• -22 100 Ft
  • Csomag
Kawai CA-401 RW SZETT

Kawai CA-401 RW SZETT

Szallítási idő: 1-3 munkanap

781 900 Ft
759 800 Ft 22 100 Ft megtakarítás
Áfával Utolsó tételek a raktáron

Kawai CA-401 digitális zongora rózsafa színben 

  • Osztályelső Grand Feel Compact fa mechanika
  • Ivory Touch billentyű felszín, 3-szenzoros érzékelő, kiváltópont mechanizmus
  • 192 hang polifónia
  • Továbbfejlesztett Progressive Harmonic Imaging hangzás, 19 hangminta
  • Shigeru Kawai SK-EX és Kawai EX koncert zongorák hangjai
  • Beépített Bluetooth MIDI, Audio kapcsolódási lehetőség okos eszközökhöz
  • 128 x 128 pixeles OLED kijelző

Garancia

60 HÓNAP

Forgalmazó

MAGYAR

Szállítás

INGYEN

Koncert zongora érintése: Grand Feel Compact fa mechanika

A Kawai CA-401 digitális pianínó az első olyan modell, mely a Kawai Grand Feel Compact billentyűzetével van felvértezve. Ahogy neve is sugallja, A GF Compact billentyűzet az eredeti autentikus billentésérzetet hűen reprezentáló, piacvezető Grand Feel mechanika méltó utódja egy kisebb kivitelezésben.
Az új mechanika megőrzi a hosszú fa billentyűk formatervezését és a jól megszokott metsző érzetet, mely évszázadok óta jellemzi az akusztikus koncertzongorák billentését. Habár kisebb méretei ellenére, a GF Compact mechanika ugyanúgy, a tengelyhez mérten meghosszabbított billentyűkkel rendelkezik, ezzel biztosítva egy egyenletesebb billentést a billentyűk hátulsó részén való játék közben is. Ennek az esszenciális részletnek köszönhetően a CA-401 hordozza magában a legjobb játékélményt kategóriáján belül, túlszárnyalva még a közkedvelt RM3 Grand mechanikát is elődjein.

Basszus tartományban extra súlyokkal

Ráadásként az eredeti súlyozás mellett, a Grand Feel Compact mechanika extra súlyokkal is rendelkezik a billentyűk elülső részéhez hozzáerősítve.
Csakúgy, mint az akusztikus zongoránál, ezek a kifinomultan egyensúlyozott részek segítik a magabiztos billentést pianissimo ,illetve adnak egy nagyszerűbb érzetet az erőteljesebb játék során.

3-szenzoros billentés érzékelés

Responsive Hammer III billentyűzet mechanika alaposan kidolgozott 3-szenzoros billentés érzékelő rendszert alkalmaz, ezzel megragadva a valódi zongora billentést. A beépített harmadik szenzor elősegíti a repetitív játékot és ekkor, sok más 2-szenzoros mechanikával ellátott digitális zongorával ellentétben, minden egyes hang teljes színével, veszteség nélkül szólal meg. Továbbá, a Kawai mechanika technológiája az összes billentyűnél a leütés sebességét is monitorozza, így befolyásolva a kibocsátott zongora hangszínt és biztosítva egy bővebb kifejezési lehetőséget staccato és legato között.

’Ivory Touch’ billentyű felszín

A lenyűgöző CA-401 a Kawai széles körben elismert ’Ivory Touch’ elefántcsont hatású billentyű felszínével rendelkezik. A finoman textúrázott anyag lágyan szívja magába az ujjlenyomat izzadságát és zsír tartalmát, hogy segítsen a billentyű játék kontrolálásában. Továbbá a felszívott nedvesség nem okoz semmilyen szennyeződést, a billentyű felszín egyszerűen letörölhető egy nedves ruhával.

’Let-off’ szimuláció

Kategóriájában a legautentikusabb digitális mechanikaként, a Responsive Hammer III reprodukálja az eredeti mechanika kioldás-pont jellemzőit. Imitálja a metsző érzetet, mely finomabb játéknál tapasztalható, segítve a gyakorlott zongoristákat precízen kifejezni a pianissimo részeket.

Nagy zongora hangok: Két világszínvonalú hangszer

Elnyerve a ’Japán prémium hangszerei’ címet, a Shigeru Kawai hangszerek a világ koncerttermeinek és zenei intézményeinek színpadait ékesítik mindenfelé, kimagasló tonális tisztaságuk és kivételes dinamikai tartományuk díjakat nyertek.A CA-401 a pazar Shigeru Kawai SK-EX hangját kapta. Ezt a páratlan, széles körben méltán elismert hangszert a mesterkészítők kézzel építik a Ryuyo-ban lévő manufaktúrában, Japánban, megalkotva így a kategória egyik legjobbját.
Mindamellett, a CA401 a nagyra értékelt Kawai EX koncert zongora kitűnő hangjával is rendelkezik, mely hangszerre több professzionális zongorista választása esett a neves Chopin, Tchaikovsky és Rubinstein nemzetközi versenyeken.Mind az SK-EX, mind az EX zongora hangja hűen lett reprezentálva a 88-hangmintás, Harmonic Imaging technológiával, kijelölve ezzel az új színvonalát a digitális zongora hangminőségnek és elérhetővé téve a zenészek számára megtapasztalni a kontrasztos jellemzőiket.

Teljes 88-billentyűs sztereó zongora hangminta

A SK-EX és EX koncert zongora gazdag, kifejező hangja a CA-401 középpontjában áll, e két világklasszis hangszer összes nyolcvannyolc hangja fáradságot nem ismerve lett rögzítve, aprólékosan elemezve és pontosan reprezentálva digitális formában.

Harmonic Imaging technológia

Játék közben a billentyűzeten keresztül gyakorolt hatás nem csak a hang erejét szabja meg, hanem a jellegzetes tónusát is. Ebből kifolyólag, tekintve a Kawai EX koncertzongora akusztikus hangképét, nem csak minden egyes hang került rögzítésre, hanem azoknak különböző hangerő szerinti változata is a leggyengédebb pianissimo-tól a legviharosabb fortissimo-ig.A CA-401 egy aprólékosan részletezett hangképet kínál - a ’Harmonic Imaging’ technológia egy hiteles tonális átvezetést biztosít a billentyűzet egészén, a teljes dinamikai skálán.

Személyre szabott zongora beállítások

Egy tapasztalt hangszerésznél elengedhetetlen hogy a teljes potenciálját kiaknázza egy akusztikus zongorának. Mindamellett, hogy aprólékosan behangol minden egyes hangot, különböző előírások szerinti és hangzásbeli beállításokat is megtesz annak érdekében, hogy a zongora igazán zenghessen.A CA-401 ’Virtual Technician’ ’Smart Mode’ funkciójának segítségével hasonlóan be lehet állítani e paramétereket digitálisan, tíz előre beállított konfigurációval, melyek intelligensen igazítják a zongora számos jellemzőjét a különböző zenei stílusokhoz.A nagyobb rugalmasság érdekében, az ’Advanced Mode’ funkcióval a játékosoknak módjukban áll továbbá a billentés, hangzás, kalapács- és billentyű zörejek, a húrok, valamint a pedál rezonancia jellemzőinek formálására is a Virtual Technician iPad app használatával.

Kiemelkedő 4-hangszórós ONKYO kimeneti rendszer

Rivális nélkül árkategóriájában, a CA-401 egy fejlesztett 4-hangszórós rendszerrel bővelkedik, mely képes a teljes harmonikus spektrumát megszólaltatni az akusztikus zongora hangoknak.A mély tartomány frekvenciáit a hangszer alsó részén elhelyezkedő hangszórók, a közép és magas frekvenciákat pedig a felülszerelt hangszórók szólaltatják meg, az eredmény egy telt hangzás, mely hűen tükrözi a nagyzongora tónusát.

Digitális zongora sokszínűség

Kiegészítve a kategória-vezető Responsive Hammer III mechanikát és a gyönyörű Progressive Harmonic Imaging hangzást, a CA401 további hangszínek nagyszerű kínálatával rendelkezik, úgymint elektronikus zongorák és orgonák, templomi orgonák, vonósok és egyéb hangszínek.A ’Dual Playing’ módban lehetővé válik két hangszín egyidejű összerendelése, mint például koncertzongora vonósokkal, miközben a ’Four hands’ móddal két különálló 44-billentyűs szekcióra bontható a billentyűzet. Ez különösen hasznos lehet oktatói közegben, ahol tanár és diák egyszerre tud játszani egyetlen hangszeren.

Beépített ’Lesson’ funkció

A ’Lesson’ funkció segíti a lelkes zongoristákat klasszikus Czerny, Burgmüller és Beyer etűdöket vagy a népszerű Alfred zongoraiskola darabjait megtanulni . A bal kéz ill. jobb kéz szólama minden esetben külön is gyakorolható, a beépített metronóm segít fejleszteni a tempó és ritmus érzéket.

Integrált Bluetooth kapcsolat

A szabvány MIDI portok mellett a CA-401 Bluetooth MIDI és Audio csatlakozással is bővelkedik, mellyel a támogatott okos eszközökhöz tud kapcsolódni. Egyszeri párosítás után könnyedén elérhetjük a hangszer funkcióit a Kawai ingyenes Virtual Technician control app –ja segítségével, mely egy élvezhető módon és megkapó felülettel kínálja a beállítási lehetőségeket, bárminemű kábel vagy adapter használat nélkül.

Grand Feel pedál rendszer

A CN széria, kategóriájában a legrealisztikusabb digitális zongoráknak örvendő hírnevét csak erősíti, hogy a Kawai fejlesztők Grand Feel pedál rendszerét kapta. Ez az egyedülálló összetevő pontosan imitálja a Shigeru Kawai SK-EX koncert zongora különálló zengető-, toló- ill. prolongációs pedáljainak pozícióit és súlyozását, ezzel is fejlesztve a CA401 autentikusságát.

Kiváló élmény fejhallgatóval

A CA-401 Spatial Headphone Sound (SHS) technológiája növeli a fejhallgatón keresztüli hangzás mélységét és valódiságát. Három különböző akusztikus beállítás közül választhatunk, megszabva ezzel a hang térbeli pozícióját, mely segít mérsékelni a fül fáradását egy tartósabb fejhallgatóval történő gyakorlás során.Továbbá, a CA-401 modelljén lehetőség van kiválasztani a csatlakoztatott fej- ill. fülhallgató típusát egy még inkább optimalizált hangzás érdekében.

Hangasszisztens és hangminta előzetes

A szerényen méretezett irányító panel ellenére, a CA-401 széles kínálatát nyújtja a digitális lehetőségeknek, többek között az opcionálisan választható ’Vocal Assist’ és ’Sound Preview’ lehetőségekkel.A ’Vocal Assist’ szóban segít kiválasztani a hangszíneket és funkciókat, mialatt a ’Soud Preview’ egy rövid bejátszással demonstrálja a már kiválasztott mintát vagy beállítást, ezzel enyhítendő a kezelési útmutató böngészésének gyakoriságát.

Széles, állítható kottatartó

A CA-401 széles, állítható kottatartója úgy lett megtervezve hogy ambiciózus műveket is megtartson, kitűnő felülettel és látványos lekerekített formatervezéssel. Csakúgy, mint egy nagy zongoránál, a pult személyre szabottan állítható a játékos látószöge alapján vagy lefektethető kottázáshoz, zenei ötletek leírásához.

Az ábrázolt színek és felületek eltérhetnek a termékek színeitől és felületeitől

Adatlap

Billentyűzet
88 billentyű ,"ivory touch"billentyűfelszín
Mechanika
Osztályelső Grand Feel III Compact fa mechanika,3-szenzoros érzékelő, kioldás mechanizmus
Hangforrás
Progressive Harmonic Imaging hangzás, 19 hangminta,Shigeru Kawai SK-EX és Kawai EX koncert zongorák hangjai
Polifónia
192 hang
Oktató Funkció
Czerny and Burgmüller etüdök
Pedálok
Grand Feel System, Tompító (half-pedál), Soft, Sostenuto
Hangszórók
13 cm x 2, 5 cm, 2 x 20W, 12W
Teljesítmény
20W x 2
Billentyűzet fedél
Kihúzható
Színek
Fekete szatén, Prémium rózsafa, Fehér szatén
Hangszínek
SK Concert Grand, EX Concert Grand, Upright Piano, Studio Grand, Studio Grand 2, Mellow Grand,Mellow Grand 2, Modern Piano, Classic E .Piano, Modern E .Piano, Jazz Organ, Church Organ és sok más
Billentés Érzékenység
Light+, Light, Normal, Heavy, Heavy+, Off (Constant), User 1, User 2
Kivitel
Otthoni
Garancia
60 hónap
Azonnal átvehető
Azonnal átvehető
Hybrid
Nem
Szett
Szettben elérhető

Jelenleg nincs vásárlói vélemény.

chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.

Új fiók létrehozása