

Kawai CN-29 digitális zongora fekete szatén kivitelben

Kifutó hangszer utódja a Kawai CN-201

  • 88 billentyű, Ivory Touch felület
  • RH3 mechanika,let-off szimuláció és hármas szenzor
  • 192 hang polifónia
  • Felvétel:3 dal 10.000 leütésnyi memória
  • Demo dalok:19 +concert magic dal 40
  • Catlakozók:MIDI (IN/OUT), USB (to Host), Headphones x 2 (1/4", 1/8")
  • Hangszórók:12 cm *2 Onkyo hangrendszer

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


+ VIDEÓ

A CN29 a népszerű CN27 középkategóriás digitális zongora utódja, amely a prémium hangberendezés-gyártó, az Onkyo hangszórórendszerét tartalmazza, amely gazdagabb, és jobb minőségű hangzást eredményez. A CN29 egy továbbfejlesztett cheekblock vezérlőpanellel is rendelkezik, amely a modern OLED grafikus kijelzőjével a könnyen kezelhető.

Végül a frissített CN29 funkciók javították a Shigeru Kawai zongora hangzását, még természetesebb és reálisabb játékélményt nyújtva.

Könnyen kezelhető interfész OLED kijelzővel

A CN29 egy könnyen kezelhető kezelőpanelt tartalmaz, amely jól beágyazódik a bal oldali cheekblockba, nagy felbontású OLED kijelzővel, amely információkat nyújt az aktuálisan kiválasztott hangról, funkcióról vagy beállításról.


Egy érintéssel a nagy zongorához: Responsive Hammer III billentyűzet mechanika

A CN-29 kategória-vezető mechanikája reprodukálja az akusztikus zongora kifinomult billentését, a szilárd, rugó nélküli formatervezés egy kiegyensúlyozott, természetes zongorázási élményt nyújt. A hangszer modern 3-as szenzor rendszere fokozza az érzékenységet és pontosságot valamint segít minimalizálni a billentyű vízszintes mozgását staccato és fortissimo játék közben.
A billentyűzet súlyozása megfelelően tükrözi a zongora nehezebb basszus ill. a magas regiszterekhez tartozó könnyebb kalapácsait, mindamellett a ’let-off’ szerkezet hűen imitálja a metsző érzetet, mely finomabb játéknál tapasztalható. Ezek a fontos jellemzők lehetővé teszik a kifinomult zongoristák számára is a gyakorlást, magabiztossággal bővítve repertoárjukat, hogy később egy nagy zongorán való előadás során se érje őket meglepetés.

Autentikus 88-billentyű súlyozás

A lineárisan súlyozott kalapácsok mellett a Responsive Hammer III mechanika összes fekete és fehér billentyűjének belsejébe ellensúlyok is beágyazásra kerültek. Csakúgy, mint egy akusztikus zongoránál, ezek a finoman egyensúlyozott elemek segítenek könnyebbé tenni a billentést a pianissimo részeknél és adnak egy fennköltebb érzést az erővel történő játéknál.

3-szenzoros billentés érzékelés

Responsive Hammer III billentyűzet mechanika alaposan kidolgozott 3-szenzoros billentés érzékelő rendszert alkalmaz, ezzel megragadva a valódi zongora billentést. A beépített harmadik szenzor elősegíti a repetitív játékot és ekkor, sok más 2-szenzoros mechanikával ellátott digitális zongorával ellentétben, minden egyes hang teljes színével, veszteség nélkül szólal meg. Továbbá, a Kawai mechanika technológiája az összes billentyűnél a leütés sebességét is monitorozza, így befolyásolva a kibocsátott zongora hangszínt és biztosítva egy bővebb kifejezési lehetőséget staccato és legato között.

’Ivory Touch’ billentyű felszín

A lenyűgöző CN-29 a Kawai széles körben elismert ’Ivory Touch’ elefántcsont hatású billentyű felszínével rendelkezik. A finoman textúrázott anyag lágyan szívja magába az ujjlenyomat izzadságát és zsír tartalmát, hogy segítsen a billentyű játék kontrolálásában. Továbbá a felszívott nedvesség nem okoz semmilyen szennyeződést, a billentyű felszín egyszerűen letörölhető egy nedves ruhával.

’Let-off’ szimuláció

Kategóriájában a legautentikusabb digitális mechanikaként, a Responsive Hammer III reprodukálja az eredeti mechanika kioldás-pont jellemzőit. Imitálja a metsző érzetet, mely finomabb játéknál tapasztalható, segítve a gyakorlott zongoristákat precízen kifejezni a pianissimo részeket.

Nagy zongora hangok: Két világszínvonalú hangszer

Elnyerve a ’Japán prémium hangszerei’ címet, a Shigeru Kawai hangszerek a világ koncerttermeinek és zenei intézményeinek színpadait ékesítik mindenfelé, kimagasló tonális tisztaságuk és kivételes dinamikai tartományuk díjakat nyertek.
A CN-29 a pazar Shigeru Kawai SK-EX hangját kapta. Ezt a páratlan, széles körben méltán elismert hangszert a mesterkészítők kézzel építik a Ryuyo-ban lévő manufaktúrában, Japánban, megalkotva így a kategória egyik legjobbját.
Mindamellett, a CN29 a nagyra értékelt Kawai EX koncert zongora kitűnő hangjával is rendelkezik, mely hangszerre több professzionális zongorista választása esett a neves Chopin, Tchaikovsky és Rubinstein nemzetközi versenyeken.
Mind az SK-EX, mind az EX zongora hangja hűen lett reprezentálva a 88-hangmintás, Harmonic Imaging technológiával, kijelölve ezzel az új színvonalát a digitális zongora hangminőségnek és elérhetővé téve a zenészek számára megtapasztalni a kontrasztos jellemzőiket.

Teljes 88-billentyűs sztereó zongora hangminta

A SK-EX és EX koncert zongora gazdag, kifejező hangja a CN-29 középpontjában áll, e két világklasszis hangszer összes nyolcvannyolc hangja fáradságot nem ismerve lett rögzítve, aprólékosan elemezve és pontosan reprezentálva digitális formában.
E módon rögzítve külön-külön a hangokat – szemben, amikor ugyanazt a hangot szerkesztik több különböző hang helyére – segít megőrizni a zongorák  gazdag harmonikus karakterét és garantálja hogy a hallott hang egy eredeti akusztikus forrásból származó megbízható reprezentáció.

Harmonic Imaging technológia

Játék közben a billentyűzeten keresztül gyakorolt hatás nem csak a hang erejét szabja meg, hanem a jellegzetes tónusát is. Ebből kifolyólag, tekintve a Kawai EX koncertzongora akusztikus hangképét, nem csak minden egyes hang került rögzítésre, hanem azoknak különböző hangerő szerinti változata is a leggyengédebb pianissimo-tól a legviharosabb fortissimo-ig.
A CN-29 egy aprólékosan részletezett hangképet kínál - a ’Harmonic Imaging’ technológia egy hiteles tonális átvezetést biztosít a billentyűzet egészén, a teljes dinamikai skálán.

Személyre szabott zongora beállítások

Egy tapasztalt hangszerésznél elengedhetetlen hogy a teljes potenciálját kiaknázza egy akusztikus zongorának. Mindamellett, hogy aprólékosan behangol minden egyes hangot, különböző előírások szerinti és hangzásbeli beállításokat is megtesz annak érdekében, hogy a zongora igazán zenghessen.

A CN-29 ’Virtual Technician’ ’Smart Mode’ funkciójának segítségével hasonlóan be lehet állítani e paramétereket digitálisan, tíz előre beállított konfigurációval, melyek intelligensen igazítják a zongora számos jellemzőjét a különböző zenei stílusokhoz.
A nagyobb rugalmasság érdekében, az ’Advanced Mode’ funkcióval a játékosoknak módjukban áll továbbá a billentés, hangzás, kalapács- és billentyű zörejek, a húrok, valamint a pedál rezonancia jellemzőinek formálására is a Virtual Technician iPad app használatával.

Digitális zongora sokszínűség

Kiegészítve a kategória-vezető Responsive Hammer III mechanikát és a gyönyörű Progressive Harmonic Imaging hangzást, a CN-29 további hangszínek nagyszerű kínálatával rendelkezik.
Az elektronikus zongorák és orgonák vagy templomi orgonák, vonósok és egyéb hangszínek inspirálják a zenészeket repertoárjuk kibővítésében, irányzatok szerint.

A ’Dual Playing’ módban lehetővé válik két hangszín egyidejű összerendelése, mint például koncertzongora vonósokkal, miközben a ’Four hands’ móddal két különálló 44-billentyűs szekcióra bontható a billentyűzet. Ez különösen hasznos lehet oktatói közegben, ahol tanár és diák egyszerre tud játszani egyetlen hangszeren.
Beépített ’Lesson’ funkció
A ’Lesson’ funkció segíti a lelkes zongoristákat klasszikus Czerny, Burgmüller és Beyer illetve Chopin etűdöket vagy a népszerű Alfred zongoraiskola darabjait megtanulni . A bal kéz ill. jobb kéz szólama minden esetben külön is gyakorolható, a beépített metronóm segít fejleszteni a tempó és ritmus érzéket.

Integrált Bluetooth kapcsolat

A szabvány MIDI portok mellett a CN-29 Bluetooth MIDI csatlakozással is bővelkedik, mellyel a támogatott okos eszközökhöz tud kapcsolódni. Egyszeri párosítás után könnyedén elérhetjük a hangszer funkcióit a Kawai ingyenes Virtual Technician control app –ja segítségével, mely egy élvezhető módon és megkapó felülettel kínálja a beállítási lehetőségeket, bárminemű kábel vagy adapter használat nélkül.

Grand Feel pedál rendszer

A CN széria, kategóriájában a legrealisztikusabb digitális zongoráknak örvendő hírnevét csak erősíti, hogy a Kawai fejlesztők Grand Feel pedál rendszerét kapta. Ez az egyedülálló összetevő pontosan imitálja a Shigeru Kawai SK-EX koncert zongora különálló zengető-, toló- ill. prolongációs pedáljainak pozícióit és súlyozását, ezzel is fejlesztve a CN-29 autentikusságát.

Kiváló élmény fejhallgatóval

A CN-29 Spatial Headphone Sound (SHS) technológiája növeli a fejhallgatón keresztüli hangzás mélységét és valódiságát. Három különböző akusztikus beállítás közül választhatunk, megszabva ezzel a hang térbeli pozícióját, mely segít mérsékelni a fül fáradását egy tartósabb fejhallgatóval történő gyakorlás során.
Továbbá, a CN-29 modelljén lehetőség van kiválasztani a csatlakoztatott fej- ill. fülhallgató típusát egy még inkább optimalizált hangzás érdekében.

Hangasszisztens és hangminta előzetes

A szerényen méretezett irányító panel ellenére, a CN-29 széles kínálatát nyújtja a digitális lehetőségeknek, többek között az opcionálisan választható ’Vocal Assist’ és ’Sound Preview’ lehetőségekkel.
A ’Vocal Assist’ szóban segít kiválasztani a hangszíneket és funkciókat, mialatt a ’Soud Preview’ egy rövid bejátszással demonstrálja a már kiválasztott mintát vagy beállítást, ezzel enyhítendő a kezelési útmutató böngészésének gyakoriságát.

Nagyszerű hangzás egy modern, kompakt felépítés alatt

A CN-29 modern hatása az ívelt láb kialakításban rejlik, mely a stabilitást megőrizendő, egy minimalista szegéllyel kapcsolódik. A lapos, magasan elhelyezkedő játékasztal egy tradicionális pianínó külsőt kölcsönöz és alig 40cm mélységével, a CN-29 kompakt felépítése tökéletesen elfér kisebb apartmanokban vagy más szűkebb helyeken.

Széles, állítható kottatartó

A CN-29 széles, állítható kottatartója úgy lett megtervezve hogy ambiciózus műveket is megtartson, kitűnő felülettel és látványos lekerekített formatervezéssel. Csakúgy, mint egy nagy zongoránál, a pult személyre szabottan állítható a játékos látószöge alapján vagy lefektethető kottázáshoz, zenei ötletek leírásához.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű, Ivory Touch felület
Mechanika
RH3 mechanika,let-off szimuláció és hármas szenzor
Hangforrás
Progressive Harmonic Imaging™ (PHI),88 hang minta
Továbbfejlesztett Kawai Shigeru zongora hangminta
Polifónia
192 hang
Felvétel
3 dal – max. 10,000 hang
Demo dalok
19 +concert magic dal 40
Oktató Funkció
Burgmüller 25 ; Czerny 30 ; Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1A; Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1B
Chopin keringők 1-19
Pedálok
Grand Feel System, Tompító (half-pedál), Soft, Sostenuto
Csatlakozók
MIDI (IN/OUT), USB (to Host), Headphones x 2 (1/4", 1/8")
Hangszórók
12 cm *2
Onkyo hangrendszer
Teljesítmény
20W x 2
Billentyűzet fedél
Kihúzható
Színek
Fekete szatén
Rózsafa
Hangszínek
Concert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Studio Grand 2, Mellow Grand, Mellow Grand 2, Modern Piano, Rock Piano, Classic E.Piano, Modern E.Piano
Kijelző
Könnyen kezelhető interfész OLED kijelzővel
Visszhang
Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
Metronóm
Beats: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; Tempo: 10-300 BPM
Magasság
86 cm
Szélesség
136 cm
Mélység
40,5 cm
Súly
43 kg
Virtual Technician
Virtual Technician Smart Mode (10 presets)
Voicing, Damper Resonance, Damper Noise, String Resonance, Undamped String Resonance, Cabinet Resonance, Key-off Effect, Fall-back Noise, Hammer Delay,
Egyéb funkciók
Dual mód ,Négykezes mód
Egyéb USB funkciók
Transpose, Tuning, Brilliance, SHS Mode, Phones Type, Startup Settings, Factory Reset, Sound Preview, Vocal Assist,Multi-timbral Mode, Transmit Program Change Number, Bluetooth MIDI
Touch Curves
Light, Normal, Heavy, off
Egyéb hangszínek
Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere
Bluetooth
Bluetooth (Ver. 4.0; GATT compatible), Bluetooth Low Energy MIDI Specification compliant
Kivitel
Otthoni
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Szettben elérhető

Letöltés

Kawai CN-27 letöltés

Kawai CN-27 magyar nyelvű útmutató

Letöltés (965.05k)

Kawai CN29 angol nyelvű

Kawai CN29 angol nyelvű LETÖLTÉS

Letöltés (2.87M)

Kawai CN27-29 összehasonlítása

Kawai CN27-29 összehasonlítása LETÖLTÉS

Letöltés (120.9k)

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása