Korg B2SP W

Korg B2SP digitális zongora fehér színben

A nagysikerű B2 modell teljes változata (állvánnyal és pedálsorral kiegészülve), 8 precízen samplerezett hangzás, beépített reverb és chorus effektek, 88 természetesen súlyozott billentyű (A0 - C8), kalapácsmechanika szimuláció, NH (Natural Weighted Hammer), tartozék fém damper pedál, "partner" üzemmód (gyakorláshoz vagy négykezes játékhoz), 120 hang polifónia, állítható dinamika, metronóm, 2 x 9 W teljesítmény.


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN  • Alacsonyabb ár
219 900 Ft
209 900 Ft Megtakarítás 10 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségKalapácsmechanikás digitális zongora, NH mechanika
Billentyűzet: 88 kalapácsmechanikás (NH: Natural Weighted Hammer Action) billentés-érzékeny billentyű
Hangszínek: 8 (3x akusztikus zongora, 2x elektromos zongora, csembaló, 2 orgona)
Stílusok: -
Stílus vezérlők: -
Polifónia: 120 hang
Kompatibilitás: -
Effektek: zengető, chorus
Dalok: 8
Dalfelvevő: -
Adattároló: -
Funkciók: hangolás, transzponálás, metronóm, partner mód (a zongora billentyűzetének két egyforma szekcióra osztása, együtt gyakorláshoz, tanuláshoz)Funkciók: hangolás, transzponálás, metronóm,
Kijelző: -
Hangszóró: 2x (10x5 cm ovális), +1 passzív sugárzó, 2x 9 Watt
Vezérlők: hangerő, Piano Play és Sound gombok
Kontroller bemenetek: pedálkonzol csatlakozó
Analóg csatlakozók: fejhalgató/vonal kimenet, vonal kimenet
Digitális csatlakozók: -

Méret: 1312 x 336 x 117 mm
Súly: 11,8 kg
Tartozék: zengető pedál
Bővíthetőség: állványzat (STB1-WH), 3-pedálos egység (PU-2)

A B2 a KORG digitális zongora új generációja, amely a hozzáférhetőségre és a könnyű használatra összpontosít. Tökéletes első zongoraként egy új játékos számára, különös figyelmet fordítottunk egy igazi zongora lejátszásának tapasztalataira. A B2 gondosan kiválasztott hangokkal tele van, kezdve a világ legendás zongoraival. A valódi modern zongoraélményhez a szoftver és a különféle csatlakozók tartoznak.

A B2 billentyűzet formátumú és állványra helyezhető, a B2SP könnyen összeállítható állvánnyal és három pedálos egységgel rendelkezik, a B2N könnyű 88-jegyzetű billentyűzettel rendelkezik. Ez a három modellből álló felállás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igényeikhez tökéletes zongorát válasszanak. A B2 zongora bárki számára, kezdőktől kezdve a tapasztalt játékosokig, akik valami kényelmes edzést keresnek.

A B2 összesen 12 hangot ad, amelyek a műfajok sokféleségét lefedik, kezdve az új zongoramotor öt ötletlen zongorahangjával, valamint gazdagon megkülönböztető elektromos zongora, orgona, csembaló és húrok hangzásával. Amellett, hogy megragadja a zongora hatalmas tónustartományát, a B2 Digitális zongora számára készített aprólékos mintavételezésű hangok reprodukálják a szimpatikus vonalvibrációkat és a csillapító rezonanciákat is, amelyek a zongora jellegét adják.

 

Német zongora

Ezt a világhírű német gyártású zongorát számtalan zongorista szereti a sokféle kifejezőerő miatt. Lenyűgöző hangdinamikával és élénkítéssel, palettája a ragyogó magasságoktól a hűvösen részletes mélypontokig terjed. A hangok között szerepel a fenséges "német koncert zongora" és a "Klasszikus zongora", amelyet finom és összetett hangzása jellemz.

Olasz zongora

Egy olasz gyártású zongora, gyönyörűen fényes kifejezéssel és kielégítő kitartással A zongoristákat szerte a világon gazdag rezonancia és érzékeny reakcióképesség jellemzi. A hangok "olasz koncertzongora", egy élénk hangú "Jazz zongora" és egy gyönyörűen rezonáló "Ballad zongora".

Elektromos zongora

Olyan e-zongora, amely reprodukálja a játék dinamikájából adódó hangkülönbségeket, sőt még a kikapcsolás hangját is szimulálja. Varázsolja az elektromos zongora hangjait, amelyek azonnal felismerhetőek a nagyszerű zene évtizedeiből.

Korg

Adatlap

Billentyűzet
88 kalapácsmechanikás
Mechanika
NH (Natural Weighted Hammer Action)
Polifónia
120 hang
Demo dalok
8 dal
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Csatlakozók
fülhallgató x 2, MIDI In/Out
Teljesítmény
9W x 2
Hangszínek
12
Billentés Érzékenység
Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (constant), User
Kottatartó
széles

Letöltés

KORG B2/B2SP magyar nyelvű

KORG B2/B2SP magyar nyelvű LETÖLTÉS!

Letöltés (799.81k)

B2/B2SP magyar nyelvű 2.oldal

B2/B2SP magyar nyelvű LETÖLTÉS

Letöltés (747.17k)

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: