KATTINT ÉS VEDD ÁT!

Válaszd ki a terméket és rakd bele a kosárba és a megjegyzés rovatba írd bele személyesen szeretnéd átvenni hangszered.   Így mikorra hozzánk érkezel kollégánk már összekészíti részedre a csomagod.
Díjmentes házhozszállítás esetében 35 000.- Ft – tol Magyarország egész területére szállítjuk hangszereinket!

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL!

DIGITÁLIS ZONGORÁK:  Fontos tudni, hogy az ingyenes házhozszállítás minden esetben a megadott címig szól Magyarország egész területén. A lakásba történő beszállítást az ár nem tartalmazza. Mivel hangszereinket ebben az esetben futárszolgálattal küldjük  az Ő megbízatásuk  kizárólag a lakcímig történik ! Többen kérdezték már, hogy MENNYIRE BIZTONSÁGOS egy hangszert futárszolgálattal küldeni . Erre a válaszunk, hogy több mint 20 éves pályafutásunk alatt sokezer digitális pianínót értékesítettünk és nem történt még egyetlen problémánk sem ebből eredendőleg.

DIGITÁLIS ZONGORÁK PRÉMIUM HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS:  Ezt a szolgáltatást Budapest és harminc kilóméteres vonzáskörzetében tudjuk biztosítani vásárlóinknak. Cégünknek dolgozó profi zongoraszállítók viszik a megadott címre a hangszert melyet a lakásban összeszerelnek és a helyére raknak. Ez a szolgáltatás NEM DÍJMENTES! minden esetben a távolság hangszer mérete határozza meg a díjat ami a szállítóknak fizetendő előzetes árajánlat alapján.

AKUSZTIKUS ZONGORA ÉS PIANÍNÓ: Akusztikus zongorákat és pianínókat díjmentesen szállítjuk Magyarország egész területén a megadott címig. Zongorák és pianínók beüzemelési díját minden esetben tartalmazza a vételár!

TEMPLOMI ORGONA:  Templomi orgonáink szállítása díjmentes Magyarország egész területén a megadott címig. Templomi orgonáink beüzemelési díját minden esetben tartalmazza a vételár!

Új fiók létrehozása