Yamaha YDP-143 B Arius

Yamaha YDP-143 digitális zongora fekete színben

KIFUTÓ MODELL

A Yamaha Arius YDP-143 digitális zongora bármely zongorista számára valósághű akusztikus zongora játékérzetet és hangot biztosít. A súlyozott kalapácsmechanika szabvány (GHS) billentyűzet mechanika segít létrehozni a megfelelő ujjtechnikát és erőt annak érdekében, hogy könnyen tudjon játszani akusztikus zongorán is. 


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Yamaha YDP-143 B
340 200 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségSize/Weight

DimensionsWidth 1357 mm (53-7/16")
Height 815 mm (32-1/16")
Depth 422 mm (16-5/8")
WeightWeight 38.0 kg (83 lbs., 12 oz)

Control Interface

KeyboardNumber of Keys 88
Type GHS keyboard with matte black key tops
Touch Response Hard/Medium/Soft/Fixed
PedalNumber of Pedals 3
Half Pedal Yes
Functions Damper, Sostenuto, Soft
PanelLanguage English

Cabinet

Key CoverKey Cover Style Sliding
Music Rest Yes

Voices

Tone GenerationPiano Sound Pure CF Sound Engine
Damper Resonance Yes
PolyphonyNumber of Polyphony (Max.) 192
PresetNumber of Voices 10

Effects

TypesReverb 4 types
Intelligent Acoustic Control (IAC) Yes

Songs

PresetNumber of Preset Songs 10 Demo Songs, 50 Piano Preset Songs
RecordingNumber of Songs 1
Number of Tracks 2
Data Capacity 100 KB/Song (Approx. 11,000 notes)
Compatible Data FormatPlayback Standard MIDI File (SMF) Format 0 & 1
Recording Standard MIDI File (SMF) Format 0

Functions

MiscellaneousDual/Layers Yes
Duo Yes
Metronome Yes
Tempo Range 5 – 280
Transpose -6 – 0 – +6
Tuning 414.8 – 440.0 – 466.8 Hz

Storage and Connectivity

StorageInternal Memory Total maximum size approx. 900 KB (User song : One song approx. 100 KB Loading song data from a computer : Up to 10 songs)
ConnectivityHeadphones Standard stereo phone jack (x 2)
USB TO HOST Yes

Amplifiers and Speakers

Amplifiers 6W x 2
Speakers Oval (12cm x 6cm) x 2

Power Supply

Power Supply PA-150 or an equivalent recommended by Yamaha
Power Consumption 8W (When using PA-150 AC adaptor)
Auto Power Off Yes

Accessories

Included AccessoriesBench Yes (Optional depending on locale)
Song Book 50 Greats for the Piano
Others Owner's Manual, Quick Operation Guide

Ezt a zongora hangot csak a Yamaha tudja


A Pure CF Sound Engine sok év zongoragyártásának, szakértelemnek eredménye ötvözve a csúcsminőséget képviselő mintavételezési technikának. A Yamaha vezető szerepet játszik a digitális zongora technológiájában, ez főleg akkor válik nyilvánvalóvá, amikor Pure CF Sound Engine alapú Yamaha digitális zongorákat hallgat. A híres Yamaha CFIIIS 9' koncertzongora valósághű hangja, hihetetlen dinamikával és kifejezőerővel szólal meg, a Pure CF-hanggenerátorral felszerelt digitális zongorák méltóak a Yamaha nevére.

Szuper játszhatóság és játékérzet

A súlyozott kalapácsmechanikás (GHS) 88-billentyűs zongorán, az akusztikus zongorák kalapácsaihoz hasonlóan a mélyebb hangokat nehezebben, a magasabb hangoknál könnyebben lehet megszólaltatni. GHS nagyszerű választás lehet a lelkes zongorista jelölteknek, mivel a GHS mechanikán gyakorlás során elsajátítható a megfelelő ujj technika, mely az akusztikus zongora játékhoz elengedhetetlenül szükséges. Továbbá a fekete billentyűk matt felszíne lehetővé teszi a hosszan tartó, ujjak csúszás nélküli gyakorlást.

A pedálhasználat további valóságérzetet nyújt

Félpedál funkció lehetővé teszi a még részletesebb kifejezőkészséget, olyan mértékben, mintha zongorán játszana. A funkció folyamatosan növeli a kitartott hangok hosszát, a 0 értéktől a teljes kicsengésig a pedál lenyomásának arányában. A sztereó kitartott minták lágy zengéssel szólaltatják meg a hangot a pedál lenyomott állapotában. Ehhez hasonlóan a damper rezonancia a pedál használatával mély, széles rezgést ad a hanghoz. Az eredmény sokkal valóságközelibb hang, olyan, mint egy akusztikus zongorán. A technológia képes még azt az apró változást is érzékelni, ha a billentyű leütése pillanatában a játékos elkezdi lenyomni a pedált.

Egy zongora saját klasszikus repertoárral


A Yamaha digitális zongorákban sokféle klasszikus zongoradarabot töltöttünk fel, melyeket hallgathat vagy akár meg is tanulhat. A hangszerhez járó "50 Greats for the Piano" könyv segítségével követheti a zenét és megtanulhatja a jól ismert darabokat. Akár le is játszhatja ezeket a híres darabokat. Ez a funkció a zongorázás mellett még sok-sok óra szórakozást nyújt.

Rögzítse előadását


A hangszerbe épített felvétel funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomásra rögzítse játékát*. Továbbá, maximum 2 sávra vehet fel, melyeket egyszerre le is játszhat, a felvétel történhet külön kezekkel, vagy az úgynevezett "overdub" technikával is külön hangszínek rögzítésével.

* A felvételek szabvány MIDI fájl formátumba kerülnek rögzítésre (SMF). A felvett anyag számítógépen történő lejátszásához szükséges lesz a számítógépére telepített kompatibilis lejátszó szoftverre is.


Érje el kedvenc funkcióit gyorsan és könnyen


A "Digital Piano Controller" alkalmazás jól áttekinthető kezelőfelületével az iOS érintőkijelzős eszközökre van optimalizálva, ezzel a Yamaha hangszere teljesen új használati lehetőségekkel bővül. Változtassa át iOS eszközét intuitív hangszer vezérlővé, érje el a hangszer funkcióit még gyorsabban. Végezze el a beállításokat, válasszon hangszíneket és vegye fel játékát. Ha egyszer kipróbálja, már nem tud nélküle élni.

Fedezzen fel egy inspiráló kombinációt

Az inspiráló játékhoz válasszon ki két hangszínt, például zongorát és vonós hangszínt. Semmi más sem teszi élvezetesebbé a gyakorlást mint az, hogy különböző hangszíneken játszhat és egyedi hangszínkombinációkat hozhat létre. Kísérletezzen ezekkel a kombinációkkal és fedezzen fel új, inspiráló hangokat.

Optimális hang bármilyen hangerőszinten

A Yamaha különleges Intelligens Akusztika Vezérléssel (IAC) csendes otthoni környezetben halkan is gyakorolhat. Az IAC bemutatása előtt halk zenéléskor nem volt élvezhető a magas és a mély hang tartomány. Az IAC bevezetésekor a hangszer automatikusan beállítja a magas és mély hangok arányát, nagyobb mélységet és valóságosabb hangzást biztosít. Továbbá a hangerő szabályozóval automatikusan a halk beállítás esetén is a hangszórók hangszínszabályozóit is hozzáállítja. Ez a funkció független a hangerőtől gazdag és kiegyensúlyozott kiváló minőségű digitális zongora hangzást biztosít.

Teljes hangzás a zongora szekrényéből

A Yamaha kifejlesztette ezt az új technológiát mely az akusztikus hangszerek karakterisztikájának részletes ismeretére alapul. Az Akusztikai Optimalizáló természetes, egyenletes gazdag hangzást biztosít a teljes billentyűzeten, azzal, hogy szabályozza a hang terjedését és a hangszekrényből történő terjedését.

Új fejhallgató élmény

A Stereophonic Optimizer egy egyedi Yamaha fejlesztés. Fejhallgató használatával a Stereophonic Optimizer beállítja a zongora és a hallgató közötti távolságot, melynek eredménye tágas, térhatásos hang, mely képes inspirálni akár órákon keresztül is. Ebben a különleges lehallgatási környezetben olyan érzése van az embernek, mintha a hang közvetlen a zongorából és nem fejhallgatóból jönne, ez sokkal valóságosabb, természetes élményt nyújt.

Csatlakoztassa hangszerét és lépjen kapcsolatba vele

Szabvány USB kábellel számítógéphez vagy mobil eszközhöz csatlakoztathatja hangszerét, ez a kreatívitás és tanulás világát nyitja meg. Az iOS eszközt hangszeréhez egy Yamaha UD-BT01, vagy a Lightning-USB Camera adapterrel is csatlakoztathatja. A hangszer vezérlőként is használhatja és/vagy hangforrása lehet többféle zenekészítő alkalmazásnak.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: