• -17 590 Ft

Medeli DP-650 B

446 590 Ft
429 000 Ft 17 590 Ft megtakarítás
Áfával Érdeklődjön

DP650K digitális otthoni zongora FEKETE SZATÉN

  • 88 kalapácsmechanikás billentyűzet
  • 256 hang polifónia
  • 40 + 128 GM bank + 8 GM dob hangszín
  • 2,08 "Dot-Matrix OLED kijelző
  • Twinova funkció
  • Zenei könvvtár 100 dal

Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


DP650K digitális otthoni zongora, 88 billentyű kalapácsmechanika, hármas érzékelő (K8), 2 x 40 watt - FEKETE SZATÉN

A DP650K áttörést jelent a Medeli legújabb technológiájában az új A5 processzorral és az új 88 billentyűs három érzékelővel rendelkező, kalapáccsal működtetett kulccsal. Az eredmény egy zongora, amely rögzíti a zenész hangjának és érintésének legfinomabb kifejezését.

Ötrétegű zongora hang, amelyet a MARS technológia hajt meg.

Az új zongorahang sok realizmust és részletet ad, amely tükrözi az előadó legfinomabb változásait, a MARS technológiának jóváírva. A vadonatúj A5 processzorral együtt a DP650K teljesítménye tökéletes. Mindegyik hangjegy gondosan kidolgozott, 5 rétegű zongorahanggal, és rögzíti a legfinomabb tónusváltozásokat, például a hangerő változását és a színtónus változásait, amikor egy hang csökken. A 256 polifónia az A5-ben van felszerelve, így biztosítva, hogy gyors és bonyolult zene lejátszása közben ne maradjon le hangjegy.

88 billentyű: három érzékelő szerinti fokozatú kalapácsmechanika

A Medeli legújabb, kiváltópontal ellátott kalapáccsal elefántcsontos textúrájú billentyűi kaphatók, amelyek egyaránt hasonlítanak egy akusztikus zongorahoz, mind eetikus, mind tapintású. A három érzékelő tükrözi a gyors lejátszási teljesítmény fokozott pontosságát, rögzítve minden változást és dianmikát a különböző lejátszóktól. Az új K8 billentyűzet valódi tapintású érzetet biztosít, amely felszabadítja az új hang erejét az A5 processzorból.

Beépített nagy teljesítményű reális hangrendszer

A DP650K a legkorszerűbb HI-Fi sztereo rendszer kialakításával reálisan reprodukálja a teljes test hangját az új hangkönyvtárból, és utánozza az akusztikus zongora rezonanciáját. A játékosok teljesen belemerülnek a zongora élménybe, mivel a hangrendszert úgy tervezték, hogy közvetlenül a hallgató felé vezesse.

A hatalmas polifónia a végtelen zenei élményt nyújtja

A 256 polifónia a DP650K-ban van felszerelve, így gyors és bonyolult zene lejátszásakor nem szabad kihagyni a hangjegyeket.

Mikrofon bemenet több tíz hanghatással A mikrofon bemenetével az éneklés, a lejátszás és a felvétel egyszerre történik a felvétel gombra kattintással. A felvétel közvetlenül MP3 fájlként rögzíthető és bármilyen mobil eszközön és számítógépen lejátszható. Különféle vokális effektusok adhatók hozzá felvétel közben, hogy ízeket adjunk a hanghoz, beleértve a népszerű effektusokat, például torzítás, tremolo, hangváltozás és még sok más.

USB audio csatlakozás Az intelligens eszközökkel és a zongorával való integráció fontosságának megértése érdekében kiépítették az USB audió kapcsolatot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen csatlakoztassák az intelligens eszközt, és lejátsszák kedvenc zenéjét a DP650K Hi-Fi sztereó rendszerén keresztül, reprodukálva a zene szuper basszusát. Az elegáns digitális zongora egy idő alatt technológiailag fejlett Hi-Fi-ré alakul.

Kölcsönhatásba léphet az iPad APP segítségével a kottákhoz és még sok máshoz * A zenelapok be vannak építve az alkalmazásba, amelyeket közvetlenül az DP650K-hez lehet csatlakoztatni az Apple Connection Camera Kit segítségével, amely segít a kezdőknek megtanulni zongorázni.

Belső MP3 lejátszó és felvevő

A DP650K bármilyen MP3 fájlt képes lejátszani, és a zene MP3 fájlként rögzíthető. a kényelem segít a játékosoknak a zene megosztására és szerkesztésére az összes platformon.

Specifikációk:

Kulcsok: 88 kulcsos hármas érzékelő
Kijelző: 2,08 "Dot-Matrix OLED
Polifónia: 256
Hangok: 40 + 128 GM bank + 8 GM dob
Split: Igen
Twinova: Igen
Kísérleti stílusok: Nincs
Regisztrációs memória: Nincs
Dalok: 90
Bemutató: 40
Felvétel: SMF1, 44,1 kHz 16 bites sztereó, 320 Kbps MP3
Csatlakozások: USB a fogadóhoz, USB a készülékhez, fejhallgató (1/4 "sztereó aljzat), Aux / Mic be (1/4" aljzat), Aux kimenet (1/4 "sztereo csatlakozó), pedálok (Sustain, Soft, Sostenuto )
MIDI: USB-MIDI
Tápegység: DC15V / 2500mA
Erősítő: 2 x 40 watt
Méretek: 1368 x 517 x 835 mm (szélességxh)
Súly: 52 kg
Mellékelt tartozékok: Tápegység, Kézi

Adatlap

Színek
Fehér szatén
Kivitel
Otthoni
Garancia
36 hónap
Azonnal átvehető
Azonnal átvehető
Hybrid
Nem
Szett
Szettben elérhető

Letöltés

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása