• -22,100 Ft
  • Pack

Kawai CN-201 WH SET

Szallítási idő: 1-3 munkanap

596,900 Ft
574,800 Ft Save 22,100 Ft
Tax included Last items in stock

Kawai CN-201 portable digital piano in white

  • Improved Responsive Hammer Compact Action (RH-C) keyboard
  • New Shigeru Kawai SK-EX Concert Piano, EP, Strings, Bass, Piano Voices
  • 192 notes polyphony
  • Support for the latest PianoRemote controller and PiaBookPlayer score viewer apps on iOS/Android
  • Bluetooth Audio connection for wireless audio playback from smart devices
  • USB-MIDI port for easier connection to computers and tablets
  • Speakers: 12cm * 2

Guarantee

60 MONTHS

Distributor

HUNGARIAN

Transport

FREE


Zongorahang: Ünnepelt koncertzongorák

A Kawai ünnepelt koncertzongoráinak gazdag, kifejező hangzása az új CN-sorozat középpontjában áll, mind a Shigeru Kawai SK-EX zászlóshajója, mind a nagyra értékelt Kawai EX hangszerek szeretettel rögzítették és hűségesen, teljes 88-billentyűs sztereó mintavétellel készültek. A két jellegzetes Kawai koncertzongorával, egy hagyományos zongorával és a CN301 további Shigeru Kawai SK-5 közepes méretű zongorával a CN-sorozat tulajdonosai különféle zongorahangzásokat fedezhetnek fel, és élvezhetik mindegyik kontrasztos tulajdonságait. A legújabb CN sorozatú hangszerek a Kawai fejlett Progressive Harmonic Imaging technológiáját használják olyan algoritmusokkal, amelyek reprodukálják, hogyan változik az akusztikus zongora tonális karaktere a dinamika növekedésével. Ez biztosítja a zökkenőmentes kifejezést a lágy pianissimotól a mennydörgő fortissimóig, a hangzás hirtelen változásai nélkül, míg a lenyűgöző polifónia specifikációk lehetővé teszik a játékosok számára, hogy bonyolult darabokat adják elő anélkül, hogy a hangok váratlanul „kiesnének”. Ezeket a valósághű zongorahangokat nagy teljesítményű audió hardver és hangszórórendszerek adják, a kategóriaelső CN301 négy hangszóróval és új diffúzor panelekkel büszkélkedhet, amelyek minden irányban kiterjesztik a hangszer hangvetítését. Ezt a technológiát egy újonnan tervezett hálózati adapter egészíti ki, amely hozzájárul az összességében egyenletesebb, tisztább hangzáshoz, és biztosítja az akusztikus zongoraforrás hű visszaadását – még akkor is, ha nagy hangerőn játszik.

A CN201 a népszerű CN29 középkategóriás digitális zongora utódja, amely a prémium hangberendezés-gyártó, az Onkyo hangszórórendszerét tartalmazza, amely gazdagabb, és jobb minőségű hangzást eredményez. A CN201 egy továbbfejlesztett cheekblock vezérlőpanellel is rendelkezik, amely a modern OLED grafikus kijelzőjével a könnyen kezelhető.

Végül a frissített CN201 funkciók javították a Shigeru Kawai zongora hangzását, még természetesebb és reálisabb játékélményt nyújtva.

Könnyen kezelhető interfész OLED kijelzővel

A CN201 egy könnyen kezelhető kezelőpanelt tartalmaz, amely jól beágyazódik a bal oldali cheekblockba, nagy felbontású OLED kijelzővel, amely információkat nyújt az aktuálisan kiválasztott hangról, funkcióról vagy beállításról.


Egy érintéssel a nagy zongorához: Responsive Hammer III billentyűzet mechanika

A CN201 kategória-vezető mechanikája reprodukálja az akusztikus zongora kifinomult billentését, a szilárd, rugó nélküli formatervezés egy kiegyensúlyozott, természetes zongorázási élményt nyújt. A hangszer modern 3-as szenzor rendszere fokozza az érzékenységet és pontosságot valamint segít minimalizálni a billentyű vízszintes mozgását staccato és fortissimo játék közben.
A billentyűzet súlyozása megfelelően tükrözi a zongora nehezebb basszus ill. a magas regiszterekhez tartozó könnyebb kalapácsait, mindamellett a ’let-off’ szerkezet hűen imitálja a metsző érzetet, mely finomabb játéknál tapasztalható. Ezek a fontos jellemzők lehetővé teszik a kifinomult zongoristák számára is a gyakorlást, magabiztossággal bővítve repertoárjukat, hogy később egy nagy zongorán való előadás során se érje őket meglepetés.

Autentikus 88-billentyű súlyozás

A lineárisan súlyozott kalapácsok mellett a Responsive Hammer III mechanika összes fekete és fehér billentyűjének belsejébe ellensúlyok is beágyazásra kerültek. Csakúgy, mint egy akusztikus zongoránál, ezek a finoman egyensúlyozott elemek segítenek könnyebbé tenni a billentést a pianissimo részeknél és adnak egy fennköltebb érzést az erővel történő játéknál.

3-szenzoros billentés érzékelés

Responsive Hammer III billentyűzet mechanika alaposan kidolgozott 3-szenzoros billentés érzékelő rendszert alkalmaz, ezzel megragadva a valódi zongora billentést. A beépített harmadik szenzor elősegíti a repetitív játékot és ekkor, sok más 2-szenzoros mechanikával ellátott digitális zongorával ellentétben, minden egyes hang teljes színével, veszteség nélkül szólal meg. Továbbá, a Kawai mechanika technológiája az összes billentyűnél a leütés sebességét is monitorozza, így befolyásolva a kibocsátott zongora hangszínt és biztosítva egy bővebb kifejezési lehetőséget staccato és legato között.

’Ivory Touch’ billentyű felszín

A lenyűgöző CN201 a Kawai széles körben elismert ’Ivory Touch’ elefántcsont hatású billentyű felszínével rendelkezik. A finoman textúrázott anyag lágyan szívja magába az ujjlenyomat izzadságát és zsír tartalmát, hogy segítsen a billentyű játék kontrolálásában. Továbbá a felszívott nedvesség nem okoz semmilyen szennyeződést, a billentyű felszín egyszerűen letörölhető egy nedves ruhával.

’Let-off’ szimuláció

Kategóriájában a legautentikusabb digitális mechanikaként, a Responsive Hammer III reprodukálja az eredeti mechanika kioldás-pont jellemzőit. Imitálja a metsző érzetet, mely finomabb játéknál tapasztalható, segítve a gyakorlott zongoristákat precízen kifejezni a pianissimo részeket.

Nagy zongora hangok: Két világszínvonalú hangszer

Elnyerve a ’Japán prémium hangszerei’ címet, a Shigeru Kawai hangszerek a világ koncerttermeinek és zenei intézményeinek színpadait ékesítik mindenfelé, kimagasló tonális tisztaságuk és kivételes dinamikai tartományuk díjakat nyertek.
A CN201 a pazar Shigeru Kawai SK-EX hangját kapta. Ezt a páratlan, széles körben méltán elismert hangszert a mesterkészítők kézzel építik a Ryuyo-ban lévő manufaktúrában, Japánban, megalkotva így a kategória egyik legjobbját.
Mindamellett, a CN29 a nagyra értékelt Kawai EX koncert zongora kitűnő hangjával is rendelkezik, mely hangszerre több professzionális zongorista választása esett a neves Chopin, Tchaikovsky és Rubinstein nemzetközi versenyeken.
Mind az SK-EX, mind az EX zongora hangja hűen lett reprezentálva a 88-hangmintás, Harmonic Imaging technológiával, kijelölve ezzel az új színvonalát a digitális zongora hangminőségnek és elérhetővé téve a zenészek számára megtapasztalni a kontrasztos jellemzőiket.

Teljes 88-billentyűs sztereó zongora hangminta

A SK-EX és EX koncert zongora gazdag, kifejező hangja a CN201 középpontjában áll, e két világklasszis hangszer összes nyolcvannyolc hangja fáradságot nem ismerve lett rögzítve, aprólékosan elemezve és pontosan reprezentálva digitális formában.
E módon rögzítve külön-külön a hangokat – szemben, amikor ugyanazt a hangot szerkesztik több különböző hang helyére – segít megőrizni a zongorák  gazdag harmonikus karakterét és garantálja hogy a hallott hang egy eredeti akusztikus forrásból származó megbízható reprezentáció.

Harmonic Imaging technológia

Játék közben a billentyűzeten keresztül gyakorolt hatás nem csak a hang erejét szabja meg, hanem a jellegzetes tónusát is. Ebből kifolyólag, tekintve a Kawai EX koncertzongora akusztikus hangképét, nem csak minden egyes hang került rögzítésre, hanem azoknak különböző hangerő szerinti változata is a leggyengédebb pianissimo-tól a legviharosabb fortissimo-ig.
A CN201 egy aprólékosan részletezett hangképet kínál - a ’Harmonic Imaging’ technológia egy hiteles tonális átvezetést biztosít a billentyűzet egészén, a teljes dinamikai skálán.

Személyre szabott zongora beállítások

Egy tapasztalt hangszerésznél elengedhetetlen hogy a teljes potenciálját kiaknázza egy akusztikus zongorának. Mindamellett, hogy aprólékosan behangol minden egyes hangot, különböző előírások szerinti és hangzásbeli beállításokat is megtesz annak érdekében, hogy a zongora igazán zenghessen.

A CN201 ’Virtual Technician’ ’Smart Mode’ funkciójának segítségével hasonlóan be lehet állítani e paramétereket digitálisan, tíz előre beállított konfigurációval, melyek intelligensen igazítják a zongora számos jellemzőjét a különböző zenei stílusokhoz.
A nagyobb rugalmasság érdekében, az ’Advanced Mode’ funkcióval a játékosoknak módjukban áll továbbá a billentés, hangzás, kalapács- és billentyű zörejek, a húrok, valamint a pedál rezonancia jellemzőinek formálására is a Virtual Technician iPad app használatával.

Digitális zongora sokszínűség

Kiegészítve a kategória-vezető Responsive Hammer III mechanikát és a gyönyörű Progressive Harmonic Imaging hangzást, a CN201 további hangszínek nagyszerű kínálatával rendelkezik.
Az elektronikus zongorák és orgonák vagy templomi orgonák, vonósok és egyéb hangszínek inspirálják a zenészeket repertoárjuk kibővítésében, irányzatok szerint.

A ’Dual Playing’ módban lehetővé válik két hangszín egyidejű összerendelése, mint például koncertzongora vonósokkal, miközben a ’Four hands’ móddal két különálló 44-billentyűs szekcióra bontható a billentyűzet. Ez különösen hasznos lehet oktatói közegben, ahol tanár és diák egyszerre tud játszani egyetlen hangszeren.
Beépített ’Lesson’ funkció
A ’Lesson’ funkció segíti a lelkes zongoristákat klasszikus Czerny, Burgmüller és Beyer illetve Chopin etűdöket vagy a népszerű Alfred zongoraiskola darabjait megtanulni . A bal kéz ill. jobb kéz szólama minden esetben külön is gyakorolható, a beépített metronóm segít fejleszteni a tempó és ritmus érzéket.

Integrált Bluetooth kapcsolat

A szabvány MIDI portok mellett a CN201 Bluetooth MIDI csatlakozással is bővelkedik, mellyel a támogatott okos eszközökhöz tud kapcsolódni. Egyszeri párosítás után könnyedén elérhetjük a hangszer funkcióit a Kawai ingyenes Virtual Technician control app –ja segítségével, mely egy élvezhető módon és megkapó felülettel kínálja a beállítási lehetőségeket, bárminemű kábel vagy adapter használat nélkül.

Grand Feel pedál rendszer

A CN széria, kategóriájában a legrealisztikusabb digitális zongoráknak örvendő hírnevét csak erősíti, hogy a Kawai fejlesztők Grand Feel pedál rendszerét kapta. Ez az egyedülálló összetevő pontosan imitálja a Shigeru Kawai SK-EX koncert zongora különálló zengető-, toló- ill. prolongációs pedáljainak pozícióit és súlyozását, ezzel is fejlesztve a CN201 autentikusságát.

Kiváló élmény fejhallgatóval

A CN201 Spatial Headphone Sound (SHS) technológiája növeli a fejhallgatón keresztüli hangzás mélységét és valódiságát. Három különböző akusztikus beállítás közül választhatunk, megszabva ezzel a hang térbeli pozícióját, mely segít mérsékelni a fül fáradását egy tartósabb fejhallgatóval történő gyakorlás során.
Továbbá, a CN201 modelljén lehetőség van kiválasztani a csatlakoztatott fej- ill. fülhallgató típusát egy még inkább optimalizált hangzás érdekében.

Hangasszisztens és hangminta előzetes

A szerényen méretezett irányító panel ellenére, a CN201 széles kínálatát nyújtja a digitális lehetőségeknek, többek között az opcionálisan választható ’Vocal Assist’ és ’Sound Preview’ lehetőségekkel.
A ’Vocal Assist’ szóban segít kiválasztani a hangszíneket és funkciókat, mialatt a ’Soud Preview’ egy rövid bejátszással demonstrálja a már kiválasztott mintát vagy beállítást, ezzel enyhítendő a kezelési útmutató böngészésének gyakoriságát.

Nagyszerű hangzás egy modern, kompakt felépítés alatt

A CN201 modern hatása az ívelt láb kialakításban rejlik, mely a stabilitást megőrizendő, egy minimalista szegéllyel kapcsolódik. A lapos, magasan elhelyezkedő játékasztal egy tradicionális pianínó külsőt kölcsönöz és alig 40cm mélységével, a CN201 kompakt felépítése tökéletesen elfér kisebb apartmanokban vagy más szűkebb helyeken.

Széles, állítható kottatartó

A CN201 széles, állítható kottatartója úgy lett megtervezve hogy ambiciózus műveket is megtartson, kitűnő felülettel és látványos lekerekített formatervezéssel. Csakúgy, mint egy nagy zongoránál, a pult személyre szabottan állítható a játékos látószöge alapján vagy lefektethető kottázáshoz, zenei ötletek leírásához.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Data sheet

Keyboard
88 billentyű, Ivory Touch felület
Mechanics
RH3 mechanika,let-off szimuláció és hármas szenzor
Sound source
Progressive Harmonic Imaging™ (PHI),88 hang minta
Továbbfejlesztett Kawai Shigeru zongora hangminta
Polyphony
192 hang
Recording
3 dal – max. 10,000 hang
Demo songs
19 +concert magic dal 40
Tutorial Function
Burgmüller 25 ; Czerny 30 ; Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1A; Alfred’s Basic Piano Library Lesson Book Level 1B
Chopin keringők 1-19
I pedal
Grand Feel System, Tompító (half-pedál), Soft, Sostenuto
Connectors
MIDI (IN/OUT), USB (to Host), Headphones x 2 (1/4", 1/8")
Speakers
12 cm *2
Onkyo hangrendszer
Performance
20W x 2
Keyboard cover
Kihúzható
Colors
Black satin
Rosewood
Tones
Concert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Studio Grand 2, Mellow Grand, Mellow Grand 2, Modern Piano, Rock Piano, Classic E.Piano, Modern E.Piano
Display
Könnyen kezelhető interfész OLED kijelzővel
Echo
Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
Metronome
Beats: 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; Tempo: 10-300 BPM
Height
86 cm
Width
136 cm
Depth
40,5 cm
Weight
43 kg
Virtual Technician
Virtual Technician Smart Mode (10 presets)
Voicing, Damper Resonance, Damper Noise, String Resonance, Undamped String Resonance, Cabinet Resonance, Key-off Effect, Fall-back Noise, Hammer Delay,
Other functions
Dual mód ,Négykezes mód
Other USB functions
Transpose, Tuning, Brilliance, SHS Mode, Phones Type, Startup Settings, Factory Reset, Sound Preview, Vocal Assist,Multi-timbral Mode, Transmit Program Change Number, Bluetooth MIDI
Touch Curves
Light, Normal, Heavy, off
Other tones
Jazz Organ, Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble, Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere
Bluetooth
Bluetooth (Ver. 4.0; GATT compatible), Bluetooth Low Energy MIDI Specification compliant
Execution
Otthoni
Guarantee
60 hónap
Available immediately
Azonnal átvehető
Hybrid
Nem
Set
Szettben elérhető

No customer reviews for the moment.

chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password