Korg B2 W

Korg B2 digitális zongora fehér színben

Új zongora hangmodul 12 gondosan kiválasztott hanggal. Billentyűzet, amely reprodukálja az akusztikus zongora érintését. Felszerelt sokoldalú csatlakoztathatóság lehetőség. Bőséges szoftvercsomag gyakorlati vagy kreatív munkához. Kényelem és funkcionalitás egy igazi zongora egyszerűségével.

Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Azonnal átvehető!

  • Alacsonyabb ár
176 000 Ft
159 900 Ft Megtakarítás 16 100 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségKalapácsmechanikás digitális zongora, NH mechanika
Billentyűzet: 88 kalapácsmechanikás (NH: Natural Weighted Hammer Action) billentés-érzékeny billentyű
Hangszínek: 8 (3x akusztikus zongora, 2x elektromos zongora, csembaló, 2 orgona)
Stílusok: -
Stílus vezérlők: -
Polifónia: 120 hang
Kompatibilitás: -
Effektek: zengető, chorus
Dalok: 8
Dalfelvevő: -
Adattároló: -
Funkciók: hangolás, transzponálás, metronóm, partner mód (a zongora billentyűzetének két egyforma szekcióra osztása, együtt gyakorláshoz, tanuláshoz)Funkciók: hangolás, transzponálás, metronóm,
Kijelző: -
Hangszóró: 2x (10x5 cm ovális), +1 passzív sugárzó, 2x 9 Watt
Vezérlők: hangerő, Piano Play és Sound gombok
Kontroller bemenetek: pedálkonzol csatlakozó
Analóg csatlakozók: fejhalgató/vonal kimenet, vonal kimenet
Digitális csatlakozók: -

Méret: 1312 x 336 x 117 mm
Súly: 11,8 kg
Tartozék: zengető pedál
Bővíthetőség: állványzat (STB1-WH), 3-pedálos egység (PU-2)

A B2 a KORG digitális zongora új generációja, amely a hozzáférhetőségre és a könnyű használatra összpontosít. Tökéletes első zongoraként egy új játékos számára, különös figyelmet fordítottunk egy igazi zongora lejátszásának tapasztalataira. A B2 gondosan kiválasztott hangokkal tele van, kezdve a világ legendás zongoraival. A valódi modern zongoraélményhez a szoftver és a különféle csatlakozók tartoznak.

A B2 billentyűzet formátumú és állványra helyezhető, a B2SP könnyen összeállítható állvánnyal és három pedálos egységgel rendelkezik, a B2N könnyű 88-jegyzetű billentyűzettel rendelkezik. Ez a három modellből álló felállás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igényeikhez tökéletes zongorát válasszanak. A B2 zongora bárki számára, kezdőktől kezdve a tapasztalt játékosokig, akik valami kényelmes edzést keresnek.

A B2 összesen 12 hangot ad, amelyek a műfajok sokféleségét lefedik, kezdve az új zongoramotor öt ötletlen zongorahangjával, valamint gazdagon megkülönböztető elektromos zongora, orgona, csembaló és húrok hangzásával. Amellett, hogy megragadja a zongora hatalmas tónustartományát, a B2 Digitális zongora számára készített aprólékos mintavételezésű hangok reprodukálják a szimpatikus vonalvibrációkat és a csillapító rezonanciákat is, amelyek a zongora jellegét adják.

 

Német zongora

Ezt a világhírű német gyártású zongorát számtalan zongorista szereti a sokféle kifejezőerő miatt. Lenyűgöző hangdinamikával és élénkítéssel, palettája a ragyogó magasságoktól a hűvösen részletes mélypontokig terjed. A hangok között szerepel a fenséges "német koncert zongora" és a "Klasszikus zongora", amelyet finom és összetett hangzása jellemz.

Olasz zongora

Egy olasz gyártású zongora, gyönyörűen fényes kifejezéssel és kielégítő kitartással A zongoristákat szerte a világon gazdag rezonancia és érzékeny reakcióképesség jellemzi. A hangok "olasz koncertzongora", egy élénk hangú "Jazz zongora" és egy gyönyörűen rezonáló "Ballad zongora".

Elektromos zongora

Olyan e-zongora, amely reprodukálja a játék dinamikájából adódó hangkülönbségeket, sőt még a kikapcsolás hangját is szimulálja. Varázsolja az elektromos zongora hangjait, amelyek azonnal felismerhetőek a nagyszerű zene évtizedeiből.

Korg

Adatlap

Billentyűzet
NH (Natural Weighted Hammer Action)
Polifónia
120 hang
Demo dalok
10 dal
Csatlakozók
fülhallgató x 2, MIDI In/Out
Teljesítmény
13 W
Billentyűzet fedél
Kihúzható
Színek
fekete vagy fehér
Hangszínek
12
Billentés Érzékenység
Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (constant), User
Visszhang
Room, Small Hall, Concert Hall
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8

Letöltés

KORG B2/B2SP magyar nyelvű

KORG B2/B2SP magyar nyelvű LETÖLTÉS!

Letöltés (799.81k)

B2/B2SP magyar nyelvű 2.oldal

B2/B2SP magyar nyelvű LETÖLTÉS

Letöltés (747.17k)

Ez még talán érdekelhet

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: