Kawai NV5

Kawai NV5 hibrid digitális zongora

Hibrid hangszer, amely valódi akusztikus zongoraélményt nyújt

A Novus NV5 Kawai nagyteljesítményű Millennium III Hybrid függőleges zongoraműsorával, valódi lengéscsillapító mechanizmussal, az SK-EX Rendering zongora hangmotorjával és az Onkyo audio szakemberekkel együttműködésben kifejlesztett egyedi TwinDrive hangfal hangszórórendszerrel biztosítja a valódi akusztikus zongora hitelességét.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

2 290 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségHibrid hangszer, amely a valódi pianínó élményét nyújtja

A KAWAI legkiválóbb Millennium III Hybrid zongora mechanikával és valódi zongora  mechanizmussal ötvözve, a legújabb SK-EX  zongora mintavételezési technikával, és prémium erősítéssel, melyeket az Onkyo audio szakemberei szolgáltatnak.
A  NOVUS NV5 a legrealisztikusabb zongorajátékot célozza meg digitális eszközön.

 ■ Millennium III Hibrid zongora mechanika
■ SK-EX A zongora hangmodul többcsatornás mintavételezéssel
■ Premium audio feldolgozás és erősítés az Onkyo által
■ Nagy teljesítményű Onkyo hangsugárzó rendszer a továbbfejlesztett hangzás érdekében
■ Beépített Bluetooth® MIDI és audio vezeték nélküli technológia
■ Modern 5 "-os LCD érintőképernyős kijelző
■ Rugalmas virtuális technikus funkció 19 beállítható paraméterrel
■ MP3 / WAV / SMF lejátszás, rögzítés és USB kapcsolat
■ Lenyűgöző ebony politúrozás, lassan lecsukódó billentyűfedél rendszerrel

Törekvés a tökéletességre

Koichi Kawai tervezte és építette az első teljes akusztikus zongora-fellépést Japánban az 1900-as évek elején. A követett évtizedekben a Kawai mérnökök továbbra is törekszenek a vállalat alapítói tökéletességre törekvésére, úttörő módon a legkorszerűbb anyagok és formatervezési minták használatával, amelyek elősegítik a zongora művészeti formáját.

A mai Kawai GX sorozat eszközei között megtalálható Millennium III zongoraművelet példázza Koichi filozófiáját. Ez a rendkívül kedvelt akció az ABS Carbon alkalmazásával előállított komponenseket tartalmazza, rendkívül robusztus és merev kompozit anyag, amely lehetővé teszi, hogy ezek a műveleti részek erősebbek legyenek, könnyebbek és gyorsabbak legyenek, mint hagyományos fadoboruk. Ráadásul a Kawai GX sorozatú nagy zongorák kiterjedt hosszúságú billentyűket is használnak, így nagyobb a szabályozás és egy egyenletesebb válasz a játékfelület elejétől hátulra.

A zongora jövője

A Millennium III Hibrid akció a Kawai zongora-innováció gazdag örökségének legújabb mérföldkőjét képviseli, és a Novus NV5 középpontjaként szolgál.

A GX sorozat bizonyított akcióterve alapján a Millennium III Hybrid megtartja akusztikus unokatestvéreinek összetett alkatrészeit és meghosszabbított kulcsait, miközben a hagyományos, nemezelt kalapácsokat egyénileg súlyozott ABS-egyenértékekkel helyettesíti. Hibrid zongoránál a Novuson belül nincsenek fémrudak, hogy ezek a kalapácsok fizikailag sztrájkoljanak a kulcsok lejátszásakor, ezért a pontos mozgásaikat a cselekvés felett álló nagy felbontású optikai érzékelők segítségével rögzítik.

A Millennium III Hybrid a digitális hangszeren belül a prémium Kawai zongorás fellépés minden előnyét biztosítja. Ez a modern technikának köszönhetően minden szinten zongoraművészek élvezhetik az akusztikus zongorajáték páratlan érzését, függetlenül a napszak idejétől, vagy otthonuk méretétől.

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: