Kawai ES-520 B

Kawai ES-520 hordozható digitális zongora fekete színben

A vadonatúj ES520 ötvözi Kawai nagyra értékelt Responsive Hammer billentyűzetét és a Harmonic Imaging zongorahangját, amely reprodukálja a koncertzongora érintését és hangvételét, és hiteles játékélményt nyújt a zongoristák számára.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYENKawai ES-520
449 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségA Kawai Japan örömmel jelentette be az ES520-at, a Kawai népszerű hordozható digitális ES sorozatának legújabb hangszereit. Az ES520 egy új középkategóriás modell, amely elérhetőbb áron nyújtja az ES920 számos funkcióját.

A Kawai ES eszközei nagy teljesítményű, 88 billentyűs hordozható digitális zongorák, amelyek otthoni, színpadi, előadóterem vagy tanterem számára alkalmasak. A vadonatúj ES520 ötvözi Kawai nagyra értékelt Responsive Hammer billentyűzetét és a Harmonic Imaging zongorahangját, amely reprodukálja a koncertzongora érintését és hangvételét, és hiteles játékélményt nyújtson a zongoristák számára A különféle akusztikus zongorahangok erős választéka mellett az ES520 számos kiváló elektromos zongora, orgonák, vonósok és más hangokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik ezeknek a hangszereknek a zenei stílusok széles skálájának támogatását.

Ezek a hangok könnyen kiválasztható a zongorák elegáns kezelőpaneljéről, amely intuitív gombelrendezéssel és éles OLED grafikus kijelzővel rendelkezik

A legújabb ES sorozatú modellek nagy teljesítményű, 40 W-os sztereó hangszórórendszerekkel büszkélkedhetnek, és hangfeldolgozási és erősítési technológiákat tartalmaznak. Ezeket a japán audio szakemberekkel, az Onkyóval együttműködve fejlesztették ki. Ez az egyedülálló hardverkombináció lehetővé teszi ezeket a könnyű, hordozható hangszereket kiváló hangzású basszus és magas frekvenciák biztosítására, a Shigeru Kawai kiváló zongora hangjainak reprodukálásával, és kivételes hangtisztasággal, gazdagsággal.

A modern ES520 beépített Bluetooth MIDI és Bluetooth Audio csatlakozással is rendelkezik, lehetővé téve az olyan alkalmazások számára, mint a Kawaiʼs PianoRemote vezérlő alkalmazás vagy harmadik féltől származó tanulási és szabadidős alkalmazások széles skálája, amelyek vezeték nélkül élvezhetők, vagy okostelefonról , táblagépről , a zongora lenyűgöző audiorendszerén keresztül további kábelek nélkül játsszák.

A vezetékes kapcsolat továbbra is támogatott, a szabványos MIDI, USB, Line In és Line Out kimenetek számos lehetőséget kínálnak az otthoni, stúdió és színpadon történő használatra. A legújabb ES modellek vadonatúj külső kialakítást alkalmaznak, a lapos felületet sima, lekerekített élek egészítik ki.

A hangszerek stabil teste meglepően könnyű, az ES520 mindössze 14,5 kg. Mivel az ES520 a saját osztályuk leghordozhatóbb zongorája, kiváló választás a koncertezéshez, vagy stúdiózenészek, ugyanakkor ideálisak tudományos és vallási intézmények számára is. Sőt, ha a dedikált HM-5 állványhoz csatlakozik F-302 hármas pedállal, fekete vagy fehér színben, ezek a sokoldalú eszközök stílusos, ultrakompakt kialakításúvá válnak,kivételes játékélményt nyújtva a nappaliban, az irodában vagy a hálószobában.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű, Ivory Touch felület
Mechanika
Grand Feel (GF) action, Let-Off és 3-as Szenzor
Hangforrás
Harmonic Imaging System 88 hang minta
Polifónia
192 hang
Felvétel
3 dal 5.000 hang
Demo dalok
23 sound demo songs
Billentyűzet mód
Dual Split Four Hands Transpose Tuning Registration Startup Setting
Pedálok
F-10H pedal
Csatlakozók
Fejhallgató 2*;MIDI:IN, OUT, THRU;AUX IN:Stereo Mini;AUX OUT:L / L+R, R;AUX Pedal;USB TO DEVICE;USB TO HOST
Hangszórók
(8 x 12) cm x 2
Teljesítmény
40W x 2
Színek
fekete vagy fehér
Hangszínek
34 hang
Billentés Érzékenység
Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (constant), User
Kijelző
128 x 64 pixel OLED
Visszhang
6 típus
Metronóm
1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8 + 100 drum rhythms
Magasság
14.5 cm
Szélesség
37.5 cm
Súly
14.5 kg
Virtual Technician
19 parameter
Effektek
16 types + amp simulator (3 types)
Hosszúság
134 cm

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: