Yamaha CLP-695 GP PE

KIFUTOTT MODELL,NEM RENDELHETŐ

CLP-695 GP digitális zongora fekete magas fényű kivitelben

   • CFX és Bösendorfer Imperial hangminták
   • 256 hang polifónia
   • Súlyozott kalapácsmechanika 3X (GH3X) szintetikus elefántcsont borítású billentyűzettel és kiváltóponttal
   • Akusztikai Optimalizáló
   • Intelligens akusztikai vezérlés (IAC)
   • 303 oktató dal
   • Hangszerre tervezett hangrendszer
   • Mini Grand szekrény


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: 2-5 munkanap

Yamaha CLP-695 GP PE
2 732 100 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségA CLP-695GP a Yamaha zászlóshajója, a CLP Clavinova. Finom zongoraszekrény és a legmodernebb technológia kombinációja páratlan hangminőséget és luxust nyújt. A CLT-695GP egy GrandTouch billentyűzettel, a világhírű Yamaha CFX és a Bösendorfer Imperial koncertzenek hangja mellett páratlan zongoraélményt kínál. Hagyja magát a Yamaha legszebb koncertje alatt.

A CFX binaurális mintavétellel készült, így valóban magával ragadó fejhallgató-élményt kapott. A CLP-695GP-t alakítsa át a leginkább luxus vezeték nélküli hangrendszerré, a Bluetooth audio streaming segítségével. Élvezze saját zenegyűjteményét a nagyteljesítményű 300W-os hangrendszeren keresztül. A Spruce Cone hangszórók ugyanabból a fából készülnek, mint a Yamaha zongora hangtábláinál.

Innováció a könnyű teljesítményért

A Clavinova egy olyan digitális zongora innovatív csoportja, amelyek tovább fejlődtek, miközben igyekeztek a koncert zongora érintését és hangját biztosítani - ez a zongora kiválóságának legfontosabb szimbóluma. Ez a hiteles zongoraélmény azon tudás és tapasztalat eredménye, amelyet a Yamaha több mint 125 éve felhalmozott akusztikus zongorakészítés során. A legkorszerűbb technológiát használva a zongoraminőség elérése érdekében a Clavinova digitális zongora meghívó játékélményt nyújt, amely minden szintű játékos számára tökéletes. A zongora érintését és hangját emulálják, hogy az átmenet a digitális és az akusztikus zongora számára zökkenőmentes és élvezetes legyen.

VRM fizikai modellezés - a koncert zongora teljes teste által generált megkülönböztető visszhangosítás Zongorán a hang a készülék teljes testében rezonál, gazdag visszhangot hozva, amely a hallgatót hangba borítja. Ezt tökéletesen reprodukálják a Clavinova a továbbfejlesztett virtuális rezonancia modellezés (VRM) segítségével. Az eredeti VRM kiszámítja a billentyűzet 88 hangjegyének húrjainak különböző státuszait, egy pillanatra a másikra, valamint a lengéscsillapító pedálok időzítését és mélységét. A továbbfejlesztett VRM most kiszámítja az aliquot rezonanciát a felső oktávokban, valamint a soundboard, a perem és a keret teljes rezonanciáját. Ez a technológia élénk, fényes, gazdagon változatos kifejezést tesz lehetővé, amely tükrözi a zongorateljesítményben rejlő korlátlan számú tényezőt.

Staccato-tól legatoig - kiválóan kifejező hang, amely reagál a lejátszó érintésére A Yamaha Smooth Release technológiával ellátott Clavinova éles hangot ad a staccato lejátszása közben hallott éles hangnak, valamint a kitartó hangnak, amelyet a billentyűk nagyobb mértékű elengedésével állítanak elő. Ez finoman árnyalt választ ad a zongoristának.

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: