Yamaha Clavinova CLP-765GP PWH

Yamaha CLP-765 GP digitális zongora fehér magasfényű

  • Érzékeny GrandTouch™ & GrandTouch-S™ billentyűzet nagyobb dinamika tartomány
  • Új Yamaha CFX és Bösendorfer Imperial hangminták
  • A CFX & Bösendorfer új binaurális mintavételezett hangmintái olyan térérzetet nyújtanak, melyek kiküszöbölik a fejhallgatóval járó stressz kialakulását
  • Új, fortepiano hangszínekkel felszerelve
  • Továbbfejlesztett Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM): Grand Acoustic Imaging technológia
  • A SmartPianist alkalmazás kompatibilis minden modellel


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Érdeklődjön!

  • Új
1 989 300 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségA CLP-700 sorozat vonzereje

A CLP-700 sorozat digitális zongorái alkalmazzák azt a csúcstechnológiát, mellyel a zongorajáték élményét tudja maximálisan előidézni, lehetővé téve, hogy a leütés sebességének változtatásával különleges és egyedi, végtelen hangszínbeli áranyalatokat érhetők el. A CLP-700 sorozat kifejezőereje megközelíti a nagyzongora képességeit és olyan élvezetessé teszik a zongorázást, amilyen még sohasem volt.

Kényelem, melyre csak egy digitális zongora képes

A Clavinova zongorák rengeteg olyan kényelmi funkcióval vannak felvértezve, melyekre csak egy digitális zongora képes. Fejhallgatóval képes a környezete zavarása nélkül zongorázni az élvezetes gyakorlás érdekében akár gyári ritmusokra is. A Yamaha alkalmazás csatlakoztatásával további extra segítséget kap a gyakorláshoz. Az egyszerű vezérlő panel lehetővé teszi a zongora beállítások könnyű kezelését.

Élvezze a párbeszédet a zongorával

A játékos zongorázik, a zongora reagál és a zongorista tovább játszik. A játékos közvetíti érzéseit, a hangszer ezeket megszólaltatja és ez a folyamatos kölcsönhatás egyfajta párbeszédet hoz létre. Annak érdekében, hogy ez a kölcsönhatás gyümölcsöző legyen, a játékosnak és a zongorának kiváló képességekkel kell rendelkezni, a csodálatos hangzás érdekében a zongorán fontos a könnyű és kifejező játék lehetősége. A CLP-700 sorozat megfelel ezeknek a feltételeknek és a párbeszédből születő inspiráció kifejező és magával ragadó.

Jellemzők

A hangszerek a legújabb GrandTouch/ GrandTouch-S billentyűzettel, akusztikus zongora szintű széles billentés és dinamikatartománnyal rendelkeznek. A kiváló konzisztens és részletgazdag kifejező játékmód a hangszer legmagasabb szintű megszólaltatását teszi lehetővé.

Grand Expression Modeling egy soha nem látott új technológia, mely lehetővé teszi, hogy a zongorista az akusztikus zongorára jellemző végtelen tonális variációkat megszólaltassa. Az a képesség, hogy a billentés intenzitásától és sebességétől függően létrejövő különböző hangszíneket lehet megszólaltatni, egy újabb dimenziót jelent a zenei kifejezőkészségekben.

A Virtuális Rezonancia Modellezés valós időben képes a hangszer szekrényének és a húrok által keltett rezonanciának modellezésére, mely a csodaszép, természetes zongora hangszín alapján képzi. A legújabb akusztikus design technológia otthonába varázsolja a koncertzongora autentikus rezonáns hangját.

A Clavinova zongora gazdagon ellátott oktató dalokkal és ritmusokkal segíti a gyakorlást, színesíti játékát és kapcsolatot biztosít a Smart Pianist alkalmazással. A Clavinova olyan inspiráló funkciókkal rendelkezik, melyet csak egy digitális zongora tud biztosítani.

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű, Ivory Touch felület
Hangforrás
Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial
Polifónia
256 hang
Felvétel
250 dal, 16 sávon
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Csatlakozók
Standard stereo phone jack (x 2), USB, MIDI, Line In-Out
Hangszórók
(50 W + 42 W) x 2
Hangszínek
21 voice demo songs + 50 classics + 303 lesson songs
Billentés Érzékenység
Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (constant), User
Kijelző
Full Dots LCD
Magasság
932 mm (36-11/16")
Szélesség
1,430 mm (56-5/16")
Mélység
1,147 mm (45-3/16")
Súly
106 kg
USB funkciók
Playback, Recording .wav (44.1 kHz sample rate, 16-bit resolution, stereo)
Effektek
6 Reverb, 3 Chorus, 7 Brilliance
Internal Memory
Total maximum size approx. 1.4 MB, USB
Bluetooth
Audio/MIDI (varies by country)
Ritmus
20

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: