Yamaha DGX-670 WH

396 500 Ft
Áfával Érdeklődjön

Yamaha DGX-670 hordozható digitális zongora fehér színben

  •     Nagyszerű élmény egy hordoható digitális zongorától
  •     YAMAHA GH3 kalapácsmechanikás billentyűzet
  •     Világszínvonalú koncertzongora hangzás - Pure CF Sampling
  •     Beépített professzionális minőségű ritmus kíséretek
  •     Opcionális vezetéknélküli adapter audio és MIDI küldéshez

Állvány és pedál nem tartozék!


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Csak te és a zenéd

A DGX-670 kortárs digitális zongora szórakoztató módon segíti a feltörekvő zongoristákat tanulmányaik elsajátításában. A játékosoknak minden lehetőséget biztosít egy zenekari megszólaláshoz és úgy, ahogy a nagyok. A beépített USB audiofelvevővel könnyen rögzíthetők a zenei ötletek.

Válassz egy zongorát és hogy hol akarsz rajta játszani!

Üdvözöl a személyes 'Piano Room' funkció! A DGX-670 több virtuális teret is kínál, ahol több zongorán megannyi akusztikai beállítás szerint játszhatsz, megteremtve egy személyre szabott gyakorlási és előadási környezetet. Egyszerűen válaszd ki a kívánt hangszínt majd a termet, mely lehet egy kisebb szoba, egy klub színpada vagy akár egy koncertterem. Mindemellett még a zongora fedelének pozícióját is beállíthatod!

Énekelj kísérettel!

Egyszerűen csatlakoztass egy mikrofont a DGX-670-as modellhez és énekelj saját kísérettel vagy egy már előzőleg felvett karaoke alappal a Yamaha Musicsoft-tól. A beépített hangszórókon hallhatod, ahogy minden tökéletesen együtt szól. A kijelzőn olvashatod a dalszöveget. Három előbeállítás biztosított a különböző énekes előadási módokhoz. Létrehozhatod és elmentheted saját alap mikrofon beállításaidat beleértve a reverb és kórus effekteket is.

Vezetékek nélkül az iOS készülékeddel

Opcionális vezetéknélküli adapter audio és MIDI küldéshez/fogadáshoz iOS készülékre, kompatibilis zene alkalmazásokkal. A 'Chord Tracker' teljes előnyét kihasználva e technológiának, lehetővé teszi zeneszámok visszajátszását egy iOS készülék könyvtárából a DGX-670 hangszórójain vezeték nélkül. Az alkalmazás elemzi a fájlokat majd a kijelzőn feltünteti az akkord jelzéseket. Létre is lehet vele hozni XF hangfájlt, melyet le lehet játszatni a DGX-670 kíséret stílusaival.

Világszínvonalú koncertzongora hangzás - Pure CF Sampling
A 'Pure CF' hangrendszer évek eredménye, melynek során a zongora gyártás egyesült a legkorszerűbb hangfelvétel technológiával és szakértelemmel. A Yamaha a digitális zongora technológia piaci vezetője, ez hallható a hangszíneken, mely 'Pure CF' hangmintákat használ. A nevezetes Yamaha CFIIIS 9 koncertzongora hangja hűen reprodukált, lehetővé téve egy hihetetlen dinamikát és kifejezőképességet.

Autentikus zongora billentés, 88 billentyűs kalapács mechanikás billentyűzet
A Yamaha Graded Hammer Standard (GHS) billentyűzet súlyozott bllentéssel bír, nehezebb érzettel az alsó és könnyebb érzettel a felső regiszterben csakúgy, mint egy akusztikus zongora. Nagyszerű a haladó zongoristák számára e billentyűzeten gyakorolni helyes technikával és stabilitással, amíg elérkezik az idő az akusztikus zongorán való előadásra.

Pedál rezonancia
A pedál rezonancia digitálisan reprodukálja az akusztikus zongora húrjai között fellépő vibrációt. Akárcsak egy akusztikus esetében, a pedál használata során más húrok szonikus színt adnak az aktuális hangoknak, amíg a pedál visszaengedésre nem kerül.

Könnyen olvasható kotta és dalszöveg kivetítő
A kristály tiszta LCD kijelző átkapcsolható kotta és dalszöveg vetítésre, megmutatva a DGX-760-as modellen lejátszott MIDI dal hangjait. Olvasd le kedvencedet a gyárilag betáplált dalok közül, vagy kövesd végig az USB készülékre lementve a Yamaha Musicsoft kínálatából. De akár a saját költeményedet is, melyet a DGX-670-on szerzel!

'Live! Cool!, and Sweet!' hangszínek

Autentikus gitárok, könnyed vonósok, ütős fúvósok... az igen elismert 'Live! Cool!, and Sweet!' hangszínek hosszú, sztereó és több rétegű mintákból állnak, melyek jól megragadják minden egyes hangszer esszenciáját, mint az eredeti rezonancia, előadásmód és vibrátó.

USB Audio felvétel/visszajátszás

Vedd fel előadásodat vagy MIDI dalodat tömörítetlen, CD-minőségű audio (WAV) fájlként közvetlenül az USB flash memóriára a hangrögzítő alkalmazás segítségével. A külső eszközről bemásolhatod a számokat a számítógépre, kiírhatod lemezre, megoszthatod interneten vagy átmásolhatod zenelejátszóra. Vissza is játszhatod a tömörítetlen WAv fájlt az USB flash memóriáról.

Akkordok egyszerűen. Mint a nagyok!

A 'Smart Chord' haladó szintre emeli a játékost akkor is, ha még csak tanul zongorázni. Egyetlen ujjal a balkézben, a 'Smart Chord' alkalmazás teljes akkordokat farag az egyszerűbb pop hármasoktól az összetettebb jazz 7-es, 9-es akkordokig. A kíséret részben egy virtuális zenekart is hozzáadhatunk, így teljes megszólalással mehet a játék.

'Style Recommender' - válassz stílust egyszerűen

A 'Style Recommender' alkalmazás segít gyorsan és könnyedén megtalálni a
megfelelő stílust, mikor ismered a zenét, de nem tudod pontosan milyen lüktetés állna neki jól. Egyszerűen játssz le pár taktust a dalból, melyet elő kívánsz adni és a 'Style Recommender' ajánlani fog egy egész listát az opcionális stílusokból.

Hangosítsd ki mobil eszközödet!

Csatlakoztass bármilyen külső lejátszót az AUX bemeneten keresztül és máris hallhatod a DGX-670-as hagszóróin. A DGX-670 hangrendszere energikus, tiszta és optimálisan beállított bármilyen zene lejátszására.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 GHS (Graded Hammer Standard) keyboard with matte black keytops
Hangforrás
Yamaha CFX
Polifónia
256 hang
Felvétel
16 sáv (1Mbyte/sáv) SMF (Format 0, Format 1), XF
Demo dalok
100 dal
Csatlakozók
DC IN, Headphones, Microphone, AUX IN AUX, Pedal, Pedal Unit, USB TO DEVICE, USB TO HOST
Hangszórók
12 cm x 2 + 5 cm x 2
Teljesítmény
6W x 2
Színek
Fehér szatén
Hangszínek
601 Voices + 29 Drum / SFX Kits
Billentés Érzékenység
Hard2 / Hard1 / Medium / Soft1 / Soft2
Magasság
151 mm (5-15/16")
Szélesség
445 mm (17-1/2”)
Súly
21.4 kg (47 lb, 3 oz)
Visszhang paraméterek
58 Preset + 30 User
Egyéb funkciók
Metronome, Tempo Range, Transpose, Tuning, Scale Type
USB funkciók
WAV (44.1 kHz, 16-bit, stereo)
Kíséret
263 + 215 Pro Styles, 19 Session Styles, 29 Pianist Styles
Audio felvétel
80 minutes / Song
Hosszúság
1,397 mm (55")
Bluetooth
Igen (Audio)
Kivitel
Kísérő automatikás
Garancia
36 hónap
Azonnal átvehető
Szállítás alatt
Hybrid
Nem
Szett
Nem

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása