Roland GP-609

Roland GP-609 Digitális Koncertzongora fekete vagy fehér magas fényű kivitelben

 • Klasszikus 150 cm mélységű digitális koncertzongora
  88 billentyű
 • Beépített 6.1 csatornás hangrendszer
 • SuperNATURAL Piano Modeling technológia
 • Autentikus koncertzongora billentés az új, kiváltó pontos PHA-50 (Progressive Hammer Action) billentyűzetnek köszönhetően
 • Zenelejátszás okostelefonról vagy tabletről vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül
 • Roland Piano Partner 2 és más izgalmas zenei alkalmazások elérése Bluetooth MIDI-n keresztül
 • Két magasságban kitámasztható zongoratető
 • Görgők az egyszerű mozgatáshoz
 • Két szín: fényes fekete, fényes fehér


Garancia

24 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Roland GP-609
3 390 000 Ft

(ÁFA-val)

Mennyiség

A hagyományt és technológiát ötvöző koncertzongora

A GP609 koncertzongora nem ismer kompromisszumokat. Ez a hangszer tökéletesen adja vissza annak a hagyományos koncertzongora hangját és játékérzetét, amely több mint 300 éve meghatározó szerepet tölt be a zenében. Ez párosul a legmodernebb digitális technológiával, amely kimeríthetetlen kreatív lehetőségeket kínál. 1974-ben látott napvilágot a Roland első billentésérzékeny digitális zongorája. Azóta a cég vezető pozícióra tett szert a digitális zongora innováció terén. Ennek eredménye az új GP609 is, amely kifejezi azon meggyőződésünket, hogy a fejlett technológia és szakmai tudás képes előrevinni a zenét.

Az akusztikus hagyomány legjava. A modern technológia magaslatai.

Ha bizonyosságra van szüksége, hogy a technológia és hagyomány hogyan fér meg egymás mellett, próbálja ki a Roland GP609 Digitális zongorát. Ez a luxuskivitelű hangszer minden tudásszinten kifogástalan koncertzongora játékérzetet és hangzást garantál, amely fejlett technológiákkal egészül ki és klasszikus megjelenéssel párosul. Egy igazán inspiráló hangszerről van szó, amely a legújabb hanggenerátort és vadonatúj billentyűzetmechanikát kombinálja egy többcsatornás hangszóró rendszerrel és a digitális technológia számos vívmányával, amely kiváló hangzást eredményez.


SuperNATURAL modellezés az autentikus zongoraélményhez

Ha éveken át akusztikus zongorán játszik, arra a következtetésre juthat, hogy semmi sem tudja létrehozni ezt az autentikus hangzást és játékérzetet. Üssön le egy billentyűt a GP609 hangszeren és fontolja meg újra. Ez a modern, digitális zongora a Roland méltán elismert SuperNATURAL Piano modellezését használja, amely tökéletesen adja vissza az akusztikus zongora teljes hangkeltési mechanizmusát a gazdag, komplex hangzás érdekében. A fa és speciális műanyagok kombinációjával készült különleges billentyűzet kiváló játékérzetet és tartósságot garantál, a Progressive Damper Action pedálnak köszönhetően pedig a legkifinomultabb pedáltechnikákat is alkalmazhatjuk.


SuperNATURAL

A legtöbb digitális zongora hangzása nem kielégítő, noha minden komoly zongorista számára ez a legfontosabb. Az akusztikus hangszerek összetett hangja számos fizikai kölcsönhatás eredménye. Amikor leüt egy zongorabillentyűt, a hangszerben található húr rezonálni kezd, de a hang végső formájának kialakulásához valójában több ezer alkatóelem járul hozzá. A Roland SuperNATURAL Piano Modeling technológiája mindezeket az összetevőket digitális alapon hozza újra létre, így a digitális zongora hangzás és viselkedés tekintetében tökéletesen visszaadja egy akusztikus hangszer jellemzőit.


PHA-50 billentyűzet

Egy akusztikus zongorához szokott zenész azonnal otthon fogja magát érezni a GP609 billentyűzetén. A billentyűk tapintása, látványa a hagyományos ébenfa/elefántcsont billentyűket idézi, beleértve a nedvességelnyelő képességet is, ami megakadályozza az ujjak csúszkálását. A billentyűk oldallapja fából készül, a belső váz pedig speciális műanyag felhasználásával, melyhez rendkívül tartós, nagy felbontású érzékelők kapcsolódnak. Ennek legfontosabb előnye, hogy a billentés a hőmérséklettől és páratartalomtól függetlenül mindig kiegyenlített marad és ráadásul nem igényel rendszeres és költséges karbantartást, mint egy hagyományos billentyűzet.


Progresszív Damper Action pedál

A Roland Progressive Damper Action pedálmechanikája tökéletesen adja vissza egy akusztikus zongora zengetőpedáljának viselkedését, így a GP609 a legárnyaltabb pedáltechnikákat is támogatja. Ahogy egy akusztikus zongorától elvárható, amikor elkezdjük lenyomni a zengetőpedált először kisebb ellenállás tapasztalható, majd fokozatosan egyre nagyobb erő szükséges a pedál mozgatásához. Ezzel együtt a félpedál technika is alkalmazható, amely kifinomultan befolyásolja a hang lecsengését a játék közben.


Luxus megjelenés és autentikus koncertzongora játékérzet.

Az GP609 digitális zongora a legfejlettebb technológiákat sűríti magába, miközben megjelenés terén ragaszkodik a hagyományokhoz. A hangszer klasszikus megjelenése helytakarékos méretekkel párosul, a kétféle választható szín (fényes fekete és fehér) pedig segít kiválasztani az otthoni környezethez leginkább illőt.


Telt hangzás a speciális hangszóróknak köszönhetően

Az akusztikus hangszerek egyik legfontosabb tulajdonsága a hang természetes megszólalása és kisugárzása. A Roland GP609 egyik legnagyobb vívmánya, hogy beépített profi hangrendszerének köszönhetően képes ugyan ezt a hatást elérni. Ez a többcsatornás audio-technológia kiterjedt hangzás eredményez és azt a hatást kelti, mintha a hang a hangszer szívéből érkezne. Akár otthon használja, akár egy étteremben vagy hotel előcsarnokában, mindig erőteljes, kifejező és jól kezelhető hangzást élvezhet.

A kreativitás kibontakoztatása

Napjainkban gyakran használnak mobilkészüléken tárolt zenéket a gyakorláshoz vagy szórakozáshoz. A beépített, vezeték nélküli Bluetooth támogatásnak köszönhetően a GP609-el kiváló hangminőségben szólaltathat meg zenéket a hangszer profi hangrendszerén keresztül. Egy tabletre telepített, ingyenes Roland Piano Partner 2 alkalmazással élvezetesebbé teheti a gyakorlást és zenélést a vezeték nélküli Bluetooth technológiának köszönhetően.


Átalakulás egy kiváló Bluetooth hangszóró rendszerré

Zongorázni szeretne, vagy csak hátradőlni és hallgatni a zenét? Bármelyikről is legyen szó, a Roland GP609 csúcsminőségű hangrendszere kivételesen gazdag hangzással tölti be a teret. Zongorázás közben a 6.1 csatornás hangszóró rendszerén keresztül telt hangzást élvezhet, és ráadásul a hangerőt is tetszőlegesen állíthatja be. Amikor például csak a barátai szeretné szórakoztatni, a Bluetooth audio funkció lehetővé teszi a zongora számára, hogy helyettesítse vele HI-FI berendezését, vezeték nélkül csatlakozzon egy táblagéphez vagy okostelefonhoz, és lejátssza kedvenc zeneszámait és lejátszási listáit a hangszórókon keresztül.


Csatlakoztasson egy okostelefont és tegye élvezetesebbé a gyakorlást

A GP609 beépített Bluetooth MIDI funkcióinak használatával a fárasztó gyakorlást élvezetes elfoglaltsággá alakíthatjuk. Például vezeték nélkül csatlakoztathatjuk a hangszerhez a Roland’s Piano Partner 2 alkalmazást digitális kották, dalkönyvtárak stb. eléréséhez. Amikor viszont a pihenésé a főszerep, a dedikált Apple Watch alkalmazással a karosszékből válogathatunk zenéket a GP609 belső dalkönyvtárában.


Piano Partner 2

A Roland Piano Partner 2 alkalmazással felhasználóbarát, interaktív környezetben gyakorolhat és élvezheti a zenét a Roland digitális zongoránkon. Jelenítse meg a zongorán tárolt zenék kottáját a tablet vagy okostelefon kijelzőjén, fejlessze tudását zenei gyakorlatokkal és ellenőrizze napi szinten a fejlődést. Egyszerűen csatlakoztassa a mobilkészüléket a GP609-hez vezeték nélküli Bluetooth kapcsolaton keresztül vagy USB kábellel. Ingyenesen letölthető az App Store-ból vagy a Google Play-en keresztül.

*Kompatibilis iPhone, iPad és Apple Watch, valamint Android mobilkészülékekkel.


A képzeletet beindító, több mint 300 inspiráló hangszín

A GP609 több mint 300 sokoldalú hangszínt tárol, beleértve vonós, fúvós, orgona és sok más hangszínt is. Ezekkel a hangszínekkel a legkülönbözőbb műfajokba kalandozhatunk el, ami segít fenntartani a zenei motivációt. Egyetlen billentyű leütésével akár két hangszínt is meg lehet szólaltni, például zongorát és vonósokat.


A beépített oktató funkcióknak köszönhetően hatékonyan fejleszthető a zongoratudás

A Roland GP609 a hagyományos tanulási módszerekhez képest számos olyan funkciót tartogat, melyek felgyorsítják és élvezetesebbé teszik a tanulást. Együtt játszhat beépített dalokkal, ami felkészíti a zenekari munkára, miközben a Twin Piano mód lehetőséget nyújt tanár és diák számára, hogy egymás mellet ülve, ugyanabban a regiszterben zongorázzanak a hangszeren. A beépített metronómmal jól fejleszthető a belső tempóérzék, a felvevővel pedig minden pillanatban ellenőrizhető a fejlődés.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
PHA-50 billentyűzet: Fa és Műanyag Hybrid struktúra, Ebony/Ivory ,88 billentyű
Hangforrás
SuperNATURAL Piano Modeling
Pedálok
3 pedál,Damper, Sostenuto, Soft
Hangszórók
profi hangrendszer,többcsatornás audio-technológia
Hangszínek
319

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: