Discacciati 106 CAP

Discacciati 106 CAP zongoraszék

Olaszországban gyártott, csúcs minőségű termék!
Az ár fekete műbőr vagy plüss ülés bevonatra vonatkozik! Bőr üléssel illetve egyedi szín összeállításban is rendelhető!
Átfutási idő 30 nap!

Dupla üléses párnázott zongoraszék empire stílusú lábakkal.
Állítható magasságú!
Méretei: széles: 93 x mély: 41 x magas: 47/57 cmGarancia

12 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Discacciati 106 CAP
149 000 Ft

(ÁFA-val)

MennyiségDISCACCIATI: a színvonalas márkanév

Vegyünk egy EREDETI DISCACCIATI széket vagy zeneállványt, majd adjunk hozzá egy csipetnyi tökéletesítést. A sokféle szék, amelynek célja, hogy megfelelnek a követelményeknek. Magasan képzett és kifinomult nemzetközi ügyfelekkel áll az Ön rendelkezésére.

1890-ben alapított, DISCACCIATI cég egy családi vállalkozás három generációs, és büszkén hirdetjük a„made in Italy” az egész világon, mint egy minőségi márka több mint egy évszázada.
A gyár a BARLASSINA (MONZA BRIANZA - OLASZORSZÁG), szívében található. Ez a leghíresebb terület olasz design és a divat terén.

A magas minőségi színvonalon készített termékek igazi CRAFTSMEN stílusúak. Kiemelt figyelmet fordítottunk a kiválasztott anyagok, mint az igazi bükkfa, valamint közvetlenül a tökéletesen kiegyensúlyozott kézzel készített csiszolásokat biztosítani egy sor terméken, megfelelve a legigényesebb elvárásoknak.

DISCACCIATI COMPANY, vezető gyártója a zongora padoknak és székeknek és kottatartóknak, és nagyon elégedett, hogy mutassa meg az új katalógusában a sok terméket.
Képesek vagyunk nyújtunk zongora székek széles kínálatát, csakúgy mint Modern, klasszikus és a barokk, hogy még a legspeciálisabb vásárlónak jó választás legyen.

Minden modell a „100% made in Italy”, és bükkfa. Mindegyik modell kapható többféle színben, mind a magas fényes és matt.
Amellett, hogy a standard kivitelben, kérésre lehetséges, hogy színéhez illeszkedő világszerte elterjedt PIANO márkák és MINTA színeket is készítsünk

A székeket kérésre bársony, vinil, ökológiai vinil és bőrből készítjük, és rendelkezésre állnak a tűzálló változatban is

Kapcsolódó termékek

4 hasonló termék: