Korg LP-380U RW

Korg LP-380 digitális zongora rózsafa színben

USB pendrive csatlakozás, Keskeny és stílusos megjelenés
・Telt, dinamikus zongora hangszín, mely élvezetessé teszi a játékot
・Nagyteljesítményű erősítő egység, hogy a hangerő elegedő legyen
・RH3 (Real Weighted Hammer Action 3) billentyűzet ・Minimalizált burkolat, méret és súly
・Három pedálos kialakítás, Half-Damper pedál kezelés Stílusos megjelenés

Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: Azonnal átvehető!


344 900 Ft

(ÁFA-val)

Mennyiség 

Az LP-380 egy digitális zongora, melyet úgy terveztek, hogy mindenféle berendezési tárgyhoz, belső dekorációhoz illeszkedjen. Csupán 26 cm mély, ez elég vékony ahhoz, hogy bárhol elférjen. A fából készült zongorafedél lezárt állapotban is elegáns megjelenésű. Gondoljon arra, hogy a fedél a kényes billentyűzet mechanika védelmére is szolgál, ezért óvatosan hajtsa le.
A keskeny és stílusos megjelenés egyben megfelelő stabilitást is garantál. Az RH3 billentyűzet, a három pedál, és nagy átmérőjű hangszórók biztosítják a kiváló zongora hangot és a valódi zongorákhoz hasonló játékélményt. Mivel a hangszer három színben készül, kiválaszthatja, hogy a fekete,rózsafa vagy a fehér szín illik jobban a szoba hangulatához.
 
Telt, dinamikus zongora hangszín, mely élvezetessé teszi a játékot.

Annak érdekében, hogy a hangszer a lehető legpontosabban reprodukálja az akusztikus zongorát, a játék dinamikájától függően négy zongora hangminta valamelyike szólal meg. Akár finoman billent, akár erős Crescendo-kat szólaltat meg, a hangszer élethűen reagál a játékra. Különösen igaz ez a Classic Piano és a Grand Piano hangszínekre, melyek az akusztikus zongora pedáljának lenyomásakor jelentkező rezonanciákat is élethűen modellezik, és ez a tökéletes hangzás még kellemesebbé, még élvezetesebbé teszi a játékot.
 
 Autentikus Vintage elektromos zongora hangszínek

A Korg különösen nagy hangsúlyt fektetett az elektromos zongora hangszínekre. A hangzás nem csak a billentyű lenyomásakor létrejövő tiszta hangot tartalmazza, hanem azokat a finom mellékhangokat is, melyek a billentyű felengedésekor keletkeznek. Összesen hat féle hangszín közül lehet választani, ezek közül néhányat korábban a 60-as és 70-es évek pop zenéjében használtak, más hangszínek pedig a Soul zenében közkedveltek.
30 kiváló minőségű hangszín A zongora és elektromos zongora hangokkal együtt a hangszerben összesen harminc kiváló minőségű hangzás található.
A Layer Mode-nak köszönhetően egyszerre két hangszín szólalhat meg, a Partner Mode pedig bal és jobb területre osztja fel a billentyűzetet, így ugyanabban a hangmagasság tartományban egyidőben ketten is játszhatnak. A két zenész számára két fejhallgató kimenet áll rendelkezésre, így együtt hallgathatják az LP-380 hangját.
 A kilenc különböző temperálás közül választva a történelmi zeneművek autentikus előadására is lehetőség nyílik.
 
 Három effekt

A hangszerben három effekt található: az egyikkel beállítható a hang fénye, a Reverb egy koncert terem természetes térhatását (zengését) szimulálja, a Chorus pedig teresebbé teszi a hangzást.
Nagyteljesítményű erősítő és hangszóró egység, hogy a hangerő elegedő legyen Az erősítő (2 x 22 W) teljesítménye a maga nemében egyedülálló, kiválóan alkalmas a gazdag zongora hangzás megszólaltatására, zengő mélyeket, szikrázó magasakat, és gyönyörű rezonanciát produkál.
A dobozban két nagy átmérőjű, 10 cm-es hangszóró van elhelyezve, amelyeknek köszönhetően a legmélyebb hangok is hallhatók lesznek. A hangszórók billentyűzet alatti elhelyezkedése olyan érzést kelt, mintha a hang az egész zongorát beborítaná, így még életszerűbb lesz a hangzás.
Real Weighted Hammer Action 3 billentyűzet - kiváló játékérzet A valódi kalapácsmechanikás (RH3) billentyűzeten olyan érzés játszani, mint egy nagyzongorán, a mélyebb regiszterekben nehezebb a billentés, mely a magasabb regiszterek felé haladva egyre könnyebbé válik. Az ismétlődő billentyűleütésekre adott rövid reakció időnek köszönhetően játék közben még a gyors részek is tökéletesen reprodukálhatók.
A Key Touch Control funkció lehetővé teszi, hogy játéktechnikájától függően három dinamikaszint közül választhasson, és ezáltal személyre szabhassa a hangszer billentyűzetét.
 
 Csökkentett méret és súly

A könnyebb szállítás, mozgatás érdekében a korábbi modellhez (LP-350) képest az LP-380 csupán körülbelül 5.0 kg, így az áthelyezés szó szerint nem okoz nehézséget és az összeszerése is biztonságosabb.
 
LINE OUT kimeneti csatlakozó

A LINE OUT csatlakozó (sztereó mini-jack) aljzaton keresztül a hangszert külső erősítőrendszerhez vagy felvevő eszközhöz csatlakoztathatja.
 
Metronóm

A belső metronóm lehetővé teszi az ütemezés, a tempó, és a hangerő beállítását. A hangsúlyos leütések megszólaltatásához csengő hangot is használhat.
 
Kiváló pedál használat

Az LP-380 az általánosan elterjedt koncert nagyzongora pedálokkal rendelkezik, támogatja a Half-Damper, a Damper és a Soft pedálok használatát. A rögzített pedálok tökéletes helyzete egy valódi zongora játékélményét adja.
 
MIDI lehetőségek

Az LP-380 egy MIDI-s hangszer, ennek a szabványnak köszönhetően lehetőség nyílik a hangszer és egy számítógép között Performance adatok forgalmazására. A MIDI segítségével a csatlakoztatott hangszerek vezérelhetik egymást, így az LP-380 akár 16 szólamú Multi-Timbral hangmodulként is használható.
 
 Billentyűzet :88 billentyűből álló (A0–C8), RH3 (Real Weighted Hammer Action 3) billentyűzet
 Billentés kiválasztás: Könnyű, normál, nehéz
 Hangmagasság: Transzponálás, finomhangolás Temperálás: 9 tipus
 Hanggenerálás: Stereo Piano System
 Maximum polifónia: 120 hang
 Hangszínek: 30 (10 x 3 bank) Acoustic Piano x 5, Electric Grand, Electric Piano x 6, Harpsichord, Clavi x 2, Vibraphone, Marimba, Acoustic Guitar, Jazz Organ x 3, Pipe Organ x 3, Strings x 3, Choir 3
 Effektek: Brilliance (hangszín beállítás), Reverb és Chorus (mindegyik 3 féle)
 Demo dalok: 30 (10 hangszín Demo dal, 20 zongora Demo dal)
 Metronóm: Tempó, ütemezés, hangsúlyos leütés, hangszín és hangerő beállítás
 Csatlakozások: Line Out kimenet, MIDI (bemenet és kimenet), 2 fejhallgató kimenet, pedál, hangszórók, DC19V Erősítő: 2 x 22 W
 Hangszórók: 2 darab 10 cm-es
 Pedálok: Damper*, Soft*, Sostenuto * Half-Damper támogatás
 Vezérlők: Power, Volume, Piano Song, Transpose, Function, Touch, Brilliance, Reverb, Chorus, Bank, Sound x 10, Up, Down, Metronome
 Tápellátás: DC 19 V, AC adapter (tartozék)
 Fogyasztás:15W
 Méretek (szélesség x mélység x magasság): 1.355 × 351 × 772 mm 1.355 × 351 × 936 mm (nyitott zongorafedélel)
 Tömeg: 37 kg (állvánnyal együtt)
 Szín változatok: Fekete (LP-380-BK), fehér (LP-380-WH) ,rózsafa (LP-380-RW)
 Tartozékok: AC adapter, állvány

Korg

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű RH3 machanika
Hangforrás
Stereo Piano System
Polifónia
120 hang
Demo dalok
30 (Sound Demo song x 10, Piano Demo Song x 20)
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Csatlakozók
Line Out, MIDI (In, Out), Headphones x 2, Pedal, Speakers, DC19V
Teljesítmény
22x2 W
Hangszínek
30 (10 x 3 Banks)
Metronóm
Tempo, Time signature, Accent, Sound and Volume controls

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: