Kawai ES-520

Kawai ES-520 B

449 000 Ft
Áfával Érdeklődjön

Kawai ES-520 hordozható digitális zongora fekete színben

  • 88 billentyű, Ivory Touch felület
  • Responsive Hammer Compact II mechanika
  • 192 hang polifónia
  • Felvétel:3 dal 5.000 leütésnyi memória
  • Demo dalok:23
  • F-10H pedál
  • Hangszórók:(8 x 12) cm x 2

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


+ VIDEÓ

A Kawai Japan örömmel jelentette be az ES520-at, a Kawai népszerű hordozható digitális ES sorozatának legújabb hangszereit. Az ES520 egy új középkategóriás modell, amely elérhetőbb áron nyújtja az ES920 számos funkcióját.

A Kawai ES eszközei nagy teljesítményű, 88 billentyűs hordozható digitális zongorák, amelyek otthoni, színpadi, előadóterem vagy tanterem számára alkalmasak. A vadonatúj ES520 ötvözi Kawai nagyra értékelt Responsive Hammer billentyűzetét és a Harmonic Imaging zongorahangját, amely reprodukálja a koncertzongora érintését és hangvételét, és hiteles játékélményt nyújtson a zongoristák számára A különféle akusztikus zongorahangok erős választéka mellett az ES520 számos kiváló elektromos zongora, orgonák, vonósok és más hangokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik ezeknek a hangszereknek a zenei stílusok széles skálájának támogatását.

Ezek a hangok könnyen kiválasztható a zongorák elegáns kezelőpaneljéről, amely intuitív gombelrendezéssel és éles OLED grafikus kijelzővel rendelkezik

A legújabb ES sorozatú modellek nagy teljesítményű, 40 W-os sztereó hangszórórendszerekkel büszkélkedhetnek, és hangfeldolgozási és erősítési technológiákat tartalmaznak. Ezeket a japán audio szakemberekkel, az Onkyóval együttműködve fejlesztették ki. Ez az egyedülálló hardverkombináció lehetővé teszi ezeket a könnyű, hordozható hangszereket kiváló hangzású basszus és magas frekvenciák biztosítására, a Shigeru Kawai kiváló zongora hangjainak reprodukálásával, és kivételes hangtisztasággal, gazdagsággal.

A modern ES520 beépített Bluetooth MIDI és Bluetooth Audio csatlakozással is rendelkezik, lehetővé téve az olyan alkalmazások számára, mint a Kawaiʼs PianoRemote vezérlő alkalmazás vagy harmadik féltől származó tanulási és szabadidős alkalmazások széles skálája, amelyek vezeték nélkül élvezhetők, vagy okostelefonról , táblagépről , a zongora lenyűgöző audiorendszerén keresztül további kábelek nélkül játsszák.

A vezetékes kapcsolat továbbra is támogatott, a szabványos MIDI, USB, Line In és Line Out kimenetek számos lehetőséget kínálnak az otthoni, stúdió és színpadon történő használatra. A legújabb ES modellek vadonatúj külső kialakítást alkalmaznak, a lapos felületet sima, lekerekített élek egészítik ki.

A hangszerek stabil teste meglepően könnyű, az ES520 mindössze 14,5 kg. Mivel az ES520 a saját osztályuk leghordozhatóbb zongorája, kiváló választás a koncertezéshez, vagy stúdiózenészek, ugyanakkor ideálisak tudományos és vallási intézmények számára is. Sőt, ha a dedikált HM-5 állványhoz csatlakozik F-302 hármas pedállal, fekete vagy fehér színben, ezek a sokoldalú eszközök stílusos, ultrakompakt kialakításúvá válnak,kivételes játékélményt nyújtva a nappaliban, az irodában vagy a hálószobában.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű, Ivory Touch felület
Mechanika
Responsive Hammer Compact II mechanika
Hangforrás
Harmonic Imaging System 88 hang minta
Polifónia
192 hang
Felvétel
3 dal 5.000 hang
Demo dalok
23 sound demo songs
Billentyűzet mód
Dual Split Four Hands Transpose Tuning Registration Startup Setting
Pedálok
F-10H pedal
Csatlakozók
Fejhallgató 2*;MIDI:IN, OUT, THRU;AUX IN:Stereo Mini;AUX OUT:L / L+R, R;AUX Pedal;USB TO DEVICE;USB TO HOST
Hangszórók
(8 x 12) cm x 2
Teljesítmény
40W x 2
Színek
Fekete szatén
Hangszínek
34 hang
Billentés Érzékenység
Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (constant), User
Kijelző
128 x 64 pixel OLED
Visszhang
6 típus
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8 + 100 drum rhythms
Magasság
14.5 cm
Szélesség
37.5 cm
Súly
14.5 kg
Virtual Technician
19 parameter
Effektek
16 types + amp simulator (3 types)
Hosszúság
134 cm
Kivitel
Hordozható
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Szettben elérhető

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása