Kawai CN-39

Kawai CN-39 SW

616 000 Ft
Áfával ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ!

Kawai CN-39 digitális zongora fehér kivitelben

  • 88 billentyű, Ivory Touch felület
  • RH3 mechanika,let-off szimuláció és hármas szenzor
  • 256 hang polifónia
  • Felvétel:10 dal, 2 szám – max. 90.000 leütés; 16 dal USB memóriába
  • Demo dalok:31 dal +176 concert magic
  • Catlakozók:MIDI , USB , LINE IN , LINE OUT ,Fejhallgatóx 2
  • Hangszórók:13 cm x 2, 8x12 cm x 2 ONKYO hangrendszer

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


+ VIDEÓ

A CN39 a népszerű CN37 középkategóriás digitális zongora utódja, amely a prémium hangberendezés-gyártó, az Onkyo hangszórórendszerét tartalmazza, amely gazdagabb, és jobb minőségű hangzást eredményez. A CN39 egy továbbfejlesztett cheekblock vezérlőpanellel is rendelkezik, amely a modern OLED grafikus kijelzőjével a könnyen kezelhető.

Végül a frissített CN39 funkciók javították a Shigeru Kawai zongora hangzását, még természetesebb és reálisabb játékélményt nyújtva.

A CN39 egy könnyen kezelhető kezelőpanelt tartalmaz, amely jól beágyazódik a bal oldali cheekblockba, nagy felbontású OLED kijelzővel, amely információkat nyújt az aktuálisan kiválasztott hangról, funkcióról vagy beállításról.


Egy érintéssel a nagy zongorához: Responsive Hammer III billentyűzet mechanika

A CN-39 kategória-vezető mechanikája reprodukálja az akusztikus zongora kifinomult billentését, a szilárd, rugó nélküli formatervezés egy kiegyensúlyozott, természetes zongorázási élményt nyújt. A hangszer modern 3-as szenzor rendszere fokozza az érzékenységet és pontosságot valamint segít minimalizálni a billentyű vízszintes mozgását staccato és fortissimo játék közben.
A billentyűzet súlyozása megfelelően tükrözi a zongora nehezebb basszus ill. a magas regiszterekhez tartozó könnyebb kalapácsait, mindamellett a ’let-off’ szerkezet hűen imitálja a metsző érzetet, mely finomabb játéknál tapasztalható. Ezek a fontos jellemzők lehetővé teszik a kifinomult zongoristák számára is a gyakorlást, magabiztossággal bővítve repertoárjukat, hogy később egy nagy zongorán való előadás során se érje őket meglepetés.

Autentikus 88-billentyű súlyozás

A lineárisan súlyozott kalapácsok mellett a Responsive Hammer III mechanika összes fekete és fehér billentyűjének belsejébe ellensúlyok is beágyazásra kerültek. Csakúgy, mint egy akusztikus zongoránál, ezek a finoman egyensúlyozott elemek segítenek könnyebbé tenni a billentést a pianissimo részeknél és adnak egy fennköltebb érzést az erővel történő játéknál.

3-szenzoros billentés érzékelés

Responsive Hammer III billentyűzet mechanika alaposan kidolgozott 3-szenzoros billentés érzékelő rendszert alkalmaz, ezzel megragadva a valódi zongora billentést. A beépített harmadik szenzor elősegíti a repetitív játékot és ekkor, sok más 2-szenzoros mechanikával ellátott digitális zongorával ellentétben, minden egyes hang teljes színével, veszteség nélkül szólal meg. Továbbá, a Kawai mechanika technológiája az összes billentyűnél a leütés sebességét is monitorozza, így befolyásolva a kibocsátott zongora hangszínt és biztosítva egy bővebb kifejezési lehetőséget staccato és legato között.

’Ivory Touch’ billentyű felszín

A lenyűgöző CN-39 a Kawai széles körben elismert ’Ivory Touch’ elefántcsont hatású billentyű felszínével rendelkezik. A finoman textúrázott anyag lágyan szívja magába az ujjlenyomat izzadságát és zsír tartalmát, hogy segítsen a billentyű játék kontrolálásában. Továbbá a felszívott nedvesség nem okoz semmilyen szennyeződést, a billentyű felszín egyszerűen letörölhető egy nedves ruhával.

’Let-off’ szimuláció

Kategóriájában a legautentikusabb digitális mechanikaként, a Responsive Hammer III reprodukálja az eredeti mechanika kioldás-pont jellemzőit. Imitálja a metsző érzetet, mely finomabb játéknál tapasztalható, segítve a gyakorlott zongoristákat precízen kifejezni a pianissimo részeket.

Nagy zongora hangok: Két világszínvonalú hangszer

Elnyerve a ’Japán prémium hangszerei’ címet, a Shigeru Kawai hangszerek a világ koncerttermeinek és zenei intézményeinek színpadait ékesítik mindenfelé, kimagasló tonális tisztaságuk és kivételes dinamikai tartományuk díjakat nyertek.
A CN-39 a pazar Shigeru Kawai SK-EX hangját kapta. Ezt a páratlan, széles körben méltán elismert hangszert a mesterkészítők kézzel építik a Ryuyo-ban lévő manufaktúrában, Japánban, megalkotva így a kategória egyik legjobbját.
Mindamellett, a CN39 a nagyra értékelt Kawai EX koncert zongora kitűnő hangjával is rendelkezik, mely hangszerre több professzionális zongorista választása esett a neves Chopin, Tchaikovsky és Rubinstein nemzetközi versenyeken.
Mind az SK-EX, mind az EX zongora hangja hűen lett reprezentálva a 88-hangmintás, Harmonic Imaging technológiával, kijelölve ezzel az új színvonalát a digitális zongora hangminőségnek és elérhetővé téve a zenészek számára megtapasztalni a kontrasztos jellemzőiket.
Teljes 88-billentyűs sztereó zongora hangminta
A SK-EX és EX koncert zongora gazdag, kifejező hangja a CN-39 középpontjában áll, e két világklasszis hangszer összes nyolcvannyolc hangja fáradságot nem ismerve lett rögzítve, aprólékosan elemezve és pontosan reprezentálva digitális formában.
E módon rögzítve külön-külön a hangokat – szemben, amikor ugyanazt a hangot szerkesztik több különböző hang helyére – segít megőrizni a zongorák  gazdag harmonikus karakterét és garantálja hogy a hallott hang egy eredeti akusztikus forrásból származó megbízható reprezentáció.

Harmonic Imaging technológia

Játék közben a billentyűzeten keresztül gyakorolt hatás nem csak a hang erejét szabja meg, hanem a jellegzetes tónusát is. Ebből kifolyólag, tekintve a Kawai EX koncertzongora akusztikus hangképét, nem csak minden egyes hang került rögzítésre, hanem azoknak különböző hangerő szerinti változata is a leggyengédebb pianissimo-tól a legviharosabb fortissimo-ig.
A CN-39 egy aprólékosan részletezett hangképet kínál - a ’Harmonic Imaging’ technológia egy hiteles tonális átvezetést biztosít a billentyűzet egészén, a teljes dinamikai skálán.
Személyre szabott zongora beállítások
Egy tapasztalt hangszerésznél elengedhetetlen hogy a teljes potenciálját kiaknázza egy akusztikus zongorának. Mindamellett, hogy aprólékosan behangol minden egyes hangot, különböző előírások szerinti és hangzásbeli beállításokat is megtesz annak érdekében, hogy a zongora igazán zenghessen.
A CN-39 ’Virtual Technician’ ’Smart Mode’ funkciójának segítségével hasonlóan be lehet állítani e paramétereket digitálisan, tíz előre beállított konfigurációval, melyek intelligensen igazítják a zongora számos jellemzőjét a különböző zenei stílusokhoz.
A nagyobb rugalmasság érdekében, az ’Advanced Mode’ funkcióval a játékosoknak módjukban áll továbbá a billentés, hangzás, kalapács- és billentyű zörejek, a húrok, valamint a pedál rezonancia jellemzőinek formálására is a Virtual Technician iPad app használatával.

Erőteljes effektek és visszhang

A CN-39 erőteljes effekt motorja tovább fokozza a hangszer kitűnő hangszíneit, több rétegbe foglalva a részleteket és valódiságot, ezzel életre keltve az előadást.
Stúdió minőségű kórus, tremolo, visszhang és auto-panoráma effektekkel lehet szerkeszteni a hang jellemzőit, érzetét; illetve a modellezett szimulációkkal korabeli elektronikus zongorák és jellegzetesen morgó orgonák hangzása reprezentálható.

Kiemelkedő 4-hangszórós kimeneti rendszer

Rivális nélkül árkategóriájában, a CN-39 egy fejlesztett 4-hangszórós rendszerrel bővelkedik, mely képes a teljes harmonikus spektrumát megszólaltatni az akusztikus zongora hangoknak.
A mély tartomány frekvenciáit a hangszer alsó részén elhelyezkedő hangszórók, a közép és magas frekvenciákat pedig a felülszerelt hangszórók szólaltatják meg, az eredmény egy telt hangzás, mely hűen tükrözi a nagyzongora tónusát.

Digitális zongora sokszínűség

Kiegészítve a kategória-vezető Responsive Hammer III mechanikát és a gyönyörű Progressive Harmonic Imaging hangzást, a CN-39 további hangszínek nagyszerű kínálatával rendelkezik, úgymint elektronikus zongorák és orgonák, templomi orgonák, vonósok és egyéb hangszínek beleértve a GM2 kompatibilis eszközök teljes palettáját.
A ’Dual Playing’ módban lehetővé válik két hangszín egyidejű összerendelése, mint például koncertzongora vonósokkal, miközben a ’Four hands’ móddal két különálló 44-billentyűs szekcióra bontható a billentyűzet. Ez különösen hasznos lehet oktatói közegben, ahol tanár és diák egyszerre tud játszani egyetlen hangszeren.

Rugalmas USB csatlakozás

A CN-39 egy modern USB csatlakozóval van felszerelve, mely nem csak számítógéphez való MIDI-s csatlakozást tesz lehetővé, hanem pendrive-ról közvetlenül is betölthetünk vagy arra menthetünk dalokat. Ez a funkció még lehetővé tesz kedvenc hangszín beállításokat, valamint a korábban belső memóriába mentett emlékezetes felvételeket is biztonsággal USB eszközre menthetjük, de ugyanúgy 16 sávos MIDI fájlok formájában (SMF) készíthetünk felvételeket ill. visszajátszhatjuk azokat, élvezve a hangszer kitűnő Progressive Harmonic Imaging hangjait.

MP3 visszajátszás és felvétel

USB memóriákról szintén lejátszhatók MP3 vagy WAV formátumú audio fájlok, biztosítva ezzel a zenészeknek akár új akkordok vagy dallamok megtanulását, vagy egyszerűen a kedvenc daluk kísérettel való eljátszását. Sőt, teljes előadások is felvehetők közvetlenül MP3 vagy WAV formátumban, melyek készen elküldhetők email-ben családtagoknak, barátoknak vagy megőrizhetők későbbi visszahallgatásra.
Integrált Bluetooth kapcsolat
A szabvány MIDI portok mellett a CN-39 Bluetooth MIDI csatlakozással is bővelkedik, mellyel a támogatott okos eszközökhöz tud kapcsolódni. Egyszeri párosítás után könnyedén elérhetjük a hangszer funkcióit a Kawai ingyenes Virtual Technician control app –ja segítségével, mely egy élvezhető módon és megkapó felülettel kínálja a beállítási lehetőségeket, bárminemű kábel vagy adapter használat nélkül.
Grand Feel pedál rendszer
A CN széria, kategóriájában a legrealisztikusabb digitális zongoráknak örvendő hírnevét csak erősíti, hogy a Kawai fejlesztők Grand Feel pedál rendszerét kapta. Ez az egyedülálló összetevő pontosan imitálja a Shigeru Kawai SK-EX koncert zongora különálló zengető-, toló- ill. prolongációs pedáljainak pozícióit és súlyozását, ezzel is fejlesztve a CN-39 autentikusságát.

Kiváló élmény fejhallgatóval

A CN-39 Spatial Headphone Sound (SHS) technológiája növeli a fejhallgatón keresztüli hangzás mélységét és valódiságát. Három különböző akusztikus beállítás közül választhatunk, megszabva ezzel a hang térbeli pozícióját, mely segít mérsékelni a fül fáradását egy tartósabb fejhallgatóval történő gyakorlás során.
Továbbá, a CN-39 modelljén lehetőség van kiválasztani a csatlakoztatott fej- ill. fülhallgató típusát egy még inkább optimalizált hangzás érdekében.

Hangasszisztens és hangminta előzetes

A szerényen méretezett irányító panel ellenére, a CN-39 széles kínálatát nyújtja a digitális lehetőségeknek, többek között az opcionálisan választható ’Vocal Assist’ és ’Sound Preview’ lehetőségekkel.
A ’Vocal Assist’ szóban segít kiválasztani a hangszíneket és funkciókat, mialatt a ’Soud Preview’ egy rövid bejátszással demonstrálja a már kiválasztott mintát vagy beállítást, ezzel enyhítendő a kezelési útmutató böngészésének gyakoriságát.

Beépített ’Lesson’ funkció

A ’Lesson’ funkció segíti a lelkes zongoristákat klasszikus Czerny, Burgmüller és Beyer etűdöket vagy a népszerű Alfred zongoraiskola darabjait megtanulni . A bal kéz ill. jobb kéz szólama minden esetben külön is gyakorolható, a beépített metronóm segít fejleszteni a tempó és ritmus érzéket.

Nagyszerű hangzás egy modern, kompakt felépítés alatt

A CN-39 modern hatása az ívelt láb kialakításban rejlik, mely a stabilitást megőrizendő, egy minimalista szegéllyel kapcsolódik. A lapos, magasan elhelyezkedő játékasztal egy tradicionális pianínó külsőt kölcsönöz és alig 40cm mélységével, a CN-39 kompakt felépítése tökéletesen elfér kisebb apartmanokban vagy más szűkebb helyeken.

Széles, állítható kottatartó

A CN-39 széles, állítható kottatartója úgy lett megtervezve hogy ambiciózus műveket is megtartson, kitűnő felülettel és látványos lekerekített formatervezéssel. Csakúgy, mint egy nagy zongoránál, a pult személyre szabottan állítható a játékos látószöge alapján vagy lefektethető kottázáshoz, zenei ötletek leírásához.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű, Ivory Touch felület
Mechanika
RH3 mechanika,let-off szimuláció és hármas szenzor
Hangforrás
Progressive Harmonic Imaging™ (PHI),88 hang minta
SK-EX (Improved) / SK-5 / EX / K-60
Polifónia
256 hang
Felvétel
10 dal, 2 szám – max. 90.000 leütés; 16 dal USB memóriába
Demo dalok
31 dal +176 concert magic
Oktató Funkció
12 könyv, 568 dal
Burgmüller 25 , Czerny 30 , Czerny 100 , Beyer , Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1A, Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1B, Alfred’s Basic Adult Piano Course Lesson Book Level 1
Billentyűzet mód
Dual Mode-szabályozható hangerő.Split Mode-szabályozható hangerő és választható osztáspont. Négykezes mód.
Pedálok
Grand Feel System, Tompító (half-pedál), Soft, Sostenuto
Csatlakozók
MIDI (IN/OUT), USB (to Host + to Device), LINE IN (L / MONO, R), LINE OUT (L / MONO, R), Kopfhörer x 2 (1/4" and 1/8" Stereo jacks)
Hangszórók
13 cm x 2, 8x12 cm x 2
ONKYO hangrendszer
Teljesítmény
20W x 2
Billentyűzet fedél
Kihúzható
Színek
Fehér szatén
Fekete szatén
Hangszínek
355 hangszín + 12 dob, GM2 kompatibilis
Kijelző
128 x 64 pixel LCD
Visszhang
Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8 + 100 rhythms; tempo and volume adjustable
Regisztráció
18 memória
Magasság
88 cm
Szélesség
144,5 cm
Mélység
43,5 cm
Súly
54 kg
Virtual Technician
Voicing, Damper Resonance, Damper Noise, String Resonance, Undamped String Resonance, Cabinet Resonance, Key-off Effect, Fall-back Noise, Hammer Delay,
Egyéb funkciók
Key Transpose, Song Transpose, Tone Control (incl. User EQ), Speaker Volume, Line Out Volume, Tuning, Damper Hold, LCD Contrast, Startup Setting, Factory Reset, SHS Mode, Phones Type, Phones Volume, Lower Octave Shift, Lower Pedal On/Off, Split Balance,
USB funkciók
Song/Registration load/save, create directory, rename, delete, format
Touch Curves
Light 1, Light 2, Normal, Heavy 1, Heavy 2, Off (constant)
Temperaments
Equal (Piano Only), Mersenne pure (Major), Mersenne pure (Minor), Pythagorean, Meantone, Werckmeister III, Kirnberger III, Equal (Flat), Equal, USER
Audio felvétel
Felvétel formátuma: MP3/WAV/MID (16 tracks);Lejátszás formátuma: MP3/WAV/MID, Song to Audio conversion
Bluetooth
Audio funkció
Bluetooth (Ver. 4.0; GATT compatible), Bluetooth Low Energy MIDI Specification compliant
Kivitel
Otthoni
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Szettben elérhető

Letöltés

Kawai CN39 angol nyelvű

Kawai CN39 angol nyelvű LETÖLTÉS

Letöltés (2.87M)

Kawai CN27-29 összehasonlítása

Kawai CN27-29 összehasonlítása LETÖLTÉS

Letöltés (120.9k)

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása