Roland LX 706 RW


Csúcsminőségű otthoni zongora, hat hangszóróval, koncertzongora hangzással és téreffektekkel. Az igényes zongoristáknak készült LX706 a középső helyt foglalja el az LX700 sorozaton belül és tökéletesen adja vissza egy akusztikus koncertzongora játékélményét az otthoni környezethez optimalizálva.Autentikus akusztikus zongora hangszíneket tárol, rendelkezik téreffektezési technológiával, valamint egy dinamikus Hybrid Grand billentyűzettel a zenei kreativitás kibontakoztatásához. Kompaktabb méretével, zárt tetejével és hat hangszórójával az LX706 profi megoldást kínál, elérhető áron.


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Érdeklődjön!

  • Új
1 299 900 Ft

(ÁFA-val)

Kivitel
Mennyiség
Kompakt méret, hívogató megjelenés

Alacsonyabb építésével, zárt tetejével ez a karcsú modell ideális mindazok számára, akik helyet szeretnének megtakarítani az LX708-hoz képest. A letisztult vonalvezetés és ragyogó felület azonnal rabul ejti a szemet, közelebbről megvizsgálva pedig megtaláljuk mindazokat a jellemző tulajdonságokat a hangszerben, mint az LX sorozat másik két tagjánál. Tradicionális és időtálló – de kicsit több is ennél – az LX706 egy olyan hangszer, amely jól illeszkedik az otthoni környezetbe, de nem dominálja azt. Fényes fekete, sötét rózsafa és sötétszürke színekben kapható.

A zongoratechnika támogatása a Hybrid Grand billentyűzettel és Progressive Damper Action pedálokkal

A LX708 Grand Hybrid billentyűzetének minden billentyűje hosszabb az általános digitális zongoráknál megszokottnál. Ez annyit jelent, hogy a billentyűk forgáspontja hátrébb tolódott, így kisebb erőkifejtés szükséges a billentyűk leütéséhez, ami kíméli a kezet a hosszú gyakorlás közben. A fehér billentyűk fa oldallapjai és masszív belső váza megbízható és nem igényel karbantartást. Ezek a billentyűk játék közben optimális egyensúlyt teremtenek az ellenállás, nyomaték és visszatérő mozgás között, a kifinomul pedálokkal pedig minden technika megvalósítható az érzékeny zenei kifejezéshez.

Háromutas, hat hangszórós rendszer, amely megtölti zenével a teret

Az LX708 Acoustic Projection rendszerével összehasonlítva a LX706 hangszer háromutas, hat hangszórós hangrendszere is elegendő hangerőt és rugalmasságot nyújt bármilyen zenei helyzetben. A hat hangszóró három párra van felosztva, melyek mindegyike a tökéletes hangzásra van optimalizálva a saját hangtartományában - ráadásul képesek megszólaltatni az akusztikus hangszerek által keltett természetes zajokat és a hangszertest jellemző rezonanciáit. Ez a hangszer a kristálytiszta hangzásra hivatott, legyen szó zongorajátékról vagy streamelésről.

Csúcstechnológia a sorozat minden modelljében

Az LX700 sorozat minden modellje különbözik a külső megjelenés, billentyűzet, pedál és beépített hangszórók terén. De ennek ellenére, minden LX700 modell kiváló közös tulajdonságokat is hordoz. Például a Roland PureAcoustic Piano modellezése és Pure Acoustic Ambience technológiája mindhárom hangszerben megtalálható, ugyanúgy az európai és amerikai modellek is, valamint olyan hangszínek, mint az elektromos zongora, orgona, vonósok stb. Továbbá a parkikus Bluetooth Audio funkció, Twin Piano mód és fejhallgató használat a csendes gyakorláshoz, valamint a frontpanel C-alakú nyílásai a természetes hangsugárzáshoz.

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: