Medeli DP-650 B SZETT

DP650K digitális otthoni zongora FEKETE SZATÉN

A DP650K áttörést jelent a Medeli legújabb technológiájában az új A5 processzorral és az új 88 billentyűs három érzékelővel rendelkező, kalapáccsal működtetett kulccsal. Az eredmény egy zongora, amely rögzíti a zenész hangjának és érintésének legfinomabb kifejezését.


Garancia

36 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN  • Alacsonyabb ár
  • Új
  • Csomag
433 800 Ft
401 900 Ft Megtakarítás 31 900 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségA csomag tartalma


DP650K digitális otthoni zongora, 88 billentyű kalapácsmechanika, hármas érzékelő (K8), 2 x 40 watt - FEKETE SZATÉN

A DP650K áttörést jelent a Medeli legújabb technológiájában az új A5 processzorral és az új 88 billentyűs három érzékelővel rendelkező, kalapáccsal működtetett kulccsal. Az eredmény egy zongora, amely rögzíti a zenész hangjának és érintésének legfinomabb kifejezését.

Ötrétegű zongora hang, amelyet a MARS technológia hajt meg.

Az új zongorahang sok realizmust és részletet ad, amely tükrözi az előadó legfinomabb változásait, a MARS technológiának jóváírva. A vadonatúj A5 processzorral együtt a DP650K teljesítménye tökéletes. Mindegyik hangjegy gondosan kidolgozott, 5 rétegű zongorahanggal, és rögzíti a legfinomabb tónusváltozásokat, például a hangerő változását és a színtónus változásait, amikor egy hang csökken. A 256 polifónia az A5-ben van felszerelve, így biztosítva, hogy gyors és bonyolult zene lejátszása közben ne maradjon le hangjegy.

88 billentyű: három érzékelő szerinti fokozatú kalapácsmechanika

A Medeli legújabb, kiváltópontal ellátott kalapáccsal elefántcsontos textúrájú billentyűi kaphatók, amelyek egyaránt hasonlítanak egy akusztikus zongorahoz, mind eetikus, mind tapintású. A három érzékelő tükrözi a gyors lejátszási teljesítmény fokozott pontosságát, rögzítve minden változást és dianmikát a különböző lejátszóktól. Az új K8 billentyűzet valódi tapintású érzetet biztosít, amely felszabadítja az új hang erejét az A5 processzorból.

Beépített nagy teljesítményű reális hangrendszer

A DP650K a legkorszerűbb HI-Fi sztereo rendszer kialakításával reálisan reprodukálja a teljes test hangját az új hangkönyvtárból, és utánozza az akusztikus zongora rezonanciáját. A játékosok teljesen belemerülnek a zongora élménybe, mivel a hangrendszert úgy tervezték, hogy közvetlenül a hallgató felé vezesse.

A hatalmas polifónia a végtelen zenei élményt nyújtja

A 256 polifónia a DP650K-ban van felszerelve, így gyors és bonyolult zene lejátszásakor nem szabad kihagyni a hangjegyeket.

Mikrofon bemenet több tíz hanghatással A mikrofon bemenetével az éneklés, a lejátszás és a felvétel egyszerre történik a felvétel gombra kattintással. A felvétel közvetlenül MP3 fájlként rögzíthető és bármilyen mobil eszközön és számítógépen lejátszható. Különféle vokális effektusok adhatók hozzá felvétel közben, hogy ízeket adjunk a hanghoz, beleértve a népszerű effektusokat, például torzítás, tremolo, hangváltozás és még sok más.

USB audio csatlakozás Az intelligens eszközökkel és a zongorával való integráció fontosságának megértése érdekében kiépítették az USB audió kapcsolatot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen csatlakoztassák az intelligens eszközt, és lejátsszák kedvenc zenéjét a DP650K Hi-Fi sztereó rendszerén keresztül, reprodukálva a zene szuper basszusát. Az elegáns digitális zongora egy idő alatt technológiailag fejlett Hi-Fi-ré alakul.

Kölcsönhatásba léphet az iPad APP segítségével a kottákhoz és még sok máshoz * A zenelapok be vannak építve az alkalmazásba, amelyeket közvetlenül az DP650K-hez lehet csatlakoztatni az Apple Connection Camera Kit segítségével, amely segít a kezdőknek megtanulni zongorázni.

Belső MP3 lejátszó és felvevő

A DP650K bármilyen MP3 fájlt képes lejátszani, és a zene MP3 fájlként rögzíthető. a kényelem segít a játékosoknak a zene megosztására és szerkesztésére az összes platformon.

Specifikációk:

Kulcsok: 88 kulcsos hármas érzékelő
Kijelző: 2,08 "Dot-Matrix OLED
Polifónia: 256
Hangok: 40 + 128 GM bank + 8 GM dob
Split: Igen
Twinova: Igen
Kísérleti stílusok: Nincs
Regisztrációs memória: Nincs
Dalok: 90
Bemutató: 40
Felvétel: SMF1, 44,1 kHz 16 bites sztereó, 320 Kbps MP3
Csatlakozások: USB a fogadóhoz, USB a készülékhez, fejhallgató (1/4 "sztereó aljzat), Aux / Mic be (1/4" aljzat), Aux kimenet (1/4 "sztereo csatlakozó), pedálok (Sustain, Soft, Sostenuto )
MIDI: USB-MIDI
Tápegység: DC15V / 2500mA
Erősítő: 2 x 40 watt
Méretek: 1368 x 517 x 835 mm (szélességxh)
Súly: 52 kg
Mellékelt tartozékok: Tápegység, Kézi

Medeli

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: