Yamaha Clavinova CLP-735 WHA

Yamaha CLP-735 digitális zongora hamu fehér színben

  • Érzékeny GrandTouch™ & GrandTouch-S™ billentyűzet nagyobb dinamika tartomány
  • Új Yamaha CFX és Bösendorfer Imperial hangminták
  • A CFX & Bösendorfer új binaurális mintavételezett hangmintái olyan térérzetet nyújtanak, melyek kiküszöbölik a fejhallgatóval járó stressz kialakulását
  • Új, fortepiano hangszínekkel felszerelve
  • Továbbfejlesztett Virtuális Rezonancia Modellezés (VRM): Grand Acoustic Imaging technológia
  • A SmartPianist alkalmazás kompatibilis minden modellel


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Előrendelhető!


695 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségA CLP-700 sorozat vonzereje

A CLP-700 sorozat digitális zongorái alkalmazzák azt a csúcstechnológiát, mellyel a zongorajáték élményét tudja maximálisan előidézni, lehetővé téve, hogy a leütés sebességének változtatásával különleges és egyedi, végtelen hangszínbeli áranyalatokat érhetők el. A CLP-700 sorozat kifejezőereje megközelíti a nagyzongora képességeit és olyan élvezetessé teszik a zongorázást, amilyen még sohasem volt.

Kényelem, melyre csak egy digitális zongora képes

A Clavinova zongorák rengeteg olyan kényelmi funkcióval vannak felvértezve, melyekre csak egy digitális zongora képes. Fejhallgatóval képes a környezete zavarása nélkül zongorázni az élvezetes gyakorlás érdekében akár gyári ritmusokra is. A Yamaha alkalmazás csatlakoztatásával további extra segítséget kap a gyakorláshoz. Az egyszerű vezérlő panel lehetővé teszi a zongora beállítások könnyű kezelését.

Élvezze a párbeszédet a zongorával

A játékos zongorázik, a zongora reagál és a zongorista tovább játszik. A játékos közvetíti érzéseit, a hangszer ezeket megszólaltatja és ez a folyamatos kölcsönhatás egyfajta párbeszédet hoz létre. Annak érdekében, hogy ez a kölcsönhatás gyümölcsöző legyen, a játékosnak és a zongorának kiváló képességekkel kell rendelkezni, a csodálatos hangzás érdekében a zongorán fontos a könnyű és kifejező játék lehetősége. A CLP-700 sorozat megfelel ezeknek a feltételeknek és a párbeszédből születő inspiráció kifejező és magával ragadó.

Jellemzők

A hangszerek a legújabb GrandTouch/ GrandTouch-S billentyűzettel, akusztikus zongora szintű széles billentés és dinamikatartománnyal rendelkeznek. A kiváló konzisztens és részletgazdag kifejező játékmód a hangszer legmagasabb szintű megszólaltatását teszi lehetővé.

Grand Expression Modeling egy soha nem látott új technológia, mely lehetővé teszi, hogy a zongorista az akusztikus zongorára jellemző végtelen tonális variációkat megszólaltassa. Az a képesség, hogy a billentés intenzitásától és sebességétől függően létrejövő különböző hangszíneket lehet megszólaltatni, egy újabb dimenziót jelent a zenei kifejezőkészségekben.

A Virtuális Rezonancia Modellezés valós időben képes a hangszer szekrényének és a húrok által keltett rezonanciának modellezésére, mely a csodaszép, természetes zongora hangszín alapján képzi. A legújabb akusztikus design technológia otthonába varázsolja a koncertzongora autentikus rezonáns hangját.

A Clavinova zongora gazdagon ellátott oktató dalokkal és ritmusokkal segíti a gyakorlást, színesíti játékát és kapcsolatot biztosít a Smart Pianist alkalmazással. A Clavinova olyan inspiráló funkciókkal rendelkezik, melyet csak egy digitális zongora tud biztosítani.

Adatlap

Billentyűzet
88 GrandTouch-S™ keyboard: synthetic ebony and ivory keytops, escapement
Hangforrás
Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial
Polifónia
256 hang
Felvétel
250 dal 16 sáv
Demo dalok
21 voice demo songs + 50 classics + 303 lesson songs
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Csatlakozók
Headphones, MIDI AUX IN AUX OUT, AUX Pedal, USB TO DEVICE, USB TO HOST, DC IN
Billentyűzet fedél
Kihúzható
Hangszínek
38 hangszín
Billentés Érzékenység
Hard2/Hard1/Medium/Soft1/Soft2/Fixed
Kijelző
128 x 64 képpont LCD
Magasság
927 mm (36-1/2") [Polished finish: 930 mm (36-5/8")]
Szélesség
459 mm (18-1/16") [Polished finish: 459 mm (18-1/16")]
Súly
57 kg (125 lb, 11 oz) [Polished finish: 60 kg (132 lb, 4 oz)]
USB funkciók
Record .wav (44.1 kHz sample rate, 16-bit resolution, stereo)
Hosszúság
1,461 mm (57-1/2") [Polished finish: 1,466 mm (57-11/16")]
Ritmus
20 ritmus

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: