Korg C1 Air WH

Korg C1 Air digitális zongora fehér színben

  • Kabinetzongora RH3 billentyűzettel, Bluetooth kapcsolattal, fekete színben.
  • Made in Japan - prémium japán minőség
  • RH3 billentyűzet, mely pontosan szimulálja az akusztikus zongora billentyését és reakcióját
  • Modern formavilág, 3 féle színben kapható


Garancia

12 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Érdeklődjön!

307 900 Ft

(ÁFA-val)

Kivitel
MennyiségDigitális zongora, Concert széria, amelynek alapja a Korg hangszerek egyedi története, design-ja és audiotechnikája. Magas szintű játékélmény és sokoldalúság, amely megfelel még a legigényesebb zongoristák elvárásainak is.

88 billentyű, precízen tervezett billentyűzet, amely segít a diákoknak javítani a játéktechnológiát, miközben szintén megfelel a tapasztaltabb zenészek igényeinek. A kiegyensúlyozott RH3 kalapácsos mechanika (Real Weighted Hammer Action 3) pontosan szimulálja a nagyzongora játékélményét, a nehezebb reakciót a basszus részben, amely áthalad a könnyebbhez a billentyűzeten felfelé.

Nagyon érzékeny gyorsan ismétlődő hangjelek esebében is, pontos dinamika. Billentyűzet válasz öt érzékenységi szinttel (light, normal, heavy, stable, fixed), ezen túlmenően szimulálja a német, vagy japán zongora a játékélményénét, puha és intenzív klasszikus zenétől világos és feltűnő jazz és pop zeneig.

Szintén reálisan utánozza a damper rezonancia effektet, amelyet az akusztikus zongora húrjai hoznak létre, ha lenyomva tartja a damper pedált. Key-off szimuláció: a hang akkor keletkezik, ha a zenész felemelte az ujjait a billentyűzetről.

Bluetooth támogatás, speciálisan tervezett hangrendszer, 30 gazdag kifejező hang, beleértve: elektromos zongorák, orgonák, klarinét, vibrafon, akusztikus gitár, vonóshangszerek és még sokan más.

Három kiváló minőségű effekt: Brilliance, Reerb és Chorus. Mind a három a nagy zongorán található pedál: damper, soft a sostenuto, számos elrendezési lehetőségek, 10 demo és 40 zongora dal. Kétlépcsős digitális felvétel és sztereó hangoptimalizáló is rendelkezésre áll fejhallgatók használata esetén.

Tartozék állvány és AC tápegység. Méretek: 1346 x 347 x 770 mm. Súly: 35 kg (állvánnyal együtt).

Korg

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: