Medeli DP-330 RW

Medeli DP-330 kíséret automatikás digitális zongora rózsafa színben

Az új DP330 valódi zongora hangzást kínál megfizethető áron, amely mind kezdőknek, mind tapasztalt játékosoknak egyaránt alkalmas. A 88 kalapáccsal működő billentyűzet az autentikus zongoraérintést hozza létre, miközben a intelligensen két részre osztja a billentyűzetet, ezáltal a tanítás még kényelmesebbé válik. Az USB MIDI csatlakozás lehetővé teszi a számítógépek egyszerű elérését is.


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN249 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségA Medeli DP330 kiválóan alkalmas billentyűzet-lejátszókra, akik át akarnak váltani egy súlyozott billentyűvel, természetesen kiválóan alkalmasak annak a zongoristának is, aki alkalmanként kísérettel szeretne zenélni. A zongora valójában egy teljes kísérettel rendelkezik, amely megtalálható a billentyűzeten is, különféle ritmusokkal és kísérettel játszhat. A kettős és a harmonikus funkciók szintén beépítve vannak.

Megosztott funkció is rendelkezésre áll, így a bal és a jobb kézben különféle hangok játszhatók le, például basszus hangot lehet lejátszani a bal kezével, és zongora hangot a jobb kezével. A DSP felhasználható a hang mélységének növelésére egy hosszú vagy rövid reverver hozzáadásával.

Egy egyszerű, de erős felvételi funkció van beépítve. A kísérő és öt különálló szám rögzíthető a 10 dal közül egyben. Ezek a dalok később lejátszhatók, vagy helyettesíthetők egy új dallal. Ennek a hangszernek egy további funkciója az, hogy választható az alternatív hangolás lejátszása. Választhat a következő hangolások között; Pytha, őrnagy, kicsi, átlagos hang, Werck, Kimberg

Specifikációk:

Mechanika: 88 kalapácsmechanikás billentyűzet (K6)
Kijelző: LCD
Polifónia: 128
Hangok: 500
Split: Igen
Twinova: Igen
Kísérleti stílusok: 200 + 10 felhasználó
Regisztrációs memória: 32
Dalok: 60 + 10 felhasználó
Bemutató: 5
Felvétel: 5 szám + kíséret
Csatlakozások: DC bemenet, fejhallgató (1/4 "sztereo jack), pedálok (Sustain, Soft, Sostenuto), USB,
MIDI bemenet, MIDI kimenet, AUX bemenet (1/4" sztereo jack), kimenő kimenet (1/4 ") sztereo jack) MIDI: USB-MIDI / MIDI be / MIDI kimenet
Tápegység: DC15V / 2500mA
Erősítő: 2 x 20 watt
Méretek: 1380 x 485 x 840 mm (szélességxh)
Súly: 44 kg
Mellékelt tartozékok: Tápegység, Kézi

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől
Medeli

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: