Medeli DP-260 RW

Medeli DP260 digitális zongora rózsafa színben

A Medeli K6 billentyűzete egy teljesen súlyozott zongorabillentyűzetet kínál, amely tökéletesen alkalmazható zongorára és csak zongorázni. Szilárd billentyűzet jó kifejező tulajdonságokkal, a reális zongoraérzethez. A sebességérzékenységet természetesen a kívánt módon is beállíthatjuk.


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN229 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségA Medeli DP260, egy zongora 88 súlyozott kalapácsmechanikás billentyűvel. A Medeli K6 billentyűzete egy teljesen súlyozott zongorabillentyűzetet kínál, amely tökéletesen alkalmazható zongorára és csak zongorázni. Szilárd billentyűzet jó kifejező tulajdonságokkal, a reális zongoraérzethez. A sebességérzékenységet természetesen a kívánt módon is beállíthatjuk.

A zongora olyan zenészek számára alkalmas, akik elsősorban a zongora hangját játsszák, de összesen 16 különféle hang közül választhat, például zongora, elektromos zongora, vibrofon, különféle orgona, vonósok és harmonika.

Ezenkívül olyan funkciók is rendelkezésre állnak, mint a kettős és a split, valamint van egy egyszerű felvételi lehetőség, amely lehetővé teszi a lejátszott zeneszám későbbi felvételét és meghallgatását.

A Twinova funkció kiválóan alkalmas zongorára vagy órákra. A billentyűzet két egyenlő részre oszlik, pontosan ugyanolyan hanggal és hangmagassággal, hogy használható, külön zongora használata nélkül (a bal oldal játszik és pontosan ugyanazt hangzik, mint a jobb oldal). Ha a zongorázás nem elegendő, a DP260 felhasználható külső szekvencer-szoftver és / vagy DAW vezérlésére is, így a teljes zenei produkciók rögzíthetők.

Specifikációk:

Mechanika: 88 billentyűs kalapácsmechanika
Kijelző: Nincs
Polifónia: 128
Hangok: 16
Split: Igen
Twinova: Igen
Kísérleti stílusok: Nincs
Regisztrációs memória: Nincs
Dalok: 60
Demo: 1 zongora, 16 hang
Felvétel: 5 felhasználói dal
Csatlakozások: DC bemenet, fejhallgató (1/4 "sztereo jack), pedálok (Sustain, Soft, Sostenuto), USB,
AUX bemenet (1/4" sztereo jack), Aux out (1/4 "sztereo jack)
MIDI: USB-MIDI Tápegység: DC15V / 2500mA
Erősítő: 2 x 20 watt
Méretek: 1320 x 440 x 815 mm (szélességxh)
Súly: 38,5 kg
Mellékelt tartozékok: Tápegység, Kézi

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől
Medeli

Letöltés

Magyar nyelvű LETÖLTÉS!

Magyar nyelvű felhasználói kézikönyv

Letöltés (2.31M)

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: