Roland RP-701 CB

Roland RP-701 digitális zongora fekete színben

Ha az egész család számára zongorát keres, a Roland RP 701 tökéletes választás. A hangminőség és a billentyűzetérzet a két legfontosabb tényező. A Roland RP 701 a megfizethető digitális hangszer fényes, gazdag hangzást kínál a Roland SuperNATURAL Piano technológiájának jóvoltából, valamint a nagyon jól játszható PHA-4 Standard billentyűzetünket az akusztikus hangulat autentikus érzéséhez zongora.


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Előrendelhető!


  • Új
480 900 Ft

(ÁFA-val)

Mennyiség
Kompakt, mérsékelt árfekvésű, családbarát zongora, számos gyakorlást támogató funkcióval

Egy jó zongora kiemelt helyet foglal el a családi bútordarabok között, ezért érdemes az életstílusnak, pénztárcának és vágyaknak megfelelő modellt választani. Az új Roland RP-701 tökéletes választás első zongorának, de a haladó igényeket is kiszolgálja. Ez a zongora számos gyakorlást segítő funkcióval rendelkezik, beleértve a beépített ritmus kíséreteket és a Bluetooth® csatlakoztathatóságot iPad/Android zongora alkalmazásokhoz. Szorgalmas gyakorlással más kezdő kategóriás hangszereket könnyű kinőni. Az RP-701 azonban hosszabb távon is kiszolgálja a növekvő igényeket, dinamikus billentyűzetének és autentikus, érzékeny hangjának köszönhetően. Számos prémium tulajdonságával, versenyképes árával, kompakt, de mégis masszív felépítésével a Roland

Inspiráló hangzás és játékérzet

    A csúcsmodell digitális zongoráktól átvett technológiáknak köszönhetően a Roland RP-701 minden pillanatban inspiráló hangzást és játékérzetet nyújt kezdőknek és haladóknak egyaránt. A Roland SuperNATURAL technológiájával felvértezett hanggenerátor a hangszer kompakt mérete ellenére az akusztikus koncertzongorákra jellemző, kifejező hangzást nyújt. Az Ivory Feel PHA-4 billentyűzet a billentés legapróbb részleteire is reagál, miközben a Progressive Damper Action pedál lehetővé teszi az akusztikus zongorákra jellemző összes pedáltechnika alkalmazását. Egy jó hangú zongora magához láncolja a zongoristát!

Változatos hangzás, gyorsabb tanulás, 305 beépített hangszín, 72 stílus kíséret és más tanulást segítő funkciók

  A hagyományos akusztikus zongorák csak zongorahangot adnak, ami egy idő után unalmassá válhat. A RP-701 lenyűgöző akusztikus zongora hangjai mellett azonban 300 további hangszínt is képes megszólaltatni a kreativitás támogatásához. A gyakorlást segítő Rhythm funkcióval 72 különböző zenei stílusokban (pl. pop, jazz, latin stb.) szólaltathatunk meg kíséreteket, amelyek ráadásul követik a zongorán lejátszott harmóniákat. A hangszer Bluetooth MIDI és USB kapcsolattal csatlakoztatható tabletekhez és okostelefonokhoz, olyan népszerű zongora alkalmazások eléréséhez, mint például a Roland Piano Partner 2, amely a tablet vagy okostelefon kijelzőjén jeleníti meg a beépített dalok kottáját és ezáltal fejleszti a kottaolvasást.

Könnyen mozgatható, pénztárcakímélő és bármikor használható

Az akusztikus zongorák nagyon súlyosak és rendszeres, költséges karbantartás igényelnek, ráadásul az esti gyakorlás zavarhatja a szomszédokat vagy családtagokat is. A Roland RP-701 megoldást nyújt mindezekre a problémákra. A hangszer mindössze 41 kg, így két felnőtt könnyen mozgathatja, a szélessége pedig csupán 432 mm, így az elhelyezése kisebb lakásokban sem okoz gondot. A digitális hanggenerátor soha nem szorul hangolásra, ezért évek alatt sok időt és pénzt takarít meg. Az éjszakai gyakorlásnak sincs akadálya, mivel a hangszer hangereje beállítható vagy fejhallgatóval is használható. Ráadásul a Headphones 3D Ambience effektnek köszönhetően a fejhallgatóból is ugyan azt a gazdag, tiszta hangzást kapjuk, amint a beépített hangszórókon keresztül.

Hatékony tanulás, gyakorlást támogató funkciókkal

    A kitartó gyakorlás nem könnyű feladat, de a Roland RP-701 zongora rendelkezik olyan beépített funkciókkal, amelyek nagyban megkönnyítik azt. A metronómmal hatékonyan fejleszthető a ritmusérzék, a beépített felvevővel pedig folyamatosan nyomon követhető a fejlődés a játék rendszeres visszahallgatásán keresztül. Az audió és MIDI lejátszás (USB memóriáról) lehetővé teszi, hogy a hangszer beépített hangszóróin keresztül megszólaló, kedvenc dalainkra zongorázzunk, a Twin Piano funkcióval pedig feloszthatjuk a billentyűzetet és ugyan abban a tartományban játszhatunk egy duett partnerrel vagy a tanárunkkal. A Sheet Music Direct-ből további dalokat tölthetünk le a tanuláshoz vagy a piaScore alkalmazáson keresztül ingyen érhetünk el több mint 70,000 klasszikus kottát. A tableten megjelenő kottaoldalakat a zongorapedállal is lapozhatjuk.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Mechanika
PHA-50 Progressive Hammer Action
Hangforrás
SuperNATURAL Piano Sound
Polifónia
256 hang
Felvétel
Standard MIDI Files (Format 0, 3 parts, Approx. 70,000 notes memory) Audio File (WAV: 44.1 kHz, 16-bit linear format, requires USB Flash Memory)
Demo dalok
Total 377 songs Listening: 10 songs Ensemble: 30 songs Entertainment: 20 songs
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Csatlakozók
DC In jack Input jacks: Stereo miniature phone type USB Computer port: USB B type USB Memory port: USB A type Phones jack x 2: Stereo miniature phone type, Stereo 1/4-inch phone type
Hangszórók
12 cm (4-3/4 inches) x 2
Teljesítmény
12 W x 2
Billentyűzet fedél
Kihúzható
Hangszínek
324 hang
Billentés Érzékenység
Key Touch: 100 types, fixed touch Hammer Response: 10 types
Kijelző
Graphic OLED 128 x 64 dots
Magasság
992 mm kottatartóval
Szélesség
1,378 mm
Mélység
423 mm
Súly
40.8 kg

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: