Kawai CA-49 WH SZETT

Kawai CA-49 digitális zongora SZETT fehér színben 

  • Osztályelső Grand Feel Compact fa mechanika
  • Ivory Touch billentyű felszín, 3-szenzoros érzékelő, kioldás mechanizmus, extra basszus súlyok
  • Progressive Harmonic Imaging hangzás, 88 hangminta
  • Shigeru Kawai SK-EX és Kawai EX koncert zongorák hangjai
  • Beépített Bluetooth MIDI kapcsolódási lehetőség okos eszközökhöz
  • Előre eltárolt Burgmüller, Czerny, Beyer etűdök, valamint Alfred zongoraiskola
  • Spatial Headphone Sound (SHS) fejhallgató élményfokozás a mélységért és valódiságért
  • Megkapó, modern formatervezés, vezérlő panellel a káván

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Elérhetőség: Kérjük, érdeklődjön!


  • Alacsonyabb ár
  • Csomag
CA-49 SZETT
803 800 Ft
774 900 Ft Megtakarítás 28 900 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségA csomag tartalma


Koncert zongora érintése: Grand Feel Compact fa mechanika

A Kawai CA-49 digitális pianínó az első olyan modell, mely a Kawai Grand Feel Compact billentyűzetével van felvértezve. Ahogy neve is sugallja, A GF Compact billentyűzet az eredeti autentikus billentésérzetet hűen reprezentáló, piacvezető Grand Feel mechanika méltó utódja egy kisebb kivitelezésben.
Az új mechanika megőrzi a hosszú fa billentyűk formatervezését és a jól megszokott metsző érzetet, mely évszázadok óta jellemzi az akusztikus koncertzongorák billentését. Habár kisebb méretei ellenére, a GF Compact mechanika ugyanúgy, a tengelyhez mérten meghosszabbított billentyűkkel rendelkezik, ezzel biztosítva egy egyenletesebb billentést a billentyűk hátulsó részén való játék közben is. Ennek az esszenciális részletnek köszönhetően a CA-48 hordozza magában a legjobb játékélményt kategóriáján belül, túlszárnyalva még a közkedvelt RM3 Grand mechanikát is elődjein.

Basszus tartományban extra súlyokkal

Ráadásként az eredeti súlyozás mellett, a Grand Feel Compact mechanika extra súlyokkal is rendelkezik a billentyűk elülső részéhez hozzáerősítve.
Csakúgy, mint az akusztikus zongoránál, ezek a kifinomultan egyensúlyozott részek segítik a magabiztos billentést pianissimo ,illetve adnak egy nagyszerűbb érzetet az erőteljesebb játék során.

3-szenzoros billentés érzékelés

Responsive Hammer III billentyűzet mechanika alaposan kidolgozott 3-szenzoros billentés érzékelő rendszert alkalmaz, ezzel megragadva a valódi zongora billentést. A beépített harmadik szenzor elősegíti a repetitív játékot és ekkor, sok más 2-szenzoros mechanikával ellátott digitális zongorával ellentétben, minden egyes hang teljes színével, veszteség nélkül szólal meg. Továbbá, a Kawai mechanika technológiája az összes billentyűnél a leütés sebességét is monitorozza, így befolyásolva a kibocsátott zongora hangszínt és biztosítva egy bővebb kifejezési lehetőséget staccato és legato között.

’Ivory Touch’ billentyű felszín

A lenyűgöző CA-49 a Kawai széles körben elismert ’Ivory Touch’ elefántcsont hatású billentyű felszínével rendelkezik. A finoman textúrázott anyag lágyan szívja magába az ujjlenyomat izzadságát és zsír tartalmát, hogy segítsen a billentyű játék kontrolálásában. Továbbá a felszívott nedvesség nem okoz semmilyen szennyeződést, a billentyű felszín egyszerűen letörölhető egy nedves ruhával.

’Let-off’ szimuláció

Kategóriájában a legautentikusabb digitális mechanikaként, a Responsive Hammer III reprodukálja az eredeti mechanika kioldás-pont jellemzőit. Imitálja a metsző érzetet, mely finomabb játéknál tapasztalható, segítve a gyakorlott zongoristákat precízen kifejezni a pianissimo részeket.

Nagy zongora hangok: Két világszínvonalú hangszer

Elnyerve a ’Japán prémium hangszerei’ címet, a Shigeru Kawai hangszerek a világ koncerttermeinek és zenei intézményeinek színpadait ékesítik mindenfelé, kimagasló tonális tisztaságuk és kivételes dinamikai tartományuk díjakat nyertek.A CA-49 a pazar Shigeru Kawai SK-EX hangját kapta. Ezt a páratlan, széles körben méltán elismert hangszert a mesterkészítők kézzel építik a Ryuyo-ban lévő manufaktúrában, Japánban, megalkotva így a kategória egyik legjobbját.
Mindamellett, a CA49 a nagyra értékelt Kawai EX koncert zongora kitűnő hangjával is rendelkezik, mely hangszerre több professzionális zongorista választása esett a neves Chopin, Tchaikovsky és Rubinstein nemzetközi versenyeken.Mind az SK-EX, mind az EX zongora hangja hűen lett reprezentálva a 88-hangmintás, Harmonic Imaging technológiával, kijelölve ezzel az új színvonalát a digitális zongora hangminőségnek és elérhetővé téve a zenészek számára megtapasztalni a kontrasztos jellemzőiket.

Teljes 88-billentyűs sztereó zongora hangminta

A SK-EX és EX koncert zongora gazdag, kifejező hangja a CA-49 középpontjában áll, e két világklasszis hangszer összes nyolcvannyolc hangja fáradságot nem ismerve lett rögzítve, aprólékosan elemezve és pontosan reprezentálva digitális formában.

Harmonic Imaging technológia

Játék közben a billentyűzeten keresztül gyakorolt hatás nem csak a hang erejét szabja meg, hanem a jellegzetes tónusát is. Ebből kifolyólag, tekintve a Kawai EX koncertzongora akusztikus hangképét, nem csak minden egyes hang került rögzítésre, hanem azoknak különböző hangerő szerinti változata is a leggyengédebb pianissimo-tól a legviharosabb fortissimo-ig.A CA-49 egy aprólékosan részletezett hangképet kínál - a ’Harmonic Imaging’ technológia egy hiteles tonális átvezetést biztosít a billentyűzet egészén, a teljes dinamikai skálán.

Személyre szabott zongora beállítások

Egy tapasztalt hangszerésznél elengedhetetlen hogy a teljes potenciálját kiaknázza egy akusztikus zongorának. Mindamellett, hogy aprólékosan behangol minden egyes hangot, különböző előírások szerinti és hangzásbeli beállításokat is megtesz annak érdekében, hogy a zongora igazán zenghessen.A CA-49 ’Virtual Technician’ ’Smart Mode’ funkciójának segítségével hasonlóan be lehet állítani e paramétereket digitálisan, tíz előre beállított konfigurációval, melyek intelligensen igazítják a zongora számos jellemzőjét a különböző zenei stílusokhoz.A nagyobb rugalmasság érdekében, az ’Advanced Mode’ funkcióval a játékosoknak módjukban áll továbbá a billentés, hangzás, kalapács- és billentyű zörejek, a húrok, valamint a pedál rezonancia jellemzőinek formálására is a Virtual Technician iPad app használatával.

Kiemelkedő 4-hangszórós ONKYO kimeneti rendszer

Rivális nélkül árkategóriájában, a CA-49 egy fejlesztett 4-hangszórós rendszerrel bővelkedik, mely képes a teljes harmonikus spektrumát megszólaltatni az akusztikus zongora hangoknak.A mély tartomány frekvenciáit a hangszer alsó részén elhelyezkedő hangszórók, a közép és magas frekvenciákat pedig a felülszerelt hangszórók szólaltatják meg, az eredmény egy telt hangzás, mely hűen tükrözi a nagyzongora tónusát.

Digitális zongora sokszínűség

Kiegészítve a kategória-vezető Responsive Hammer III mechanikát és a gyönyörű Progressive Harmonic Imaging hangzást, a CA49 további hangszínek nagyszerű kínálatával rendelkezik, úgymint elektronikus zongorák és orgonák, templomi orgonák, vonósok és egyéb hangszínek beleértve a GM2 kompatibilis eszközök teljes palettáját.A ’Dual Playing’ módban lehetővé válik két hangszín egyidejű összerendelése, mint például koncertzongora vonósokkal, miközben a ’Four hands’ móddal két különálló 44-billentyűs szekcióra bontható a billentyűzet. Ez különösen hasznos lehet oktatói közegben, ahol tanár és diák egyszerre tud játszani egyetlen hangszeren.

Beépített ’Lesson’ funkció

A ’Lesson’ funkció segíti a lelkes zongoristákat klasszikus Czerny, Burgmüller és Beyer etűdöket vagy a népszerű Alfred zongoraiskola darabjait megtanulni . A bal kéz ill. jobb kéz szólama minden esetben külön is gyakorolható, a beépített metronóm segít fejleszteni a tempó és ritmus érzéket.

Integrált Bluetooth kapcsolat

A szabvány MIDI portok mellett a CA-49 Bluetooth MIDI csatlakozással is bővelkedik, mellyel a támogatott okos eszközökhöz tud kapcsolódni. Egyszeri párosítás után könnyedén elérhetjük a hangszer funkcióit a Kawai ingyenes Virtual Technician control app –ja segítségével, mely egy élvezhető módon és megkapó felülettel kínálja a beállítási lehetőségeket, bárminemű kábel vagy adapter használat nélkül.

Grand Feel pedál rendszer

A CN széria, kategóriájában a legrealisztikusabb digitális zongoráknak örvendő hírnevét csak erősíti, hogy a Kawai fejlesztők Grand Feel pedál rendszerét kapta. Ez az egyedülálló összetevő pontosan imitálja a Shigeru Kawai SK-EX koncert zongora különálló zengető-, toló- ill. prolongációs pedáljainak pozícióit és súlyozását, ezzel is fejlesztve a CA49 autentikusságát.

Kiváló élmény fejhallgatóval

A CA-49 Spatial Headphone Sound (SHS) technológiája növeli a fejhallgatón keresztüli hangzás mélységét és valódiságát. Három különböző akusztikus beállítás közül választhatunk, megszabva ezzel a hang térbeli pozícióját, mely segít mérsékelni a fül fáradását egy tartósabb fejhallgatóval történő gyakorlás során.Továbbá, a CA-49 modelljén lehetőség van kiválasztani a csatlakoztatott fej- ill. fülhallgató típusát egy még inkább optimalizált hangzás érdekében.

Hangasszisztens és hangminta előzetes

A szerényen méretezett irányító panel ellenére, a CA-49 széles kínálatát nyújtja a digitális lehetőségeknek, többek között az opcionálisan választható ’Vocal Assist’ és ’Sound Preview’ lehetőségekkel.A ’Vocal Assist’ szóban segít kiválasztani a hangszíneket és funkciókat, mialatt a ’Soud Preview’ egy rövid bejátszással demonstrálja a már kiválasztott mintát vagy beállítást, ezzel enyhítendő a kezelési útmutató böngészésének gyakoriságát.

Széles, állítható kottatartó

A CA-49 széles, állítható kottatartója úgy lett megtervezve hogy ambiciózus műveket is megtartson, kitűnő felülettel és látványos lekerekített formatervezéssel. Csakúgy, mint egy nagy zongoránál, a pult személyre szabottan állítható a játékos látószöge alapján vagy lefektethető kottázáshoz, zenei ötletek leírásához.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű ,"ivory touch"billentyűfelszín
Mechanika
Osztályelső Grand Feel Compact fa mechanika,3-szenzoros érzékelő, kioldás mechanizmus
Hangforrás
Progressive Harmonic Imaging hangzás, 88 hangminta,Shigeru Kawai SK-EX és Kawai EX koncert zongorák hangjai
Polifónia
192 hang
Oktató Funkció
Czerny and Burgmüller etüdök
Pedálok
Grand Feel System, Tompító (half-pedál), Soft, Sostenuto
Hangszórók
13 cm x 2 (woofers) 5 cm x 2 (tweeters)
Teljesítmény
20W x 2
Billentyűzet fedél
lassan lecsukódó
Hangszínek
SK Concert Grand, EX Concert Grand, Upright Piano, Studio Grand, Studio Grand 2, Mellow Grand,Mellow Grand 2, Modern Piano, Classic E .Piano, Modern E .Piano, Jazz Organ, Church Organ és sok más
Billentés Érzékenység
Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (Constant), User 1, User 2

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: