Kawai ES-920 B SZETT

Kawai ES-920 hordozható digitális zongora fekete színben

A vadonatúj ES920 ötvözi Kawai nagyra értékelt Responsive Hammer billentyűzetét és a Harmonic Imaging zongorahangját, amely reprodukálja a koncertzongora érintését és hangvételét, és hiteles játékélményt nyújt a zongoristák számára.


Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN


Elérhetőség: kérjük érdeklődjön!


  • Alacsonyabb ár
  • Csomag
ES-920 SZETT
792 400 Ft
763 500 Ft Megtakarítás 28 900 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségA csomag tartalma
A Kawai Japan örömmel jelentette be az ES-920-at, a Kawai népszerű hordozható digitális ES sorozatának legújabb hangszerét.

A Kawai ES eszközei nagy teljesítményű, 88 billentyűs hordozható digitális zongorák, amelyek otthoni, színpadi, előadóterem vagy tanterem számára alkalmasak. A vadonatúj ES-920 ötvözi Kawai nagyra értékelt Responsive Hammer billentyűzetét és a Harmonic Imaging zongorahangját, amely reprodukálja a koncertzongora érintését és hangvételét, és hiteles játékélményt nyújt a zongoristák számára A különféle akusztikus zongorahangok komoly választéka mellett az ES920 számos kiváló elektromos zongora, orgona, vonós és más hangokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik ezeknek a hangszereknek a zenei stílusok széles skálájának támogatását.

Ezek a hangok könnyen kiválaszthatók a zongorák elegáns kezelőpaneljéről, amely intuitív gombelrendezéssel és éles OLED grafikus kijelzővel rendelkezik

A legújabb ES sorozatú modellek nagy teljesítményű, 40 W-os sztereó hangszórórendszerekkel büszkélkedhetnek, és hangfeldolgozási és erősítési technológiákat tartalmaznak. Ezeket a japán audio szakemberekkel, az Onkyóval együttműködve fejlesztették ki. Ez az egyedülálló hardverkombináció lehetővé teszi ezeket a könnyű, hordozható hangszereket kiváló hangzású basszus és magas frekvenciák biztosítására, a Shigeru Kawai kiváló zongora hangjainak reprodukálásával, és kivételes hangtisztasággal, gazdagsággal.

A modern ES-920 beépített Bluetooth MIDI és Bluetooth Audio csatlakozással is rendelkezik, lehetővé téve az olyan alkalmazások számára, mint a Kawaiʼs PianoRemote vezérlő alkalmazás vagy harmadik féltől származó tanulási és szabadidős alkalmazások széles skálája, amelyek vezeték nélkül élvezhetők, vagy okostelefonról , táblagépről , a zongora lenyűgöző audiorendszerén keresztül további kábelek nélkül játsszák.

A vezetékes kapcsolat továbbra is támogatott, a szabványos MIDI, USB, Line In és Line Out kimenetek számos lehetőséget kínálnak az otthoni, stúdió és színpadon történő használatra. A legújabb ES modellek vadonatúj külső kialakítást alkalmaznak, a lapos felületet sima, lekerekített élek egészítik ki.

A hangszerek stabil teste meglepően könnyű, az ES-920 mindössze 14,5 kg. Mivel az ES-920 a saját kategóriája leghordozhatóbb zongorája, kiváló választás a koncertezéshez, vagy stúdiózenészek, ugyanakkor ideálisak tudományos és vallási intézmények számára is.
Sőt, ha a dedikált HM-5 állványhoz csatlakozik F-302 hármas pedállal, fekete vagy fehér színben, ezek a sokoldalú eszközök stílusos, ultrakompakt kialakításúvá válnak,kivételes játékélményt nyújtva a nappaliban, az irodában vagy a hálószobában.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű, Ivory Touch felület
Mechanika
Responsive Hammer III action
Hangforrás
Progressive Harmonic Imaging (PHI)
Polifónia
256 hang
Felvétel
3 dal, max. 15.000 hang
Demo dalok
23 sound demo songs
Oktató Funkció
Czerny and Burgmüller etüdök
Pedálok
F-10H pedal unit
Csatlakozók
Fejhallgató 2*;MIDI:IN, OUT, THRU;AUX IN:Stereo Mini;AUX OUT:L / L+R, R;AUX Pedal;USB TO DEVICE;USB TO HOST
Hangszórók
(8 x 12) cm x 2
Teljesítmény
40 W (20 W × 2)
Színek
fekete vagy fehér
Hangszínek
38 hang
Kijelző
128 x 64 pixel OLED
Magasság
14.5 cm
Szélesség
37.5 cm
Súly
17.0 kg
Virtual Technician
21 parameters
Egyéb funkciók
Dual Split Four Hands Transpose Tuning Registration Startup Setting
Kíséret
100 styles (x 2 variations) ,4-part accompaniment select,100 preset chord sequences ,Chord mode: Full Keyboard, 1 Finger, Preset ,'On Bass' chord detection
Hosszúság
134 cm

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: